Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Μια Νέα Παρτίδα

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ-ΩΧΟΥ-ΔΕΝ-ΜΑΣ-ΧΕΖΕΙΣ-ΡΕ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΔΕΙΚΤΗ;

Καθότι όπως μας διδάσκουν οι Bow Wow Wow κε ο Billy Ocean, "When the Going Gets Tough, the Tough Get Going". Να λοιπόν που ξανανοίξαμε παρτίδας με τον παλιό μας  εχθρό Adolf Buchler, να είναι αυτός που έχη απαγάγη τον αδερφό μου αλλά να είναι κε επίσης αυτός που να θέλη να κατακτήση τον κόσμο. Όμως δεν ήταν μόνο αυτά που ειπώθηκαν μεταξύ μας:

"Σε λυπάμαι, χερ Φλάντζα! Το βασίλειο σου θα πέσει σαν χάρτινος πύργος! Ολη αυτή η ξιπασμένη  ανωτερότητα που δείχνεις, η ανόητη σοφία σου με τα 'κε' ή με την δήθεν καθαρεύουσα θα σβήσει. Ή μάλλον έχη σβήσει από καιρό! Το χιούμορ σου, χερ Φλάντζα είναι τόσο ξεπερασμένο που μόνο παπούδες μπορούν να γελάσουν με αυτό! Καλύτερα ανοιξε από τώρα που είσαι γέρος ένα λάκκο και πέσε μέσα! "
"Τελείωσες;" , τον ρώτησα ."Είσαι αδαής, μικρόψυχος κε κακιασμένος! Επειδή κάποτε ο αδερφός μου σου σταύρωσε το λούρτινο κουκλάκι σου κάθεσαι, κλαις κε ζητάς εκδίκηση. Δεν μπορής να σταθής στα πόδια σου κε να το ξεπεράσης σαν ώριμος άντρας!  Αλλά τι σε λέω άντρα; Πίσω από την μάσκα συνεχίζης να είσαι ακόμα ένα παιδαρέλι!"
"Κοίτα τα ρομπότ μου, χερ Φλάντζα! Τα πήραν τα κλάματα εδώ πέρα! Και κλαίμε στην θέση σου,  γιατί εσύ είσαι τοοοόσο  υπερόπτης που αρνείσαι να κλάψεις για τα παλιά σου μεγαλεία! Φαντάζομαι σου έρχεται να το κάνεις, αλλά το κρατάς κάθε φορά που κοιτάς πόσοι πολλοί ήταν αυτοί που σχολίαζαν παλιότερα στο μπλογκ σου και πόσοι έχουν μείνει σήμερα! Έχεις χάσει την φρεσκάδα σου! Είσαι ξεπερασμένος! Η δήθεν σάτιρα σου δεν είναι τίποτα παραπάνω από αυτή που προτείνουν οι σατιρικές εκπομπές!"
"Τώρα θα μου δώσεις πίσω τον αδερφό μου ή θα έρθω εκή να σε βρώ, παλιόπαιδο; Ακόμα αναρωτιέμαι δηλαδή τι ανατροφή σου έδωσε ο πατέρας σου!", φώναξα έξαλλος.
 "Θες τον αδερφό σου, χερ Φλάντζα; Ποιόν; Αυτόν που επειδή τον ντρέπεσαι,  συνέχεια τον ταπεινώνεις και τον κρύβεις από τον κύκλο σου; Όσο για το ποιος είναι ο πατέρας μου, χερ Φλάντζα πρόσεξε γιατί έρχονται αποκαλύψεις! Φοβερές αποκαλύψεις!"

 Η ενδοεπικοινωνίαν διεκόπτετω δια να πάρη την θέση της ένα βίνδεον απόσπασμαν μιας πρωινής εκπομπής με τον Γιώργο Παπαδάκι.
"Αυτή την κυρία δεν την έχω ξαναδεί ποτέ μου!", φώναξα διαβάζοντας την λεζάντα από κάτω,"Λέγη ψέμματα!"
"Πρόσεξε πώς μιλάς για την μάνα μου, χερ Φλάντζα! Και δεν λέει καθόλου ψέμματα. 'Άκου την  καταγγελία της! Έχει  αναρτηθεί και στο μπλογκ της Μεγάλης Μπουχλερίας. Κάτσε να σου στείλω το λινκ! "
Κάθισα να ακούσω αυτά που έλεγε η κυρία στο βίνδεο κε δεν πίστευα στα μάτια μου. Δεν θυμάμαι, αλλά αν όντως μέσα στην έπαρσιν των δεκαπέντε μου χρόνων έκανα αυτό που ισχυρίζετω ότι έκανα, αν όντως η μητέρα της δούλευε στην οικεία των γονιών μου  κε αν όντως η ίδια είναι η μητέρα του αυτοαποκαλούμενου Μπούχλερ, τότε ο χειρότερος εχθρός μου...είναι γιος μου!
Το βίντεο διεκόπη κε η ενδοεπικοινωνία με τον "Μπούχλερ"  επανήθλε εις την οθόνη μου.
"Λοιπόν, χερ Φλάντζα; Είσαι εντάξει ύστερα από αυτές τις αποκαλύψεις ή σου πέσανε βαριές;"
"Δεν ξέρω...θα πρέπη να το διασταύρωσω κε εγώ..."
"Τίποτα δεν χρειάζεται να διασταυρώσεις! Ψάξε βαθιά τα αισθήματα σου, χερ Φλάντζα και θα ανακαλύψεις οτι έχω δίκιο...Είμαι ο γιός σου!"
"Οχιιιιιιιιιι!"


"Τώρα εξηγούνται διατί τα κάνης αυτά", συνέχισα, "Το Οιδιπόδειο μέσα σου είναι πολύ έντονο."
"Ασε τις ψυχαναλυτικές παπάρες, χερ Φλάντζα! Εσύ απλά δεν παραδέχεσαι οτί είσαι μαλάκας. Δέν μπορείς να παραδεχτείς ούτε κάν οτί έγινα καλύτερος από σένα! Σε ξεπέρασα! Η τεχνολογία που κατασκεύασα είναι πολύ ανώτερη από την δική σου! Είσαι ξοφλημένος! Και ξέρεις πότε θα το καταλάβεις; Όταν όλη η Γη θα με προσκυνά ως σωτήρα της και εσύ με τον Σόλωνα θα οδηγηθείτε στο εκτελεστικό απόσπασμα για Εσχάτη Προδοσία! ...ΧΑΧΑΧΑ-ΑΑΑ-ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!"
Τον άφησα να γελάη καμαρώνοντας  μόνος του για τον εαυτό του. Έτσι μπράβο, Μανωλάκη ή "Αντολφ Μπούχλερ". Δώσε μου λίγο χρόνο ακόμη μέχρι να εντοπίσω την θέση  σου με το παλιό καλό μου FLANTZAROLLA (να κάνομεν κε λίγη γκρίζα διαφήμιση των προϊόντων μας) , ειδικώς διαμορφωμένον δια τας περιστάσεις μας. ...κε ώπα! Σε βρήκα, Υιέ μου, Υιέ μου! 


Αφήνοντας τον να γελάη ακόμα πίσω από την κόκκινη οθόνη, βγήκα το εχθρικόν σκάφος κε αποβιβάσθηκα ξανά στο δικό μου ξέροντας πλέον την θέση που θα έβρισκα εκείνον κε πιθανότατα τον αδερφό μου. Ήταν πλέον καιρός να εγκαταλείψω αυτόν τον αναθεματισμένο πλανήτη...
 ...Επόμενη στάση μας, ένας γαλαξίας με την ονομασία " Τρίχα Του Ανδρουλάκη"...  

4 σχόλια:

  1. Σεβαστέ μου πρωθυπουργέ,

    αυταίς αι εξελίξεις είναι καταπληκτικές. Δεν θέλω να σκέπτομαι τις οικογενειακές συνέπειες με την κυρα-Φλάτζενα...

    Η εξέλιξις αύτη μου εθύμισε τόσον το Σταρ-Τρεκ Νέμεσις όσο και την περίπτωση όπου μιά κυρία ισχυρίζετο ότι έκαμε το παιδί του κου Μπούτια. Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν μάθαμε ποτέ τί απέγινε ποτέ εκείνο το παιδί.

    Αφού δεν σας εκάλεσε στο Πάμε Πακέτο ο Μπούχλερ, πάλι καλά να λέτε,

    Ιφιμέδεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακρια τα νύχια σας, απ την Κα @ If-imedia..
    Η πιό καλή σχολιάστηρα απ το 2007

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή Υπ.Εκπολιτιστικών Διαδραστικών Δρωμένων Κε Δράσεων:

    Κε ημείς πιστεύωμεν πως θα κατανοήση η συμβίαν μας εκείνην την εφηβικήν μος επαρση ωσθε να μην περάσωμεν από τόσο νωρίς την Εβδομάδα Των Παθών (κυνήγι με τον πλάστη, ιπτάμενα πιάτα, ιπτάμενα τασάκια, ιπτάμενα βάζα, ιπτάμενα οτιδήποτε, κλπ).

    Ναι, δυσθυχώς η περίπτωσιν μας τείνη να είναι το ίδιο τραγικήν με την περίπτωση του κου Μπούτια κε του Σταρ Τρέκ Νέμεσις...

    Από το να έλθω αντιμέτωπος με το "Φάγαμε Πακέτο" πάλι καλά το λέμε,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ κύριε Ανώνυμε:

    Συμφωνώ κε επαυξάνω!

    Ιφιμέδεια δαγκωτά,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;