Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Ανανεωμένον Αλφαβητάριον Α' Δημοτικού (με σύγχρονους όρους)

Έχη έρθη δια τα καλά το Φθινόπωρον, τα σχολεία ανοίξανε κε η παλία αγαπημένην μας μικρή ηρωίδα από το κλασσικόν Αλφαβητάρι της Α' δημοτικού πρόκειται να ξανακούση το "Κοίτα Λόλα,να ένα μήλο". Όμως από τότε που γράφτηκε η συγκεκριμένη διατύπωσις έχουν αλλάξη πάρα πολλά πράγματα. Μια σύγχρονη "Λόλα" θα δυσκολευτή να καταλάβη τι είναι ένα μήλο. Πόσο μάλλον που η κοντινή της επαφή με αυτό, είναι το άρωμα του σε απορυπαντικόν πιάτων. Έτσι σε συνεργασίαν με το Υπουργείον Παιδίας κε Λοιπών Σωφρονιστικών Ιδρυμάτων αποφασίσαμε την ανανέωσιν του εν λόγω Αλφαβητάριου με σύγχρονους όρους που σίγουρα θα χρειαστη να μάθη ένα παιδί.


Σας παρουσιάζω δε κε κάποιες από τας ανανεωμένας σελίδας του ώσθε να πάρετε μιαν εικόναν. (Συγκεκριμένα πέντε εις τον αριθμόν.)






4 σχόλια:

  1. Σε ανακάλυψε ο Χίος. Δες και τα σχόλια από κάτω οι μισοί νομίζουν ότι αυτό είναι πραγματικό αναγνωστικό.
    http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5183:2012-09-22-19-03-19&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Ανώνυμε:

      Εμείς, η κυρα-Φλάντζενα, τα Φλαντζάκια κε ο παπαγάλος κος Λέο έχουμε πέση κάτω από τα γέλια κυρίως με το επώνυμο σχόλιο του ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΛΛΑΣ:
      "ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ Ο Dr.Φλάντζας.... ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΒLOG ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ..... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ...... http://dr-flantzas.blogspot.gr/2012/08/blog-post_31.html"
      Κόποι Πέιστ το όνομαν μας, το υπόλοιπον, κλασσικά με κεφαλαία!

      Μας αλλάξανε κε το κείμενον, αλλά χαλάλι,
      Dr.Φλάντζας

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Υπ. Τριών Έργων Σαίκς:

      Να μοιράσω μαντιλάκια;

      Τα έχω κε σε μαύρο,
      Dr.Φλάντζας

      Διαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;