Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Πες το κε θα γίνη #3

Αυτό είναι το τρίτο μέρος του Πες Το Κε Θα Γίνη. Δια περισσοτέρας πληροφορίας, υπάρχη το Πες Το Κε Θα Γίνη(#1) κε το Πες Το Κε Θα Γίνη#2. Οπότε συνεχίζοντας από κει που είχαμεν μείνη...

...Δηλαδή στας αναζητήσις του Γούγλη σχετικώς με το SEX! Στη συγκεκριμένην μάλισθα που έλεγε "zex που θεο φενοντε ολα"! Καταρχήν αγαπητέ μου φίλε: Εμ δεν ξέρης πώς λέγεται, εμ θέλης να είναι κε απολύτως αποκαλυπτικόν; Ίσως βέβαια να βιάσθηκα να σε κατηγορήσω κε απλώς να αναζητούσες κάτι διαφορετικόν. Μιαν διαφήμισιν απορρυπαντικού παραδείγματος χάριν. 

 Ο επόμενος είχε πεισθή πώς η Αλήθεια είναι κάπου Έξω καθότι έψαχνε δια "μηνυματα εξωγηινων". Φαντάζομαι εννοή τα  μηνύματα  που μπορή να διαβάση κανής στα εξωγήινα κινητά τους τηλέφωνα. Με όλο το ρίσκο υποκλέψανε μερικά από αυτά (ουσιαστικώς, τα υποκλέψαμε μαζί με την εξωγήινην συσκευήν τους) , οπότε όποιος θέλη μπορή να κάνη κλικ (ή κλοξ,ανάλογα με το πιο λειτουργικόν σύστημαν έχη) είς την εικόνα δια να την μεγενθύνη κε να τα διαβάση.

 Μα, τώρα πείτε μου: Ποιός είμαι εγώ να με ρωτάτε "πως να μαθει να κανει τα κακα του στο γκιογκιο"!  Είπαμε, είμαι Επιστήμων, Ιατρός, Τερματοφύλακας, Στρατάρχης, Προφήτης, Συγγραφέας, κε Ερευνητής, αλλά Βρεφολόγος δεν είμαι! Στο κάτω κάτω, μαζί με το γκιοκιό το οποίο αγοράσατε δεν σας δώσανε κε ένα μάνιουαλ; Ανοίξτε το κε διαβάσθε με προσοχή  τας οδηγείας! Ορίσθε μας!

Τελειώσαμε; Μάλλον τελειώσαμε δια σήμερα αγαπητοί μου αναγνώσθαι. 'Άλλο δεν έχη. Εσείς συνεχίσθε βεβαίως να μας αναζητείτε (ή γενικώς να αναζητείτε) μέσω του Γουγλη με ότι κουλόν σας έρθη στο μυαλό ή στην όρεξην κε εμείς θα είμασθε ξανά εδώ να επιλέξουμε τα καλύτερα κε να σας τα παρουσιάσουμε σε εικόνας. Είναι θεσμός πλέον.

5 σχόλια:

  1. Αγαπητό Τεσσακακοστό Τέταρτο Άλφα Λάθος:

    Καταρχάς, ευχαρισθώ δια τα αντανακλασθικά σας. Δεύτερον, αφήσθε τους να με κλέβουνε. Οσο διατηρουν την τζίφραν μας δεξιόθεν των εικόνων μας δεν έχουμε να φοβηθούμεν τίποταν.

    Εσείς τι δουλειάν είχατε να μπείτε σε αυτόν τον βόθρον;
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τζίφρα, σας δεξιά τών εικόνων, πρέπει να είναι πιό πόλύ εμφανής..
    Είστε το Νάμπερ Ουάν ..

    Error 404a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητό Τεσσακακοστό Τέταρτο Άλφα Λάθος:

    Σε ολίγον θα μας αφιερώσετε κε αυτό όπως πάμε! Πάντως πρέπη να γνωρίζετε πώς ενας σωστός καλλιτέχνις πρώτα παρουσιάζη το έργον του κε μετά την τζιφραν του.

    Ευχαριστούμε πάντως,
    Dr Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;