Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Το Άλλογω


Αναλογίστηκα πώς υπάρχουν ορισμένα πράγματα τα οποία πρέπη να αποσαφηνιστούν από την τριπτωματικήν κυβέρνησιν  Σαμαρά,  προκειμένου να λειτουργήση ομαλά η δημοκρατία της χώρας. Ιδού λοιπόν 17 άλογες κε ανομολόγητες σκέψεις της κυβέρνησης αυτής. Ας τις βάλουμε είς μίαν έλλογην σειράν:
  1. Άλλο να στα παίρνη ο πιτσιρικάς με το Καλάσνικοφ στην τράπεζα κε άλλο να στα παίρνη το κράτος με το Μνημόνιο στην εφορία κε στα χαράτσια.
  2. Άλλα τα δικαιώματα όσο αφορά την την στοχοποίηση μελών τρομοκρατικής οργάνωσης κε άλλα τα δικαιώματα  όσο αφορά   μη στοχοποίηση αστυνομικών που πουλάνε πρέζα.
  3.  Άλλο η διαπόμπευση των οροθετικών γυναικών από τις εφημερίδες  κε άλλο η διαπόμπευση ονομάτων από την λίστα Λαγκάρντ.
  4.  Άλλο να σε στέλνη στο νοσοκομείο ένας μπάχαλος που σου επιτέθηκε με ένα καδρόνι λέγοντας πως είναι αναρχικός κε άλλο να σε άφηση μέσα στο κελί τουλουμιασμένο από το ξύλο ο αστυνομικός, ο εκπαιδευμένος, ο λειτουργός. 
  5. Άλλο να καίς τον αστυνομικό με την μολότοφ κε άλλο να σε καίη αυτός με αναπτήρα κε ηλεκτρόδια ένω σε έχουν δεμένο πισθάγκωνα. 
  6. Άλλο να μολύνεται η ατμόσφαιρα από την αιθαλομίχλη που δημιουργείται από την καύση των ξύλων κε άλλο όταν μολύνεται από τα λιγμένα δακρυγόνα των ΜΑΤ.
  7. Άλλο να δέχεσαι επίθεση  από μετανάστη για το πορτοφόλι κε άλλο να δέχεσαι επίθεση από μέλος νεοναζιστικής οργάνωσης με βουλευτικήν ασυλίαν επειδή δεν του αρέσουν τα μούτρα σου.
  8. Άλλο να σε μαχαιρώνη κάποιος δια να σου πάρη την κάμερα κε άλλο να μαχαιρώνης εσύ κάποιον επειδή "πέρασε με το ποδήλατο".
  9. Άλλο ο μετανάστης που σου χτίζη το Όλυμπιακό Έργο κε άλλο ο μετανάστης που σου πουλάη αναπτήρες στα φανάρια.
  10. Άλλο να κλείνης τους δρόμους με τρακτέρ,  πορείες ή διαδηλώσεις κε άλλο να κλείνεις μια λεωφόρο ώστε να υποδεχτής υποταχτικά  τον δυνάστη σου.
  11. Αλλο να κάνης κατάληψη σε ένα ήδη εγκαταλελειμμένο ιστορικό κτήριο  κε άλλο να κάνης κάνης κατάλληψη μιας περιοχής κτίζοντας ένα αυθαίρετο εμπορικό κέντρο.
  12. 'Άλλο όταν αυτή η Κυβέρνησις κατηγορή την αντιπολίτευσιν δια τρομοκρατίαν  κε άλλο όταν η αντιπολίτευσις την κατηγορή αντιστρόφως  δια διαφθορά.
  13. Άλλο η ελευθερία έκφρασης όταν να ζητάς την απαγόρευση  εικόνων  φτώχιας ή εξαθλίωσης από την τηλεόρασην  κε άλλο η ελευθερία έκφρασης όταν προβάλεις  διαφημίσεις με τράπεζες, δάνεια, επενδύσεις, κλπ (πράγματα που μας φέρανε εδώ που είμασθε) .
  14. Άλλο να τρομοκρατή ο Πρωθυπουργός το κόσμο δια μια επικείμενη έξοδον από το Ευρώ κε άλλο να τρομοκρατή εκείνος που ρίχνη μια σφαίρα στα γραφεία του Πρωθυπουργού.
  15. Άλλη βαρύτητα έχη στα κανάλια η είδηση  του  σκηνοθετημένου "εκβιασμού" για βόμβες ενός αναρχικού της αντιπολίτευσης κε άλλη βαρύτητα η είδηση ενός εκβιασμού κατά ζωής δημοσιογράφου από έναν μεγαλοεφοπλιστή  πετρελαίων αναμεμειγμένο στην κυβέρνηση. 
ΑΝΑΝΕΩΣΙΣ
16. Άλλου είδους πλημμέλημα που δεν αξίζη να αναφερθή στην Βουλή είναι η παραπάνω απειλή κε άλλου είδους πλημμέλημα που αξίζη όμως να αναφερθή είναι το σατιρικό φέισμπουκ του Παστίτσιου.
17. Άλλη αντιμετώπιση θα λάβης από τις αστυνομικές αρχές άμα είσαι μέλος της Χρυσής Αυγής κε σε συλλάβη έχοντας βρή στο αυτοκίνητό σου ένα σωρό όπλα κε μαχαίρια κε άλλη η αντιμετώπιση  αν είσαι αναρχικός ή τρομοκράτης κε σε βρούνε με καλάσνικοφ. 


6 σχόλια:

  1. Ουπς!

    Γιατρέ μου βλέπω το άλλαξες το μαγαζί.
    Μπλε φόντο με γραφικά χρηματιστηρίου!

    Έχομεν βέβαια και το ώριμο φρούτο της χρυσής αυγής το οποίο και αναφέρεις εις την 17ορολογία σου το οποίο και θα φάμε στη μάπα όπως μας αξίζει, γιατί φροντίσαμε όλοι μας να ευδοκιμήσει, πλην όμως για αυτό φταίμε πρώτα όλοι μας και όχι οι άλλοι που δεν καταλαβαίνουν τον τρόπο που τους το λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κύριε Χάμπιλις:

    Είσθε ο φίλος που ήρθε απόψε από τα παλιά! Απο τα πολύ παλιά ομολογουμένως καθότι έχομεν ανανεώση τον διακοσμητή μας πάνω από ενα χρόνον! Μναί, μετά το λεφτά υπάρχουν κε την ανάπτυξιν αναπτυξιν ανάπτυξιν, αποφασίσαμε ενα πιο επιχειρηματικόν λούκ μπάς κε τσιμήση κανένας επενδυτής.

    Με χαράν βλέπω πάντως οτι κε εσείς ασχολείστε πλέον με τις καλές τέχνες έχοντας μερικούς πολύ ενδιαφέροντες καλλιτέχνες κυρίως σύνχρονους που πειράματίζονται με την φωτογραφία κε το φωτοσοπ.

    Οσο δια τα Χρυσά Αυγα θα με βρείτε σύμφωνο,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κορυφαία κριτική στον παράλογο τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η κυβέρνηση και στο πως αντιλαμβάνεται μερικά πολύ ουσιώδη πράγματα!!!

    Με εκτίμηση
    Confuseacatltd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Confuseacatltd:

    !!!!
    Ω, τι ευχάριστην έκπληξις! Πάνω που είχαμε τας αμφιβολίας αν η συγκεκριμένη αυτή ομελέτη μας, έγινε κατανοητή εις το κοινό, έρχεσθε εσείς κε με πολύ απλές λέξεις επιβραβεύετε την προσπάθειαν τούτη! Ευχαρισθώ!

    Εις έναν παράλογον κόσμον, τα πάντα αρχίζουν να φαίνονται απόλυτα λογικά,
    Dr.Φλάτζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Στρατολάτη:

      Ευχαρισθούμεν! Υπήρχε βεβαια σαφώς ένα "ανατομικό" ζήτημα που έπρεπε να λύσωμεν είς το Α-λογο της τρικομματικής ή τριχρωματικής κυβερνήσεως κε αυτή ήταν η καμπούρα που δημιουργόταν με τον Βενιζέλο ώς το μεσαίο μέρος του Α-λόγου. Τελικώς την αφαιρέσαμε με φίλτρα κε ειδικά εφέ ωστέ να μην υπάρξη καμία διαφορά μεταξύ του ενός αλόγατου κε του άλλου.

      Ηταν η πιο λογικήν λύσην,
      Dr.Φλάντζας

      Διαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;