Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Η φανταστική συνέντευξις του ΕΣΡ στον Dr. Φλάντζα

Είναι ένας από τους πιο ισχυρούς αλλά κε τους πιο αμφιλεγόμενους θεσμούς της Ελλάδος. Ο ίδιος του αρέσει να αυτοαποκαλείται κε ως ανεξάρτητος. Είς το ενεργητικόν του έχη καταφέρη να κάνη ένα  ρεκόρ μηνύσεων σε τηλεόραση κε ραδιόφωνα δημιουργώντας ποικίλες αντιδράσεις στον τύπο κε στην δημοσιογραφία δείχνοντας  αποφασισμένος να συνεχίση. Απόψε τον έχουμε μαζί μας. Ουχί κάποιον εκπρόσωπο του, ουχί τον Πρόεδρο, (η έστω τον συντηρητή του ασανσέρ τους ) αλλά τον ίδιο τον Θεσμό, αυτοπροσώπως.

Ο Θεσμός του ΕΣΡ, αυτοπροσώπως
Κε αρχίζοντας την πρώτη μου ερώτηση: Γιατί θα πρέπη να υπάρχη ένας θεσμός που να  λογοκρίνη, να ελένχη κε να βάζη πρόστιμα; 
-Δεν θα σε φλομώσω στο παραμύθι περί "διατήρησης  ηθικής τάξης" ή "προστασίας των τηλεθεατών" όπως ίσως να απαντούσαν κάποιοι ιδεαλιστές εκπρόσωποι μου. Μη λέμε βλακείες. Εγώ που είμαι ίδιος ο Θεσμός θα σας πω: Υπάρχω για να τους τα παίρνω χοντρά!
Σας βλέπω πολύ ωμό κε κυνικό κυρίως απέναντι σε εκείνους τους "ιδεαλιστές" που σας δημιούργησαν. Τι έγιναν αυτοί;
- Τους πάτησε το τραίνο των συμφερόντων! Ξέρω γω; Υπήρξαν ποτέ; Δε βαριέσαι. Στο κάτω κάτω ποιος  νοιάζεται πραγματικά αν εγώ τα τσιμπάω από το MEGA, την ΕΡΤ  ή τον Χατζηνικολάου; Να μη σου πω οτι κάποιοι με γουστάρουνε κιόλας για αυτό.  Με βλέπουν σαν Ρομπέν των Δασών!
Ο Ρομπέν τα έκλεβε από τους πλούσιους δια να τα δώση στους φτωχούς. Εσείς απ' οσο γνωρίζω τα καρπώνεστε δια τον εαυτόν σας. Όσο μάλισθα αφορά την ΕΡΤ, αυτή δεν  ανοίκη εις το δημόσιο;
-Και το δημόσιο ποιος το διαχειρίζεται  αν όχι ο μπαμπάς μου το Κράτος;  Κακό είναι να δανείζεται κανείς απ' τον μπαμπά του; 
 Δανεικά κε αγύριστα;
-Όχι και αγύριστα! Τόσες χάρες του έχω κάνη αντ' αυτού.  Τόσα  πρόστιμα έριξα σε σατιρικές εκπομπές επειδή κοροίδευαν τους ανθρώπους του μπαμπά μου! Δεν έριξα πρόστιμο όταν κάνανε εκείνη την φάρσα στην θεία μου την Υπ. Παιδίας; Δεν έριξα όταν εκείνος ο δημοσιογράφος σχολίασε με γλαφυρό τρόπο τα υπερμεγεθή οπίσθια της χρηματοδότριας του μπαμπά μου; Φταίω αν κάποιοι δημοσιογράφοι δεν μπορούν να μαζέψουν την γλώσσα τους;
 Είναι πολλοί πάντως που λένε οτι με τα πρόστιμα που βάζετε περιορίζετε ουχί μόνον την ελευθερίαν της έκφρασης, αλλά κε το δημοσιογραφικόν λειτούργημαν. Αναφέρομαι σαφώς στην τελευταία σας απόφαση περι απαγορεύσεως εικόνων φτώχιας κε εξαθλίωσης μέσα  απο τα ΜΜΕ.
-Αχ ναι! Δεν είναι γλύκα περιορισμός; Πολύ πονηρά διατυπωμένος αν θες την γνώμη μου! Με τον αποκλεισμό τέτοιων εικόνων κατευνάζω όχι μόνο μια πιθανή κοινωνική έκρηξη  αλλά δημιουργώ παράλληλα την πλασματική εικόνα για την χώρα που θέλει ο μπαμπάς. Αν και το κυριότερο για μένα, είναι ότι  το ποια εικόνα μπορεί να θεωρήσω ως εικόνα εξαθλίωσης και το ποια όχι, είναι  τόσο ανοιχτό σε ερμηνεία που ανά πάσα στιγμή μπορώ να επιβάλω πρόστιμο. Αν μπορέσουν τα Μέσα να δείξουν έναν κόσμο αποκλειστικά όπως είναι στις διαφημίσεις, έχω πετύχει!
Να πάμε σε κάτι άλλο: Ομοφυλοφιλία! Είναι το ΕΣΡ ομοφοβικόν; Το λέω διατί ενθυμούμαι εκείνα τα  πρόστιμα στο φιλί του Παπακαλιάτη, τις κλήσεις που επιβάλατε στην τηλεοπτικήν προβολήν της ταινίας  «Straight Story» καθώς κε σωρό άλλων υποδείξεων σχετικά με το ποια σεξουαλικήν συμπεριφοράν "δεν ξεπερνάη τα επιτρεπτά όρια".
-Κάπως πρέπει να δείξω πως δεν είμαι μόνο ο προστιμο-εισπράκτορας του μπαμπά-Κράτους όταν το βρίζουν. Πως ασκώ κοινωνικό και καθοδηγητικό έργο.  Για να τους πείσω χρειαζόμουν έναν αποδιοπομπαίο τράγο τον οποίο θα τους επέβαλα να αποφεύγουν: Την ομοφυλοφιλία. Έχεις σκεφτεί γιατί οι ομοφυλόφιλοι είναι πάντα "ο εύκολος στόχος" σε κάθε κοινωνία από τις ποιο φιλελεύθερες μέχρι τις πιο καθεστωτικές;  Επειδή η ιδιαιτερότητα τους είναι καθαρά σεξουαλική. Όχι ταξική, όχι πολιτική, όχι φυλετική  και όχι θρησκευτική. Σε όλα μπορεί να επέμβει  μια κοινωνία  εκτός από την καύλα. Στατιστικά λοιπόν, αν θέλω εγώ  να δημιουργήσω κάποιον εχθρό για όλες τις τάξεις και τις ομάδες των ανθρώπων αυτής της χώρας που θα μπορώ εύκολα να καταδικάζω, αυτοί είναι οι ομοφυλόφιλοι. 
 Θα ήθελα να κλείσουμε λέγοντας πώς ενώ ξεκινήσατε με τις καλύτερες προθέσεις, καταλήξατε να εξυπηρετείτε μπαμπάδες, θείους κε ομοφοβικές ρητορικές. Αυτό κε μόνον σας κάνη αρκετά βρόμικο εις τα μάτια μου.    
 -Ευχαριστώ για το κοπλιμάν ,αλλά όχι αρκετά βρόμικος ακόμα! Είναι πολλά τα λεφτά, Φλάντζα!

4 σχόλια:

  1. Γιατρέ μου, ενφοβούμαι ότι τα βάζεις με τα δεκανίκια των εχόντων και κατεχόντων.

    Αν δεν πέσει και κανένα φραγκοδύφραγκο πρόστιμο μεγαλοπρεπώς, πως θα γίνει η εκτόνωση της οργής για τις μάπες που σερβίρουν τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης?
    Άξιος ο μισθός τους που είναι κατάχτηση με μπάρμπα στην Κορώνη.

    Υ.Γ. Όσοι νομίζουν ότι κάθε τηλεόραση έχει ένα κουμπάκι που γράφει OFF κατοικούν σε ότι έπεσε στα Ουράλια.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κύρε Χάμπιλις:

    Το πρόβλήμα δεν είναι το OFF που έχη η κάθε τηλεόραση αλλά η τηλεόρασιν η ίδια που γενικότερα είναι OFF πραγματικότητας!

    Βαθυστόχαστον,
    Dr,Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατρέ μου, ο υπερήφανος τράχηλος των ιθαγενών χωρίς ψωμί και ελιά κάνει, χωρίς τηλεόραση πλέον δεν κάνει.

    Τουλάχιστον με την τηλεόραση χάφτει μύγες βλέποντας στο πιάτο του αμέτρητα πιάτα γκουρμέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύρε Χάμπιλις:

      Κε οι μύγες έχουσι πολλάς θερμίδας διαφορετικώς δεν θα τις τρώγαν τα πουλία (τα οποία είναι σαφως ανώτερα από τον άνθρωπο εφόσον δεν χρειάζεται να πληρώσουν εισιτήριο αεροπλάνου δια να πετάξουν).Μέχρι να ξαναβρούμε το ψωμί κε τη ελιά (που επίσης τρώνε τα πτηνα χωρίς χρειαζετω να πάνε σουπερμαρκετ ή φούρνο)λοιπόν θα χάφουμε κε ημείς μύγες.

      Αν κε τα τηλεοπτικά γκουρμέ αρχίζουν να άλλάζουν ξαφνικά γεύσεις χωρίς να χρειάζεται να αλλάξη ο Πρετεντέρης την θέση του με κάποιον άλλον Σεφ. Το γκουυρμέ του τώρα θα λέη οτί είναι κατά του Μνημονίου.

      Μα οι παπαγαλοκουτσουλίες δεν τρώγονται,
      Dr.Φλάντζας


      Διαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;