Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Η Επίθεση Των Κλωνισμένων

Διάστημα....Το τελευταίον σύνορον... Ή το προτελευταίον αν υπολογίση κανής το μυαλό του Παπανδρέου...Ένα ταξίδι προς το Άγνωστον...Μιαν αναζήτησιν του μικρού μου αδερφού Σόλων κε μίαν αναζήτησιν αναπάντητων ερωτημάτων...Που βρίσκεται;...Απο ποιούς απήχθη;...Διατί απήχθη;...Θα συνεχίσουμε να βάζουμε αποσιωπητικά σε αυτές τις προτάσεις;...


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ, ΜΕΡΑ 4098948399937383555555555555-ΠΑΛΙ-ΚΡΕΜΑΣΕ-Ο-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΔΕΙΚΤΗΣ:

Έφυγα μακριά από την Μητέρα Γή εδώ κε κάποιες ημέρες κε το ταξίδι είναι προς το παρόν ήσυχο. Τα πάντα μέσα στο διαστημόπλοιο κυλούν με απόλυτη ηρεμία που όλα τα προβλήματα πίσω στην Γη μου φαίνονται ασήμαντα κε μικροσκοπικά. Στην απεραντότητα του Σύμπαντος, ξεχνάς τους Παπαδήμους, τους Βενιζέλους, τους Πάνκαλους, τα ΔΝΤ, τις έκτακτες εισφορές κε ένα σωρό άλλα δυσάρεστα.

Κε ενώ σκεπτόμουν πόσο κλονισμένη ήταν η προσωπικότητα που αποφάσισε να απαγάγη κάποιον σαν τον Σόλων, η ηρεμία μου τελείωσε! Τρία καταδιωκτικά, πάλι με τα αρχικά "ΑΒ", με πήραν στο κατόπι! Όπως φαίνεται,  αυτοί οι Κλωνισμένοι, περίμεναν να τον αναζητήσω είς διάστημαν κε με κύλωσαν αρχίζοντας επίθεση! Ευτυχώς που διαμόρφωσα στο σκάφος δύο κανόνια πειρατών σε κανόνια λέιζερ ώσθε να μπορέσω τώρα αντεπιτεθώ.


Η μάχη στάθηκε δύσκολην, αλλά κερδοφόρα αφού κατάφερα να να καταρρίψω δύο από τα τρία έχθρικα σκάφη των Κλωνισμένων!  Όσο δια το τρίτο,  κατάφερα να του ρίξω ένα χτύπημαν είς την μηχανήν του αναγκάζοντας το να προσγειωθή είς έναν κοντινό πλανήτη που από ένα παράξενον παιχνίδι της τύχης είχε αποκτήση τα χαρακτηριστικά του Φίλιππου Πλιάτσικα! "Οχι, άλλο Πλιάτσικα", σκέφτηκα (όπως κε εσείς φαντάζομαι)  κε το ακολούθησα εις απόστασην ασφαλείας. 


Προσγειώθηκα προσεκτικά σε μία απόκρημνη γωνιά του πλανήτη κε βγήκα παρακολουθώντας το πεσμένο εχθρικό σκάφος. Στην συνέχεια, κρύφτηκα πίσω από κάποια βράχια περιμένοντας να βγη από μέσα ο πιλότος. Αν κατάφερνα να τον ακινητοποιήσω είχα να του κάνω πολλάς ερωτήσεις. Επίσης ήρθε η ώρα να σας απαντήσω κε εγώ σε μίαν ερώτησιν που πιθανώς να κάνετε: Πώς είναι δυνατόν να κυκλοφορώ στην επιφάνεια ενός πλανήτη χωρίς κάποια μάσκα οξυγόνου; Μα είναι πολύ απλό! Το διάστημα έχη οξυγόνο κε αέρα όπως έχη παντού! Όλες αυτές οι φήμες περί κενού αέρος στο διάστημα  δεν είναι παρά προπαγάνδα όλων εκείνων που θέλουν να πουλάνε μάσκες οξυγόνου σε αστροναύτες! Απόδειξις δια τα λεγόμενα μου, οι διαστημικές περιπέτειες κε τα κόμικς της δεκαετίας του 50-60! Στο κάτω κάτω ο Ιούλιος Βέρν στο βιβλίον του "Απο την Γή στη Σελήνη" δεν αναφέρη πουθενα...
...Ε! Μια στιγμή! Θα τρελαθώ! Αυτός ο πιλότος...αυτός ο πιλότος...είναι δυνατόν;
...Αυτός ο πιλότος, είναι ο αδερφός μου!

6 σχόλια:

  1. Μήν ξεχάσετε ,όταν περάσετε απ, τον Γαλαξία να δοκιμάσετε ΑΓΝΟ ΓΑΛΑ

    Όνου Κάνεφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεβαστέ πρωθυπουργέ,

    η Τζατζουφία σας παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα και τους μισθούς.

    Αναρωτιέμαι αν αυτό το ΑΒ έχει σχέση με το γνωστόν υπερμάρκετ.
    Κατά βάθος όμως αγαπημένε μου φίλε θα ήθελα να σημαίνει και πάλι "Αλίκη Βουγιουκλάκη" η οποία ήτο και θα ήτο το πιό λαμπρόν αστέρι!

    νιάου νιάου βρε γατούλα,

    Ιφιμέδεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ κύριε Κάνεφ:

    Σας ευχαριστούμεν δια αυτό το εκπαιδευτικόν δοκιμανδέρ το οποίο αποδεικνύη τα λεγόμενα μου, δηλ πώς στο διάστημα δεν χρειάζετω να φοράς μάσκα οξυγόνου.

    Οσο δια το αγνόν γάλαν έχομεν εφοδιασθή κε με αγελάδαν,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή Υπ.Εκπολιτιστικών Διαδραστικών Δρωμένων Κε Δράσεων:

    Σίγουρα δεν ανοίκη εις την γνωστήν αλυσίδαν σουπερμάρκετ ή στην γνωστή αλυσίδαν ποδηλατου ΓΑΠ. Άλλα ονόματα πάντως που απορρίψαμε είναι τα κατώθεν:

    Άγιος Βασίλης
    Αθανάσιος Βέγγος
    Αντώνης Βαρδής
    Αλεξάνδρου(Μέγα) Βουκεφάλας
    κε
    Αλητημειπεσμιά Βραδιά

    Τα υπόλοιπα τα ερευνούμεν ακόμα,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχη στο καρτέλ των κατασκεβαστών μασκών οξηγόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Υπ. Τριών Έργων Σαίκς:

    Είναι η αμέσως επόμενη μεγάλην συνωμοσίαν μετά το "Λεφτά Υπάρχουν".

    Μέχρι κε η NASA την πάτησε,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;