Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Αστυνομικός Στραβισμός κε λοιπαί ρατσιστικαί παθήσεις

Τέλος πλέον η έκφρασις «Το Μακρύ Χέρι Του Νόμου». Σήμερα φαίνεται να κυριαρχούν «Τα Στραβά Μάτια Της Αστυνομίας». Καθότι όταν εκείνη αρχίζη να βλέπη θολά το «Ορκίζομαι Να Τηρώ Το Σύνταγμα Κε τούς Νόμους» ή το «Όλοι Είναι Ίσοι Απέναντι Στο Νόμο», είναι καιρός δια μια επίσκεψη στο οφθαλμιατρείον μου ώσθε να σταματήση να βλέπη στραβά τον γιαλό της. Κε δεν νομίζω πώς αρμενίζω λάθος.


 Δεν ομιλώ φυσικά δια όλο το Σώμα. Ομιλώ όμως δια την ειδικήν περίπτωσιν που τυνχάνη να διαβάζω από διάφορες καταγγελίες εις το διαδίκτυον (του κου Μπαξεβάνη επί παραδείγματος), ότι κάποια από τα μέλη της Αστυνομίας (προερχόμενα κυρίως από την χαμηλήν περιοχήν του Σώματος-όσοι πιάσατε τι εννοώ) κάνουν τα στραβά μάτια σε περιπτώσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν κρούσματα ρατσιστικής βίας, όπως ξυλοδαρμούς, απειλές ή εκφοβισμούς. Περιέργως η Αστυνομία εκη όχι μόνο μοιάζη να είναι απούσα, αλλά αν δεν είναι, θα κάνη τα πάντα παρουσιάζοντας ως άλλοθι της στραβομάρας της διάφορες σαχλάς δικαιολογίας όπως  «δεν είχαμε να στείλουμε περιπολικά, δεν είχαμε άντρες, ήταν μακρυά, δεν βρήκαμε την οδό, κάντε έγγραφη καταγγελία, έχουμε αφήση το αγριογούρουνο στη φωτιά», κλπ. Αξιοπερίεργον δε είναι, ότι τα συγκεκριμένα κρούσματα στραβισμού παρουσιάζονται μόνο όταν αυτά τα μέλη αυτά βρίσκονται σε πολύ στενή επαφή με μέλη των Χρυσών Αυγών. Κάποιο είδος ψυχοπαθολογίας να υποθέσω; Ψηφο-παθολογίας καλύτερα. Ένας στους δύο αστυνομικούς ψήφισε το «κόμμα» (ναι, σωστά βάζω τα εισαγωγικά) κε αυτό δεν χρειάζεται να το υποθέσω. Θα ήθελα να πιστέψω πως όλα τα παραπάνω αποτελούν αποκυήματα της παρανοϊκής μου φαντασίας αν κε φοβούμαι πως όχι. Να ένας πολύ καλός σχολιασμός από την Κοπριά που με βρίσκη σύμφωνο.


  Οπότε αν είσθε αστυνομικός εσείς που με διαβάζετε θα μου κάνατε μεγάλην χάρην αν μπορούσατε να διαβάσετε κε τας παραπάνω καρτέλας. Από ιατρικής πρόληψης κε μόνον.

2 σχόλια:

  1. Οι μπατσοι συμφωνα με το συντροφο Αλεξη παραγουν κοινωνικη υπεραξια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κύριε Ανώνυμε:

    Επίσης οι μπάτσοι σύμφωνα με τας συντρόφους ιατρούς παρουσιάζουν κε κοινωνική υπερμετρωπία.

    Γκουγλάρετε την λέξη αν δεν την γνωρίζετε,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;