Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Θέμος αποκαλύπτεται!

Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα με τον Εθνικισμόν ή τον Πατριωτισμόν, αν αυτή η βαριά κε λεβέντικη πούτσα του Τσολιά δεν κατέληγε εις την νομιμοποίησιν των Νεοναζί μέσα στο κοινοβούλιον (με προθάλαμον το ΛάΟΣ) κε σε ρατσιστικά νομοσχέδια όπως αυτό της επιχήρισις «Ξένιος Ζεύς». Τώρα μάλισθα που το Ερπετό έχη ήδη μεγαλώση (κε ελπίζω να έχη μικρή διάρκειαν ζωής- 4 χρ, μάξιμουμ) απενοχοποίησε το να αποκαλύψουν τας ακροδεξιάς ταυτότητας τους διάφοροι δημοσιογράφοι μεγάλων εφημερίδων κε τηλεόρασης, όπως ο Θέμος Αναστασιάδης.

Ουχι! Δεν είχε κανένα πολιτικόν κίνητρον στο μυαλό του όταν κάλεσε τον Καιάδα σε μία σατιρική έκπομπή μεγάλης τηλεθέασης όπως το «ΟΛΑ». Ηταν απλώς για να πούμε καμία πλάκα με τους Χρυσαυγήτας κε να μάθουμε πόσο καλά κε παρεξηγημένα παιδιά είναι. Κε φυσικά, ως Καλός Πατριώτης ο Θέμος δεν θα ξεχάση στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ να δημοσιέυση έναν οργισμένον λίβελο προς την κατάπτυστην θεατρικήν παράστασιν «Αθανάσιος Διάκος - Η επιστροφή» της Λένας Κιτσοπούλου με απόσπασμα από τις τόσο προδοτικές δια το Έθνος δηλώσεις της στο περιοδικόν "Κοντεινερ" :

 «Οι Έλληνες μοιάζουν μεταξύ τους, επειδή ακόμα δεν μάθανε να ανακατεύονται με άλλες φυλές. Είναι ακόμα ρατσιστές και θέλουν να διαιωνιστεί η δική τους φάτσα, ο δικός τους κώλος, κι ας είναι δύο επί δύο, δεν έχει σκεφτεί ποτέ ο Έλληνας πατέρας “μακάρι την κόρη μου να τη γαμούσε ένας ωραίος μαύρος, να βγει και το εγγονάκι μου ωραίο”. Οοοχι. Προτιμάει να διαιωνίσει τη φάτσα του, προτιμάει το εγγονάκι του να γίνει 1,50 μ. στο ύψος, αλλά να του μοιάζει. Στ’ αρχίδια του αν το εγγονάκι δεν θα παίξει ποτέ στην ομάδα μπάσκετ του σχολείου, αρκεί να του μοιάζει. Να πάρει και το όνομά του. Δεν πα να τον λένε και Παπάρα. Δεν έχει σημασία. Και το εγγόνι θα λέγεται Παπάρας. Οι Παπάρηδες πρέπει να διαιωνίζονται». 

 Λυπούμαι, αλλά πάνω σε αυτό, συμφωνώ απολύτως με την κα Κιτσοπούλου. Μα ας επιστρέψομεν εις τον Θέμο μας. Ως καλός Ακροδεξιός τείνη να συγχέη την Τέχνην με την Ιστορίαν, μιας που σύμφωνα με τα δικά του μυαλά (όπως κε άλλων ακροδεξιών παρατηρημένως) μία θεατρικήν παράστασις θα πρέπη να είναι σύμφωνη με την Ιστορία, των σχολικών βιβλίων. Διαφορετικά δεν πρέπη να υπάρχη.

Να κάτι ιστορικά επιβεβαιωμένο κε γραμμένο σε κάθε καλό σχολικόν βιβλίον: Κατά τον ανασκολοπισμόν (ή σούβλισμαν) του, ο  Αθ. Διάκος αντί να ουρλίαζη από τον πόνο κε τα αίματα, βρήκε την ώρα να σκαρώση ποίηση με λουλουδάκια κε χορτάρια. Απολύτως λογικό, τριαλαρί, τριαλαρό. Αυτό το δεχόμαστε επειδή μας το είπαν στο σχολείο, το θεατρικό έργο όχι.

Μπράβο κύριε Αναστασιάδη, δώστε μασημένη τροφή σε ακροδεξιές φυλλάδες κε φασιστικά μπλογκ που οι συντάκτες τους έχουν να δούνε θεατρική παράστασι (αν έχουν δη) από τότε που τελείωσαν το σχολείο (αν το τελείωσαν) . Πρέπη να συνεχίσουν να μισούνε την διαφορετική άποψη. Ποινικοποίηστε την ελευθερία έκφρασης που είναι διαφορετική από την δική σας. Έχετε ακόμα χρόνο. Είναι μερικά αυγουλάκια που δεν έχουν ανοίξη ακόμα… 

20 σχόλια:

  1. Ωραίο το ποστ σας αλλά δυσβάσταχτη η φριχτή τσόντα της φωτογραφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Στρατολάτη:

      Τα πράγματα έχουν αγριέψη αν δε το έχετε πάρη χαμπάρι φίλτατε. Οι Νεοναζί έχουν έδρα στην Βουλήν κε ο Σαμαράς είναι Πρωθυπουργός.

      Καιρός είναι να γίνουν κε οι γελοιογραφίας μας ποιο δυσβασταχτας,
      Dr.Φλάντζας

      Διαγραφή
  2. δεν θα αναφερθω στον κυριο αναστασιαδη, μονο να του υπενθυμισω πως χρωσταει μια απολογια στο κοινο του για κατι βαλιτσες με μαρκα γερμανιας νομιζω σε καποια γαλλοελβετικα συνορα.
    ουτε για την παρασταση μπορω να πω κατι, μιας και δεν την εχω δει.
    θελω μονο να σταθω στην συνεντευξη της κυριας κιτσοπουλου, και τα ορια μεταξυ ρατσισμου και αντιρατσισμου, που δεν απεχουν τοσο πολυ μεταξυ τους οπως λανθασμενα νομιζουμε.
    οταν γενικευεις και αποκαλεις ρατσιστες εναν ολοκληρο λαο, ειναι παρομοιο με ο,τι πιο ρατσιστικο μπορει να πει καποιος χρυσαυγιτης και φυσικα ειναι χαζομαρα, οπως π.χ. οι σερβοι ειναι κλεφτες, οι αλβανοι ειναι απλυτοι, οι τουρκοι αμορφωτοι και οι βρετανοι πουστηδες. (ο.κ., το τελευταιο ισως και να ισχυει.)
    δυσκολευομαι λοιπον να κατανοησω τις διαφορες που εχουν οι σκεψεις της κυριας αυτης με τους χρυσαυγιτες.
    ακριβως ιδια ρατσιστικη αντιληψη.
    και αν των χρυσαυγιτων δικαιολογειται καπως λογω της αμορφωσιας τους, η δικια της δεν δικαιολογειται, γιατι και σπουδαγμενη γυναικα ειναι, και εχει ενα περιεργο υφος, κατι σαν ''ναι, οι ελληνες ειμαστε ρατσιστες, και φυσικα εγω που το κατακρινω αποτελω την φωτεινη εξαιρεση αναμεσα στον υπολοιπο οχλο''
    οχι, δεν ειναι ετσι.
    αυτη ειναι ρατσιστρια, αυτοι που την κυνηγανε ειναι ρατσιστες και εμεις οι υπολοιποι ειμαστε φυσιολογικος κοσμος με τα ελαττωματα και τα προτερηματα του, με τους προβληματισμους και τις αισιοδοξιες του, με τις ορθες η στραβες κι αναποδες επιλογες του και με τις ελπιδες του για κατι καλυτερο, οπως ολοι οι λαοι του κοσμου αλλωστε.
    τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ, κύριε Γρυλλάκο:

    Ελπίζω να μην σας πιάνουν τα αντανακλαστικά σας επειδή η καλλιτέχνης αναφέρεται μόνο στην ένδοξη Καραγκιοζελληνική φυλή αλλά να τα χρησιμοποείτε κε στην περίπτωσην που θα έλεγε "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι", καθότι κε αυτό ρατσιστικόν μπορή να χαρακτηρισθή.

    Στην τελικήν δεν νομίζω πως το λέη υβριστικά, απλώς κάνη μιαν διαπίσθωση της Ελληνίδας που έχη τρομοκρατηθή με αυτά που βλέπη γύρω της. Το "Ρατσιστής" δεν είναι βρισιά. Είναι ο χαρακτηρισμός ακαλλιέργητων προβληματικών ανθρώπων που δεν έχουν μάθη να ανέχονται το διαφορετικόν. Είναι θέμα εκπαίδευσης κε παιδείας να το μάθουν. Δια αυτό κε άλλωστε διαφωνώ κε με τον όρο "Αντι-ρατσιστής" διατί μου ακούγεται το ίδιο με το "αντί-δολοφόνος" ή το "αντί-κλέφτης". Το νορμάλ είναι να μην είσαι ρατσιστής- ΤΈΛΕΙΑ.

    Η κα Κιτσοπούλου δεν είναι κε αυτή Ελληνίδα στο κάτω κάτω; Το να λεη λοιπόν μια Ελληνίς πώς οι Έλληνες είναι ρατσιστές δεν είναι παρόμοιο με τον Γούντι Αλεν να κάνη αστεία με τους Εβραίους. Μπορή να χαρακτηρήση κανής τον κο Άλεν δια αντισημίτη;

    Προτείνω να ακούμε με ψυχραιμία τους αρνητικούς χαρακτηρισμούς που μπορή να μας αποδίδη κάποιος καθότι είναι πιθανον να εμπεριέχουν κε ψήγματα αλήθειας.

    Φονίαδες των χοντρών διαιτολόγοι,
    Dr.Φλάντζας


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ηθελα να συνεχισω το θεμα αυτο, γιατι με κουραζει να λεω ποσο ηλιθιους θεωρω ολους αυτους που γενικευοντας αποδιδουν χαρακτηρισμους σε ενα μεγαλο συνολο ανθρωπων εξ αιτιας της συμπεριφορας ενος μικρου (η μεγαλου) υποσυνολου του.
      θα απαντησω σ' εσενα ομως, γιατι πιστευω πως εδω μιλαμε με ψυχραιμια, χωρις υστεριες και επειδη λιγο πολυ εχουμε την ιδια αποψη επι της αρχης του θεματος.
      1) Αρχιζοντας απο κατω προς τα πανω, αν ο λογος ενος ανθρωπου εχει καποια ''ψυγματα αληθειας'', αυτο δεν σημαινει πως ειμαι υποχρεωμενος να συμφωνησω και με τις υπολοιπες παπαριες που συμπληρωνουν το κειμενο.
      2)Αλλο πραγμα ο αυτοσαρκασμος, και αλλο η φραστικη επιθεση εναντιον ενος ολοκληρου λαου με χαρακτηρισμους τετοιους χοντροκομενους και φασιστικους.
      το οτι ειναι κι αυτη ελληνιδα, ναι, θα ισχυε αυτο που λες, αν ελεγε πως ουτε αυτη θελει να πηδηχτει η κορη της με μαυρο, η αν σχολιαζε τον κωλο της.
      ομως πολυ εντεχνα, προσπαθει να δειξει οπως ειπα και πριν πως μονο αυτη ειναι η εξαιρεση στον κανονα, πως μονο αυτη ειναι μορφωμενη, αντε και καμια δεκαρια αλλοι κολλητοι της και εμεις οι υπολοιποι ειμαστε οι αμορφωτοι που συμπεριφερομαστε πρωτογονα.
      προσπαθει δηλαδη να κανει επιδειξη αντι-ρατσισμου, μιας και...
      3)πραγματι, συμφωνω για το αντι-ρατσιστης που εγραψες, ομως δεν ειναι δικος μου ορος, ειναι ορος των φανατικα πολεμιων των χρυσαυγιτων (συμπεριλαμβανομενης πιστευω και της κυριας κιτσοπουλου)που φτιαχνουν αντιρατσιστικα κινηματα και αντιρατσιστικες πορειες.
      οσο για το αν η λεξη ''ρατσιστης'' ειναι βρισια, εξαρταται τον ανθρωπο: εμενα π.χ. αν με αποκαλεσεις απατεωνα θα το θεωρησω βρισια, ενω ενας βουλευτης θα το παρει ως τιτλο τιμης και θα το βαλει στο βιογραφικο του.
      4) το συγκεκριμενο συνθημα ''φονιαδες των λαων αμερικανοι'', δεν αφορα τον αμερικανικο λαο, αλλα τους οικονομικους, πολιτικους και στρατιωτικους ηγετες των Η.Π.Α.
      δεν νομιζω να εχω να χωρισω κατι με τον ντελιβερα που κουβαλαει πιτσες χατ στο μανχαταν.
      αυτα και τελος, ελπιζω να τα ξαναπουμε σε επομενο ποστ σου... και οχι, δεν ειμαι εγω αυτος που πατησε πως του προκαλεσες παραφορο μισος. :p

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ, κύριε Γρυλλάκο:

      Μην ανησυχείτε, ούτε εγώ σκοπεύω να απαντήσω εις τα σημείαν που διαφωνώ μαζί σας καθότι το ξημέρωμα γαρ εγγύς. Παρόλα αυτά θέλω να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνην μου που σχολιάσατε σε κάτι το οποίο διαφωνείτε. Αν έχετε όρεξη κε κέφ, εδώ θα είμασθε να τα ξαναπούμε. Κε ουχί, δεν εννοούσα εσάς με το παράφορο μίσος.

      Ξέρη αυτός,
      Dr.Φλάντζας

      Διαγραφή
  4. Δεν μπορώ να μην το αναφέρω, αλλά τον περίμενα να "κτυπήση" κε σε αυτό το ποστ! Μιλάω φυσικά δια το Φάντασμα του Μπλογκ που θα βρεθή ΠΑΝΤΑ να κλικάρη το τετραγωνάκι "Παράφορο Μίσος" στο "Σας δημιουργήσαμε" κάθε φορά που θα δη κάτι δια τον φασισμό ή τα Χρυσά Αυγά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @μουσιου Γρυλλακο
    Σας διαβεβαιώ μεσιε πως οι Καραγκιοζοέλληνες στην πλειοψηφία τους είναι τόσο πολύ ρατσιστές που δεν το καταλαβαίνουν ότι είναι ρατσιστές. Το dna τους είναι μαγικό είναι βαριά η πούτσα του τσολιά τα φώτα τα φώτααα (του πολιτισμού) κλπ Έθνος ανάδελφον που λέγε κι ο Αγκαλίτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Ανώνυμε:

      Μας ταξιδέψατε τουλάχισθον 15 χρόνια εις το παρελθόν με τον Ανάδελφον! Κε δεν πήραμε πολαρόιντ να τραβήξουμε μερικάς ανάμνησες!

      Αχ πως κυλούν τα χρόνια,
      Dr.Φλάντζας

      Διαγραφή
  6. δεν ειναι όλοι οι Έλληνες φασίστες αλλά δυστυχώς έχει γινει ομάδα ο φασισμός και αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσουμε...η λύση βρίσκεται στην μέση και όχι στα άκρα
    Έυχομαι αγαπητέ δόκτωρα φλάντζα η κυβέρνηση μήπως και θέσει έστω και στην ύστατη στιγμή την Χ.Α εκτός νόμου έτσι ΜΟΝΟ θα γλυτώσουμε.
    Πάντως όσο κάνουν επιθέσεις σε μετανάστες τόσο θα είναι χειρότερα για αυτούς και σε μια μεριδά του κόσμου θα απομυθοποιηθούν
    Αυτό πιστεύω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Δοκτοραλοτρόλε:

      "Για δες καιρό που διάλεξαν τα σχόλια να φουντώσουν,
      τώρα που γίναμ ρατσισταί πρίν όλα κάν τελειώσουν."

      Δεν είναι όλοι οι Καραγκιοζέλληνες φίλτατε αλλά το προσπαθούν. Δυσθυχώς τα Χρυσά Αυγά δεν βγήκαν εκτός νόμου (κε γενικότερως εκτός κάθε Νομού της χώρας) όσο ακόμα δεν είχανε μπη είς την βουλήν. Τα πώ "Σας τα λεγααααααα"; Μπα τσάμπα ο σάλιος. Επίσης πολύ φοβούμαι πως ο μετανάστης δια τον Καραγκιοζέλλην είναι κάτι σαν τους εξωγήινους. Δέν τους αφορά αν χτυπιέται από τα φαστιστοειδή. Να μην σας πώς πως το γουστάρη κιόλας. Τα χρυσάυγουλα θα απομυθοποιηθούν όταν αρχίζουν να χτυπάνε κε ελληνικές ομάδες ανθρώπων (ομοφυλόφιλους ή ατομα με ειδικές ανάγκες πχ) με τις οποίες οι ελ. οικογένειες θα έχουν συναισθηματική σύνδεση.

      Προς Νερού, δεν λέγω πώς πρέπη να επιτεθούν ή να δείρουν τους παραπάνω ως τη μόνη λύση να απομυθοποιηθούν. Απλώς ως στριμμένη Κασάνδρα υποψιάζομαι που θα καταλήξη όλη αυτή η βλακεία.

      Νανάκια,
      Dr.Φλάντζας


      Διαγραφή
  7. Aγαπητέ doctor,
    Σχετικά με την κυρία Κιτσοπούλου και το θεατρικό της έργο δεν μπορώ να έχω άποψη γιατί δεν έχω δει την παράσταση. Πολύ καλά κάνει και τα χώνει στους Ελληναράδες.
    Το γεγονός όμως ότι χλευάζει το ύψος του 1,50μ των Ελλήνων αυτό δεν είναι ρατσισμός; Μήπως κάτι έχω χάσει .......Οι ναζί δεν ήταν που κυνηγούσαν και έσφαζαν όσους δεν άνηκαν στην άρια φυλή δηλαδή δεν ήταν ξανθοί και ψηλοί. Πραγματικά δεν μπορώ καταλάβω τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν οι λεγόμενοι αντιρατσιστές και έχουν αρχίσει να βραχυκυκλώνουν οι κεραίες μου. Σας παρακαλώ πολύ αποκωδικοποιήστε μου την λέξη ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ. Είμαι εξωγήινος και δεν καταλαβαίνω. (Δεν κάνω πλάκα τώρα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φριχτέ κε Απάισιε (κατα τα άλλα συμπαθή)Ούρμπαχ:

      Διατί μου φαίνεται πως η κα Κιτσοπούλου αγγιξε μία πολύ ευαίσθητην χορδήν των Καραγκιοζελληνων; Κε εννοώ αυτή του "εμάς του Ξένιου Ζεύς, μη μας πούνε ραστισταί". Την ρετσινιά την έχουμε ήδη, φίλτατε, από το Πας Μη Έλλην Βάρβαρος. Κε επηδή έτοιμοι ήμασθε να απαντήσουμε "Μα δεν το εννοούσαν με την σημερινήν έννοιαν τον Βάρβαρον", ας το ερμηνεύσουμε ως εξής: "ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΚΕ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ" Πώς σας φαίνεται αυτό σαν ερμηνία κε πόσο μπορή να δένη με την σημερινήν αντίληψη του Ξένου; Πάμ' παρακάτω (που έχη σκιά).

      Αυτεπάγγελτος δικηγόρος της θεατρικής συγγραφέως δεν με ενδιαφέρη να είμαι, αλλά όταν λέγω πως συμφωνώ με αυτά που είπε εννοώ πως παίρνουμε πάρα πολύ βαριά την ιδέα της φυλετικής μίξης η οποία μπορή να μας κάνη την ζωή ευκολότερη. Το 1,50 είναι πρόβλημα, όπως κε να το κάνουμε. Δεν φτάνουμε να πιάσομεν την μαρμελάδα που είναι στο βάθος της κορυφής του ντουλαπιού, διάολε! Το να έχης μυωπία είναι επίσης πρόβλημα, αλλά εκή δεν λέμε ρατσιστή τον οφθαμίατρο που μας προτείνη να φορέσουμε γυαλιά!

      Από μεριά μου δεν θεωρώ λοιπόν κακό την μίξη γονιδίων ωσθε να κάνομεν τα τεκνά μας να υποφέρουν λιγότερον.

      ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ! Εδώ είναι κε η παγίδα που μπορή να μπερδευτή με τον Ρατσιμό. Οσοι δοκίμασαν να κάνουν εθνοκαθάρσεις γενοκτονίες ή οποιονδήποτε άλλον τρόπον προκειμένου να επικρατήση στον πλανήτη το μοντέλου ανθρώπου που εκείνοι θέλανε,ήταν κάτι ρατσιστικά αποβράσματα που στο επιβάλανε με το ζόρι. Ομως δεν νομίζω πώς αυτό θέλη κα Κιτσοπούλου. Το μόνο που προτείνη, αν θέλετε, είναι να μην φοβόμαστε να δοκιμάσουμε (αν ευνοήσουν οι συνθήκες). Συνήθως το ζευγάρωμαν ανθρώπων διαφορετικής φυλής δημιουργούνε τους πιο όμορφους ανθρώπους. Αν έχης την δυνατότητα, προτιμάς το παιδί σου να ομοιάζη με την Βασιλιάδου ή με την Χάλυ Μπέρυ (Αφρικανό πατέρα με Αμερικανοευρωπαία μάνα);

      Τα έλεγε ο Τσιτσάνης: Αραπίνες μαύρες ερωτιάρες,
      Dr.Φλάντζας



      Διαγραφή
  8. Μα είναι γνωστός παλαιόθεν. Θυμηθείτε τα εμετικά του σχόλια για μαύρους, ξανθιές, Εβραίους κλπ στην “Μαύρη τρύπα” της Ελευθεροτυπίας



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Ανώνυμε:

      Το είχε μέσα του το φιδάκι σαν το Άλιεν από τότες. Ητανε ξυπόλυτος κε μάζευε ραδίκια, τώρα που έγινε γνωστός ζητάη σκουλαρίκια.

      Πολύ στιχομυθία πέφτη εις τα σχόλια,
      Dr.Φλάντζας

      Διαγραφή
  9. Σας ευχαριστώ αγαπητέ doctor.
    Ίσως εγώ να βλέπω τα πράγματα πολύ απλοϊκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πω, πω τσόντα!!!

    Μια μπούρκα παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Υπουργέ Τριών Έργων Σαίκς:

      Ομολογώ πως παραείναι πορνό ακόμα κε δια το δικόν σας Υπουργείον. Έπρεπε να βάλομεν συμβολάκι Χι.

      Ακατάλληλον δια Πεταλωτάς άνω των 17,
      Dr.Φλάντζας

      Διαγραφή
  11. δυςτυχως τα αβγα εσπασαν μαυρο φιδι που μας εφαγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Ανώνυμε:

      Δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σας.

      Απλώς θέλω να φαίνονται 20 τα σχόλια,
      Dr.Φλάντζας

      Διαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;