Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Πες το κε θα γίνη #4

Καλώς ήλθατε εις ένα ακόμα Πές Το Κε Θα Γίνη. Θυμίζω πως στη σειράν αυτήν διαλέγομεν τις καλύτερες από τις αναζητήσεις με τις οποίες έτυχε να κλικάρετε ώσθε επισκευθείτε το μπλόγκ κε εις την συνέχειαν προσπαθούμε να σας τις υλοποιήσουμε. Πάμε λοιπόν είς τον τέταρτον γύρον παλαβών αναζητήσεων. 

Δώστε τσόντα στον λαό! Καθότι εδώ ο πελάτης μας πληκτρολόγησε "τσόντες με ολες τις στασεις". Μόνον που δεν μας διευκρίνισε ακριβώς τι είδους στάσεις θα είναι αυτές. Του ηλεκτρικού, του Μετρό, των λεωφορείων ή των τρόλεϊ; Όπως κε να'χη εμείς εκάναμε μιαν προσπάθειαν ώσθε να του παρουσιάσωμεν μερικάς  τσόντες με στάσεις. 

Με τα μεγαλύτερα ρισπέκτ στον Βασιλιά της Ρέγγε, αλλά θα τρίζουν τα κόκαλα του έτσι που έγραψες το όνομα του!... 'Ακου "mpop marlei"! Το Marlei με i παη κε έρχεται, αλλά πές μου ειλικρινά: Έχης ακούση ποτέ μικρό όνομα Mpop; Μάθε πρώτα καλέ μου άνθρωπε πώς γράφεται κε μετά ψάξε να βρεις τα τραγούδια του! Ευχή κε κατάρα σου δίνω να μην αθρογραφής σε μουσικό περιοδικόν!

Εντάξει, το παραδέχομαι. Μπορή να υπάρχη "dj samaras", αλλά δεν μπορώ να μην αντισταθώ είς τον παραπάνω συνειρμόν! Στο κάτω κάτω κε ο Κακός Χαλίφης Ιζνογκούντ Σαμαράς με όλους αυτούς που έχη ανακατέψη στην ίδιαν κυβέρνησιν, δεν διαφέρη κε πολύ από την δουλειάν που κάνη ενας κανονικός ντι-τζέη!

Πόσο προχωρημένος μπορή να είναι κάποιος που ψάχνη στο ίντερνετ "τατουαζ στο σβερκο με αδερφες"; Κε πάλι εδώ τίθεται το εξής ερώτημα: Ποιες αδερφές ακριβώς; Τις αδερφές Μπρόγιερ, τις αδερφές Τατά, τις αδερφές Ματσούκα; Αν του δώσουμε τατουάζ με τις αδερφές Καλουτά θα είναι ικανοποιημένος;

Κε εδώ άλλη μια πρωτότυπη αναζήτηση ειδικού ενδιαφέροντος: "ποντικοκούραδα φωτογραφιες"! Καταρχην δεν καταλαβαίνω αν θέλη να μας προσβάλη ο κύριος ή η κυρία που μπήκε με αυτήν την αναζήτισιν. Τι υπονοεί ακριβώς δια την καθαριότητα του μπλόγκ μου; Αν επιμένη πάντως δεν υπάρχη κανένα πρόβλημα να του δανείσω το προσωπικό μου άλμπουν με φωτογραφίας ποντικοκουραδιών από όλα μου τα ταξίδια.


Κάποτε, έλαχε να συγγράψω σε αυτό το μπλόγκ το περίφημο "Τσελεμεντέ Του Ονειροκρίτη". Έκτοτε, κάθε βαθειά νυχτωμένος που έχη εφιάλτες κε ψάχνη λύσεις ονειροκρίτες  μπάινη με ένα σωρό λέξεις μπροστά από την λέξη "Ονειροκρίτης" . Το "Ονειροκρίτης Σκατά" ή το "Ονειροκρίτης Κόπρανα" είναι τα πιο συνηθισμένα που μου έρχονται (πραγματικά περίεργος είμαι τι φαντασία έχουν οι άνθρωποι που κάθονται κε ονειρεύονται κουράδες!).  Μερικοί δε, το παρακάνουν. Ορίστε δύο περίεργα: "ονειροκριτης τραμπολινο" κε "ονειροκρίτης μπιντέ"! Εμείς προσπαθήσαμε να ενώσουμε αυτά τα δύο όνειρα σε ένα! Αν λοιπόν στα όνειρά σας δείτε την παραπάνω εικόνα, αυτό σημαίνη οτί παρόλο που υπάρχη κάποιος που θέλη το κακό σας, εσείς θα πάρετε πολλά λεφτά κε θα κάνετε ένα μακρινό ταξίδι. Άντε διατί μας τα πρίξατε!

3 σχόλια:

  1. αγαπητέ δοκταρά τρολέ ποια ειναι η γνώμη σου για την νέα ταινία του Μωάμεθ που έχει κάνει έξαλλους τους μουσουλμάνους...ήμουν Αθήνα στο κέντρο και είδα διάφορους να τρέχουν αριστερά και δεξιά και να φωνάζουν ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ!!!
    Αναρωτήθηκα σαν γνήσιος αντιρατσιστης τι διαόλο γίνεται εδώ?Ειμαι στο Ισλαμαμπάντ η στην Τεχεράνη...πότε θα καταλάβουν διάφοροι ότι ναι εντάξει καλή η Θρήσκεια(αν πιστεύεις στο Ιερο μακαρονοτέρας, στον Μωαμέθ, στον Χριστό, Στην παναγία, στον Παίσιος, στους ΕΛ, στον Ολυμπιακό) αλλά δεν θα τα σπάσεις επειδή πχ εγώ δεν γουστάρω την θρησκεία σου
    Πχ φαντάσου για ένα γαμωσταύριδι που ρίχνουμε να έκανε πορεία η Λουκά και οι χριστιανοταλιμπάν στο κέντρο της Αθήνας?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δοκτάρο φλάντζα ήθελα να πω...αλλά μου αρέσει που με λές δοκτωρά τρολέ ειναι και περασμένες οι ώρες και έχουν πιει 4 μπύρες ΦΙΞ(θέλω να κάνεις μια ειδική ανάρτηση για τις ΜΠΥΡΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ κύριε Δοκτοραλοτρόλλε:

    Τι να πώ δια τον Μουσουλμανικόν φανατισμόν, φίλτατε; Ότι όπως κάθε θρησκείαν έχη κι αυτή τα κολλήματάκια της: Εκη΄η ελευθερία της έκφρασης σταματά εκή που αρχίζη το κεφάλι του Προφήτη! Διαφορετικά σου σφάζω την οικογένεια! Κε δεν είναι μόνο οι Μουσουλμάνοι. Οι θρησκείες ήταν πάντα το κακό σπυρί στον πισινό της Ανθρωπότητας.

    Εκτός από την δικιά μου που είναι πολύ γαμάουα,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;