Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Πες το κε θα γίνη #2

Αυτό είναι το δεύτερον μέρος του Πες Το Κε Θα Γίνη. Οσονούπω ημερών ακολουθεί το Πες Το Κε Θα Γίνη#3 αλλά προς το παρόν είμασθε στο Πες Το Κε Θα Γίνη#2.  Αν θέλετε να μάθετε τι διαπραγματευόμασθε στο Πες Το Κε Θα Γίνη μπορείτε να πάτε στο πρώτο Πες Το Κε Θα Γίνη (που δεν λέγεται Πες Το Κε Θα Γίνη#1, αλλά σκέτο Πες Το Κε Θα Γίνη καθότι τότε δεν περιμέναμε να υπάρξουν περισσότερα από ένα Πες Το Κε Θα Γίνη.)

Κε όπως είναι φυσικόν αυτό που υπερτερή στας αναζητήσις του Γούγλη είναι το SEX! Το βρώμικο SEX! Το δεστραμμένον SEX! Το άρρωσθον SEX! Κε με αυτές θα ξεκινήσομεν την εκπλήρωσις των επιθυμιών σας.

 Αρχικά, συναντήσαμε δύο είδη αναζητήσεων παρομοίου χαρακτήρα: Το γενικευμένον "σεξ ανθρωποι με σκυλους" κε το λίγο πιο μπρουτάλ νταλικιερέ μα απολύτως συγκεκριμένον,  "σκυλος γαμαει γυναικα".  Αγαπητέ μου αναζητητή του Γούγλη: Σίγουρα αρχικώς χρειάζεσθε ένα ψυχίατρον.  Οσο δια αυτό που ψάχνετε, δεν μπορούμε να σας το δώσομεν (καθότι έχομεν ένα όνομαν, κλπ, κλπ) , μπορούμε όμως να σας δώσoμεν μιαν τρυφερήν εικόναν μετά της σεξουαλικής πράξεως με έναν κύων! 

 Άλλη μίαν σεξουαλικήν διαστροφήν κε αναζήτησις ήταν κε το "γαμιεμε στο φεις" (κρατάμε την πρωτότυπην ορθογραφίαν). Κε η αλήθειαν είναι οτι ο ποιητής εδώ δεν μας αφήνη κε πολλάς εξηγήσις δια ποιο φεις ομιλή εις το πόνημα του. Το Πρόσωπο στην Βρετανικήν, το βίσμαν Φις (με "ει")  ή μιαν αργκό του καταραμένου Facebook;  Προτιμήσαμεν το τρίτον, κε αυτό θα πάρετε. Μετά την απομάκρυνσι εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Την επόμενην φοράν να είσασταν πιο σαφής, παρακαλώ!  
 Ας μιλήσωμεν τώρα δια κάτι άλλο. Κάτι τελείως διαφορετικό από SEX κε αυτό ας είναι το "skrfnd" Απίσθευθον κε όμως αληθινόν, υπήρχε άνθρωπος που πληκτρολόγισεν εις την αναζήτησιν "skrfnd" κε ο Γούγλης τον παρέπεμψε εις την ιστοσελίδαν μου!  Κε ερωτώ: Τι διάτανο είναι το "skrfnd" κε διατί να βρίσκεται εδω πέρα;  Μυστήριες οι βουλές του Γούγλη! Αλλά ας μην είμαι βλάσφημος ωστέ να μπορέσω να δω μέσω της Πίστης μου πώς μοιάζη ένα "skrfnd" κε να το παρουσιάσω. Ελπίζω να μην έπεσα πολύ έξω.

Αυτά προς ώρας στο  Πες Το Κε Θα Γίνη#2. Κε όσο θα διαβάζετε το Πες Το Κε Θα Γίνη#2 , εμείς θα ετοιμάσουμε το Πες Το Κε Θα Γίνη#3, το οποίον θα είναι το τρίτο μέρος του Πες Το Κε Θα Γίνη, αλλά πρός το παρόν έχομεν μόνον το πρώτο Πες Το Κε Θα Γίνη κε το Πες Το Κε Θα Γίνη#2 που είναι κε αυτό που μόλις διαβάσατε. 

Να είμαι επιστημονικά σαφής...

4 σχόλια:

  1. Αυτό εδώ τo λίνκ είναι άσχετο,αλλά είναι καλό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητό Τεσσαρακοστό Τέταρτο Άλφα Λάθος:

    Καταρχήν φίλτατε, θα πρέπη να υπάρχη ένα Πέστο Κε Θα Γίνη δια να σας βλέπωμεν; Πολύ ενδιαφέρον ο λινξ σας κε καθότι φαίνετω ακόμα κε ο πιο έμπειρος ταχυδακτυλουργός χρειάζεται πλέον ένα κομπιούτορα δια να κάνη τα μάγια του.

    Σας μιλάω εκ πείρας,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σεπτέ δόχτορα, μας αδικείτε! Διατί, διατί λέγω, πραγματώνετε μόνο τας επιθυμίας των γουγλαναζητητών; Ημείς, οι τακτικοί και άτακτοι αναγνώστε σας, δεν αξίζομεν τάχα να πούμε και να γίνει;

    Αιτούμε πάραυτα μιαν ανάρτησιν όπου θα υποβάλοντε αιτήματα χάριτος προς υλοποίησιν από τον Μέγαν Μάγιστρον Ιατρόν Δόχτορα Φλάντζαν.

    Μετ' ατιμίας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αδικημένην μου Αόρατη Μελάνη:

    Η πραγμάτιαν μας γενικώς αποτελείται από πολλάς επιθυμίας. Ουχί μόνον του κου Γούγλη. Τι επιτραπέζιαν παιχνίδιαν σαν την Φλάντζόπολή πραγματοποιήσαμεν, τί Εικόνες Που Θα Θέλαμε Να δούμε, κάναμε, τι ψηφοδέλτιαν τυπώσαμεν, τι φιλολόγους θεολόγους εικονογραφήσαμεν! Ολόκληρην Θρησκείαν ανακαλύψαμε δια τας πιστούς! Ουχί μόνον δεν σας φτάξαμε γιοφύρια, αλλά σας φέραμε κε ποτάμια να περνάν από κάτω τους! Οπότε ας ασχοληθούμεν κε ολίγον με τον Γούγλη!

    Είς το (ας)προσεχές μέλλον οποιαδήποτε απαίτηση σας μπορή να γίνη γνωστή κε αφού περάση από μια πενταμελής επιτροπή του ενός ατόμου να μπορέση να πραγματοποιηθή.

    Σουρεαλισμός στην Πράξη το σύνθημα μας,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;