Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Η Εκδίκηση Των Μπούχλερ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ, ΜΕΡΑ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΕΤΟΣ 0 -ΚΑΤΙ-ΠΑΕΙ-ΣΟΒΑΡΑ-ΛΑΘΟΣ-ΜΕ-ΤΟΝ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΔΕΙΚΤΗ:

Ελπίζω να μην έριξε μέσα καμία κουτσουλιά πάλι το βρωμόπουλο κε ξανά 'χουμε μπελάδες...
Χμ..Στα δικά μας! Είχαμε μείνη εις το σημείον που κυνηγώντας ένα εχθρικόν σκάφος (πάλι με τα αρχικά ΑΒ) εκείνο προσγειώνεται χτυπημένο εις έναν πλανήτη οπου το ακολουθώ περιμένοντας να πιάσω τον πιλότο κε να μάθω κάποια παραπάνω πράγματα σχετικώς με την απαγωγήν του αδερφού μου. Οπότε φαντάζεσθε πόσο μεγάλην ήτω η εκπληξίς μου μόλις παρακολουθώντας από μακριά τον πιλότο, διεπίσθωσα πως εκείνος δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον αδερφό μου!

Μην πιστεύοντας αυτό που βλέπω απεφάσισα να τον πλησιάσω δισταχτικά καθότι υπήρχε κάτι παράξενον πάνω του. Τώρα θα μου πείτε ως η λέξη "παράξενο" δεν είναι πρωτόγνωρη δια όποιον γνωρίζη τον Σόλωνα, αλλά τέλος πάντων. Ας πούμε λοιπόν οτί τούτη τη φορά ήτω ποιο παράξενος από το Παράξενο το ίδιο! Ο προβληματισμός λύθηκε όταν με μια πιο προσεκτική ματιά  από κοντά διεπίσθωσα πώς δεν επρόκειτω δια τον ίδιον, αλλά δια ένα ομοίωμαν του! Συγκεκριμένα, ένα ρομπότ του οποίου τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ήταν ίδια με του Σόλων! Όλο κε πιο περιέργαν όλα αυτά!
Απεφάσισα να επικοινωνήσω μαζί του. Αρχικά με την κλασσική μέθοδο:
"Καλημέρα! Good morning! Βonjour! Buongiorno!"
Τίποτα. Καμία απάντηση. Κάθεται κε παρακολουθή. 
Δοκιμάζω δεύτερη προσέγγιση:
"Εγώ, Φλάντζας! Εσύ, Ρομπότ! Φλααααάν-τζας...Ροοοο-μποοότ.!". 
Κε πάλι τζίφος! Το ρομπότ στεκόταν πιο ακίνητο κε από αγγούρι.
Προσέγγισις Νο3-Οδηγός Ταξί- Ανάλυση Επί Του Μνημονίου: 
"Δέν σε πειράζη να καπνίσω, έτσι;  Μόνο αυτό μας απέμεινε να ευχαριστηθούμε! Έχω αγοράση αυτό το μπουρδέλο εδώ κε δύο χρόνια  κε ακόμα προσπαθώ να το ξεχρεώσω. Αλλά δε έχη δουλειά. Αλλά πού να  βρεθή  όταν δεν υπάρχη ούτε ένας με αρχίδια απ' αυτά τα 300 πουλημένα γομάρια να στείλη στα τσακίδια την Τρόικα! Δέν ξέρω αν συμφωνής..."


Κε αυτήν τη φοράν είχαμε αντίδρασις! Ισως όχι αυτή που περίμενα ακριβώς, αλλά επιτέλους το ρομπότ εκινήθη! Σήκωσε ένα μεγάλον βράχον από το έδαφος κε δοκίμασε να τον πετάξη κάτευθείαν πάνω μου. Πιθανώς να ήταν από τα  ρομπότ που υποστήριζαν το Μνημόνιον. Καταλαβαίνοντας τας εχθρικάς του διαθέσεις δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο απ' το να το πυροβολήσω με το φλαντζέιερ μου.


 Ένα ρομπότ με το πρόσωπο του αδερφού μου, λοιπόν. Ποιος το κατασκεύασε κε διατί το έβαλε να με κυνηγήση; Κε τι σήμαιναν τελικά τα αρχικά "ΑΒ" (ή "ΑΜ" 'όπως έγραφε η πρόσκλησις του Σόλωνα); Συνειδητοποίησα θα έμενα πάλι χωρίς τις απαντήσεις που ήθελα μέχρι που σκέφτηκα το σκάφος με το οποίο είχε προσγειωθή το ρομπότ αυτό. Κε πράγματι, εκή βρήκα τι ήταν εκείνη η ανησυχία που είχε κολλήση στην άκρη του μυαλού μου κε δεν έλεγε να φανερωθή κε να δώση ένα όνομα. Ήταν του Αdolf Buchler! Τον θυμάστε; Ω, ναί! Ο παλιός καλός μας  εχθρός που αν κε στην οθόνη του πιλοτηρίου  φορούσε μάσκα, γρήγορα τον αναγνώρισα από την παιδική τσιριχτή φωνή του :

"Gotenmorner, χερ Φλάντζα! Σας άρεσαν τα ρομπότ και τα διαστημόπλοια μου; Ήταν η πρώτη τους δοκιμαστική πτήση!"
"Το σωστό είναι  Guten Morgen, κωλόπαιδo!  Oχι Gotenmorner! Κε δώσε πίσω τον αδερφό μου, μην έλθω εκή κε σε κάνω τόπι στο ξύλο!"
"Χαχαχαχα", γέλασε σαρκαστικά. 'Η μάλλον όπως θα γέλαγε ένας γνήσιος κακός, "ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ-ΑΑΑΑΑ- ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Πάντα σου άρεσε να με διορθώνεις, χερ Φλάντζα, αλλά λυπάμαι. Δεν μπορώ να στον δώσω πίσω! Βλέπεις μου χρειάζεται για να ολοκληρώσω έναν στρατό εκατομμυρίων Ρομπότ-Σόλων τα οποία στην συνέχεια θα τα στείλω να κατακτήσουν την Γή!   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ-ΑΑΑΑΑ- ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!"
"Μα η Γή δεν σου έχη κάνη τίποτα δια να την εκδικηθής", φώναξα. "Μόνο το σόϊ μας!"
"Βλέπω πως παρόλλες τις επιστημονικές σου γνώσεις, αδυνατείς να συλλάβεις ολόκληρο το σχέδιο μου, χερ Φλάντζα! Μόλις τα Ρομπότ-Σόλων κατακτήσουν τον κόσμο, θα εμφανιστώ εγώ σαν Σωτήρας να κλείσω όλους τους διακόπτες τους !  Έπειτα-αυτό θα είναι το πιο ωραίο- θα βγω δημόσια  να κατηγορήσω ως δημιουργό τους τον ίδιο τον αδερφό σου! Και δεν θα είναι δύσκολο να με πιστέψουν εφόσον όλα εκείνα είχαν την μορφή του!  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ-ΑΑΑΑΑ- ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!"
"Δεν μπορής, Διάολε!"
"Χαμογέλα, χερ Φλάντζα! Γιατί δεν χαμογελάς; Χάρη σε μένα, ο αγαπημένος σου αδερφός, Σόλων Καψηφλάντζας, πρόκειται να γίνει ο μεγαλύτερος εγκληματίας όλων των εποχών! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ-ΑΑΑΑΑ- ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!"

4 σχόλια:

  1. Οικόπεδα πουλάνε εκεί;
    Ενδιαφέρομαι για οικόπεδο κοντά σε παραλία, με φοινικόδεντρα..


    Όνου Κάνεφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα δεν θα πιαστή ο χέρης του να κλείνη τόσους διακόφτας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ κύριε Κάνεφ:

    Μα είναι δυνατόν κύριε μου να με ρωτάτε τέτοιαν πράγματαν ή κάνετε πώς δεν καταλαβαίνετε; Κε στο διάσθημα θα σας βρη ο Βενιζέλος προκειμένου να σας χαρατσώση!

    Δεν το γλυτώνετε,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Υπ.Τριών Έργων Σαίκς:

    Έχετε απόλυτο δίκιο! Κε επειδή θα ήταν μάλλον παράλλογη ιδέαν να χρησιμοποιήση έναν γενικόν διακόπτη δια όλα, πιθανόν κα καταλήξη στην εφαρμογή "Ντόμινο":
    Στοιχισμένα όλα τα ρομπότ σε μία τεράστια ουρά κε ο Μπούχλερ τελευταίος πατάη τον διακόπτη του μπροστινού του,ο οποίος πέφτοντας πατάη επίσης το κουμπί του μπροστινού του, ο μπροστινός τον παραμπροστινό του, ο παραμπροστινός τον παρα-παραμπροστινό του, κλπ μέχρι να σωριαστούν όλα.

    Μου φαίνετω η πιο πραγματοποιήσιμη λύση,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;