Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Η Αόριστη Απειλή

Όπως είπα εις προηγούμενον ποστ μου, ο μικρότερος αδερφός μου Σόλων απεφάσισε να μας επισκεπτή φοβούμενος την απαγωγήν του από εξωγήινους. Εμείς στην αρχή δεν τον πιστέψαμε θεωρώντας πώς ήταν μία ακόμα από τις παλαβομάρες του. Μέχρι σήμερα το πρωί...

Σήμερα που η Κυρα-Φλάντζενα χτύπησε το δωμάτιο του να τον καλέση στο πρωινό , εκείνος δεν απάντησε, αλλά ούτε αναζητώντας τον βρέθηκε κάπου μέσα ή έξω από την οικίαν μας, οπότε αρχίσαμε να  ανησυχούμε πραγματικά μήπως ο φόβος που τον κυρίευε  τις προηγούμενες μέρες είχε κάποια βάση. Αποκλείσαμε γρήγορα την υπόθεση να έχη φύγη μόνος του από το σπίτι χωρίς να μας χαιρετήση καθότι στο δωμάτιο του υπήρχε ακόμα η μισοσβησμένη πίπα του άλλα κε  η βαλίτσα με την οποία είχε έρθη. Οι ανησυχίες μας μεγάλωσαν ακόμα περισσότερο όταν ανοίγοντας την, ανακαλύψαμε μία πολύ ύποπτην πρόσκλησιν της οποίας η αισθητικήν κε η γραφήν της ξύπνησε κάτι μέσα μου, κάτι πολύ δυσάρεστο από τα παλιά, κάτι που δεν μπορώ ακόμα να προσδιορίσω.


Οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν τελείως όταν κάτω από το παράθυρό μας εβρέθηκαν λασπωμένα ίχνη μπότας με αρχικά στην πατούσα "AB"  που μοιάζανε να  οδηγούν ένα άλλο ζευγάρι παπούτσια (πιθανότατα αυτά που φορούσε ο Σόλων) προς τον δρόμο. Με μίαν μικρήν έρευναν ανακάλυψα πάνω στην άσφαλτο ίχνη από 4 καμένους κύκλους διαμέτρου 50 εκατοστών ο καθένας τους οποίους ύστερα από μιαν χημικήν ανάλυσιν που έκανα με τα σύνεργα του "Μικρού Χημικού" διαπίστωσα πως  προερχόταν από καύσιμα  ίδια με εκείνα των διαστημικών εκτοξεύσεων. Κάποιο κάθαρμα λοιπόν, είχε παρασύρη κε απαγάγη τον αδερφό μου πέρα μακρυά στο διάστημαν; Μπορή να ήταν κάποιος από εκείνους τους εξωγήινους (όπως φοβόταν ο Σόλων) που είχα ασχοληθή παλαιότερα;  Δεν νομίζω. Η εξωγήινη  τεχνολογία είναι πολύ ανώτερη δια να χρησιμοποιή δικά μας καύσιμα  πυραύλων συν της άλλης δεν είναι κε τόσο ανορθόγραφοι σαν αυτούς που στείλανε την πρόσκληση! Το μόνο σίγουρο είναι πώς ο αδερφός μου απήχθη στο διάστημα κε εγώ του έδωσα τον λόγο της   Φλατζοπικής μου Τιμής να τον προστατεύσω. Το Σύμπαν να χαλάση, πρέπη να ψάξω να τον βρω!


Έτσι, παρ όλες τις αντιρρήσεις της Κυρα Φλάντζενας που δε ήθελε να γίνη στη σκεπή μας, άρχισα την κατασκευήν ενός δικού μου αυτοσχέδιου διαστημοπλοίου χρησιμοποιώντας όλα τα υλικά κε τα παλιοσίδερα που είχα μέσα στο γκαράζ. Λόγω μάλισθα ενός καυγά που είχα με τον γείτονα που με ρωτούσε "τι είναι πάλι αυτό το τερατούργημα", η ολοκλήρωσις του διαστημοπλοίου μου άργησε να τελειώση κρατώντας τουλάχιστον τέσσερις ολόκληρες ώρες! (Αυτοί οι γείτονες μπορούν να σε καθυστερήσουν κε μια ώρα με την γκρίνια τους!)

Όσην ώρα μάλισθα κατασκεύαζα το διαστημόπλοιον, η Κυρα Φλάντζενα έραβε κε έφτιαχνε την στολήν που θα φορέσω. Κε δια το λόγον πως δεν ξέρω τι θα συναντήσω βγαίνοντας εις το Διάστημαν, η Κυρα Φλάντζενα την έφτιαξε ζεστή, άνετη, σπορ κε τρέντι. Τύφλα να έχη αυτή του Χαν Σόλο! Έτσι, όταν όλα τελικά ήταν έτοιμα αποχαιρέτησα την συμβία μου, τα Φλαντζάκια, τον παπαγάλον κε την σομπολόρνηθαν μου, μπήκα μέσα στο σκάφος κε απογειώθηκα δια την ιερήν  αποστολήν που είχα αναλάβη. 

 Έχε γεια κατακαημένη μου Γή!  Ελπίζω να επισθρέψω σύντομα κοντά σου!
Προς το παρόν έχω έναν αδερφόν να σώσω!

8 σχόλια:

  1. Μήμπως μας δουλεύετε Κύριε Δρ Φλάντζας;;
    Κανένα βενζινάδικο είναι ανοιχτό, τίς πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.. για να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ σας..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κύριε Κάνεφ:

    Η αλήθεια είναι πως είχαμε φυλάξη μερικά μπιτονάκια βενζίνης εις το γκαράζ μας. Υπολογισμένα όλα!

    Δια έτσι-άντε-άντε μας περάσατε;
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σεβαστέ μου πρωθυπουργέ,

    τα ποίηματα του Σόλωνος εκλάπησαν και αυτά;
    Όταν σώσετε τον Σόλωνα -είμαι βέβαιη ότι θα το κατορθώσετε- μην αμελήσετε εξ επί τούτου να τα απαλλοτριώσετε.

    ελπίζω να βάλατε γυαλιά ηλίου εφόσον θα πετάξετε κοντά εις αυτόν,

    Ιφιμέδεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψάξατε στην οδό Σόλωνος;

    Αφελής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια αδιάκριτη ερώτηση..
    Εκεί επάνω στο διάστημα έχετε ηλεκτρικό, νερό, τηλέφωνο, ιντερνετ, και αποχέτευση;;Τα κακά σας τί τα κάνετε;; κάνετε ανακύκλωση 'οπως στο
    ISS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή Υπ.Εκπολιτιστικών Διαδραστικών Δρωμένων Κε Δράσεων:

    Ευτυχώς (δια τους ποιητολατρείς) η ποητικήν συλλογήν συνεχίζη να βρίσκετω έκη που την άφησε ο Σόλων, δηλαδή κάτω απο το κλειδί της κουζίνας που βρίσκεται κάτω από το χαλάκι του μπάνιου.

    Τώρα, αν με το καλόν βρούμε τον Σόλωνα κε επιστρέψομεν θα αναλάβομεν την έκδοσιν της ποιητικής του συλλογης.

    Φορέσαμε φακούς επαφής δια να μην πιάνουνε κε χώρο,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ κύριε Αφελή:

    Δεν είμεθα κε τόσο αφελείς.

    Κρυάδες;
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ κύριε Διαστημικέ Σταθμέ:

    Νομίζετε πως έχετε να κάνετε με τίποτα αρπακολατζίδαι που δεν είναι ικανοι να βάλουνε όλα αυτά που είπατε εις το διαστημόπλοιον τους; Σας δήλωσα οτί έκανα τέσσερις ολόκληρες ώρες να το κατασκευάσω. Διατί νομίζετε πως κράτησαν τόσο πολύ;

    Μέχρι κε τζακούζι βάλαμε,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;