Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Ενδυπώσεις από την ONE-SIZE Εβδομάς

SMALL Δευτέρα: Εγώ η κυρα-Φλάντζενα, τα Φλατζάκια μας κε ο παπαγάλος μας κος Λεό ανεβήκαμε εις το γενετήριον χωριόν μου Της Γριάς Το Πήδημα δια να γορτάσομεν την Εβδομάς των Παθών μακρυά από τας κυβερνητικάς μας υποχρεώσεις. Η γυναίκαν μου επέμενε εις νηστείαν που περιλάμβανε στο μενού ξυλάγκουρα κε αγριαγκινάρας. Εις την συνέχεαν κλεισθήκαμε οικογενειακώς εις το σπίτι κε κλαίγαμε δια το Θείο Δράμα. Στα πλαίσια της αυτοτιμωρίας μας η κυρα-Φλάντζενα, χτύπησε το ένα Φλαντζακι με την Βίβλο στο κεφάλι, αυτό επανέλαβε στο κεφάλι του αδερφού του, αυτό κοπάνησε τον κο Λεό , ο κος Λεό τσίμπησε την μύτη μου και εγώ πάτησα τον κάλο της γυναίκας μου. Επαναλήυθηκε 100 φορές κε μετά πήγαμε δια ύπνον μπανταρισμένοι με επιδέσμους.
SMALL Τρίτη: Με μεγάλη χριστιανική προσύλωσις στις 6 τα ξημερώματα στήσαμε επί της οδού μας ένα ολόκληρο ηχοσύστημα με μεγάλα ηχεία κε αρχίσαμε να ψάλουμε οικογενειακώς το Τροπάριο της Καισαριανής. Ανέλαβα τις μπάσες φωνές, τα Φλάτζακια τις πρίμες, η κυρά Φλάντζενα έκανε την πρίμα σεκόντο ενώ ο κος Λεό επαναλάμβανε συνεχώς το «αλληλούια». Όταν τελειώσαμε το Τροπάριο κε αφού ο κόσμος ζητούσε κι άλλο σκεφθήκαμε να συνεχίζουμε με παλαιότερες επιτυχίες της Καισαριανής όπως το «Είσαι σαν Κανέλλη» κε το «Ντιμπι-ντιπι-ντάι, ντιπιντάι-ντιπιντάι.» . Τελειώσαμε την μέραν μας νηστεύοντας ακρίδες κε πικρολάχανα.
MEDIUM Τετάρτη: Τα Φλαντζάκια μαζεύανε όλη την μέρα αγριόχορτα καβαλίνες κε γόπες τσιγάρων κε ξεκίνησαν απ το πρωί να πάνε να στολίσουνε τον Επικιβούριον. Η κυρα-Φλάντζενα πήγε μαζί τους δια να χτυπάει συνεχώς την καμβαναν της εκκλησίας καθώς ισχυρίσθηκε πως οι παπάδες δεν την χτυπάν όσο δυνατά πρέπει ώστε να ειδοποιηθούν όλοι δια το Θειο Δράμα. Εγώ με τον κο Λεό καθίσαμε εις το σπίτι αποστηθίζοντας απ’ έξω την Αγία Γραφή κε Ανάγνωσι. Τέλος έκλεισα το βιβλίο κε του ζήτησα να το επαναλλαβη από το τέλος προς την αρχήν. Το βράδυ όλοι μαζί στο τραπέζι απολαύσαμε βραστά αυγά από σαμιαμίδια.
LARGE Πέμπτη: Περάσαμεν όλην την μέραν να βαφομεν τα αυγάς κε τους εαυτούς μας κόκκινους . Η κυρα-Φλάντζενα μόνο αρνήθηκε να βάψει τα αυγά εις το χρώμα των Κομουνιστών κε έτσι της συνέστησα να βάψει χρυσά αυγά μιας κε ταιριάζουν περισσότερο εις τις πολιτικές της πεποιθήσεις. Επίσης μαζεύοντας βρύα κε λειχήνες από τον κήπο μας μπορέσαμε να πλάσουμε κε να ψήσουμε ένα ωραιότατο τσουρέκι. Η κυρα-Φλάντζενα επέμενε πάλι να το κάνουμε γεμιστό με αίμα εβραίων παιδιών, αλλά εις αυτό επέμενα μέχρι τέλους πως ένα τέτοιο έθιμον δεν είναι κε τόσο πρέπον, άσε που είναι δύσκολον να βρεις ανοιχτή τράπεζα αίματος μιαν τέτοιαν μέραν.
LARGE Παρασκευή: Μαζευθήκαμε νωρίς να παρακολουθήσομεν το επικιβούριον καθώς κε η εξαιρετική μπάντα του χωριού μου έπαιζε με μία καραμούζα κε δύο κατσαρόλες το «Ω Πολύ Γλυκύ Μου Κε Όχι Έαρ». Προμηθευθήκαμε τας λαμπάδας από την τοπική ζητιάνα που τα προμηθεύη από το νεκροταφείο του χωρίου κε ξεκινήσαμε να καίμε τας τρίχας των μπροστινών μας εις την πορείαν.Ο παπάς ελλείψει λιβανιού ράντιζε τας πιστούς με χασισόφυλλαν με αποτέλεσμαν να μπορέσουμε να την ακούσουμε καλύτερα (την μπάντα) κε να μετατρέψομε την πορεία εις πρώτης τάξεως Επιμπάφιον. Το βράδυ εις την επιστροφήν νηστέψαμε με σούπα ποντικοκούραδων.
EXTRA LARGE Σάββατο: Μέραν της Αναστάσεως! Χώσαμε τας χτεσινάς λαμπάδας μέσα εις τον ασβέσθην ασπρίζονδας τες κε ξεκινίσαμεν να παρακολουθήσομεν την Ανάστασην. Όταν εχτυπήσανε ευθύμως οι καμπάνε κε ο παπάς έλαβε το Φώς από τον Άγιον Αναπτήρα, αρχίσαμε κε εμείς να ρίχνουμε τας πυροτεχνήματας κε τας ρουκέτας Εδάφους-Αέρος, Αέρος-Αέρος κε Καρέτος – Καρέτος που είχαμε προμηθευθή από τον κύριον Μουτζαχεντιν. Ήταν μία ωραίαν Ανάστασιν ειδικά όταν μία από τας ρουκέτας που έριξε ο κος Λεό εχτύπησε πάνω είς το καμβαναριόν με αποτέλεσμαν να πέση είς μιαν ομάδαν παπάδων που ψέλνανε το Αλληλούια. Το βράδυ είς το σπίτι εν ελλείψει μαγειρίτσας εφάγαμε την τας βαλίτσας.
Η Κυριακή του Πάσχα: Την επόμενη μέραν μας έκανε το τραπέζι, η Κυριακή ή γυναίκα του κου Πάσχα, ενός παλαιού μου συμμαθητή. Συμφώνως με το έθιμον, σουβλίσαμε γαλοπόυλαν τύπου Γκλου-Γκλού κε δώσαμε είς την κυρα-Φλάντζενα να τσουγκρίση με το βαμένον ξύλινον αυγών, ώστε να αποφύγομεν μετέπειτας μεταμεσονύκτιας κρεβατομουρμούρας. Τα Φλαντζάκια εφόσον είχανε βάψη από το πρωί τα κεφάλια τους ερυθρά αρκέσθηκαν να τα τσουγκρίσουνε μεταξύ τους τας γκλάβας των ενώ ο κος Λεό ετσούγκρισε πίτουρα με τον Ντόλκα τον λαγό του κου Πάσχα. «Χριστός Ανέστη» αναφώνησε ο κος Πάσχας καθώς ετσούγκρζε το ωό μου. Κε εγώ του απάντησα: «Καταρχήν δεν ευταρνήστην δια να αναφωνήσετε Χριστός, δεύτερον δεν ονομάζομαι Ανέστης.. Θα έπρεπε να το θυμάσθε μετά απ τόσον καιρόν.» . Κε όλοι γελάσαμε εκτός από τον κον Λεό που δεν έπιασε το αστείον.

33 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά Drα! έκτακτα περάσατε στης Γριάς το Πήδημα! Οι Γριοπηδηματαίοι είναι έκτακτοι άνθρωποι και λέγεται ότι έχουν πολύ εύφλεκτα μαλλιά! Ο,τι πρέπει για προσάναμμα. Πείτε μου ότι για προσάναμμα του γκλου γκλου χρησιμοποιήσατε γριοπηδηματαίικα μαλλιά (σίγουρα η κυρα φλάτζενα θα ξεμαλλιασε καμια που σας γλυκοκοιταζε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιολογότατε δόκτωρ, θα μπορούσα να έρθω μαζί σας του χρόνου τη Large Παρασκευή δια να παρακολουθήσω μαζί σας την εύοσμον λιτανείαν; Θα φέρω μαζί μου και νηστίσιμο μέλι με ακρίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιατρε μου, διαβασα με μεγαλη προσοχη τα λεγομενα σας και κατεληξα στο συμπερασμα πως η κυρα φλατζαινα σας εχει χωσει τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι. Ηρθε η ωρα να πατησετε ποδι ωσαν σωστος οικογενειαρχης-και αντρας πανω απ'όλα- και να επιβληθειτε. Αμα λαχει τη σουβλιζουμε του χρονου ελλειψη κατσικιου.

    Με τιμη αλλα και καμαρι,

    σ.λ.ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιατρε μου, διαβασα με μεγαλη προσοχη τα λεγομενα σας και κατεληξα στο συμπερασμα πως η κυρα φλατζαινα σας εχει χωσει τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι. Ηρθε η ωρα να πατησετε ποδι ωσαν σωστος οικογενειαρχης-και αντρας πανω απ'όλα- και να επιβληθειτε. Αμα λαχει τη σουβλιζουμε του χρονου ελλειψη κατσικιου.

    Με τιμη αλλα και καμαρι,

    σ.λ.ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Sanity Loss Era

    Μα γιατί να περιμένουμε έναν ολόκληρο χρόνο;;
    καρβουνα έχουμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ παλιόφιλε και συμμαθητή Δωρόθεε!
    Πήρε τ ΄αυτί μου ότι σύντομα θα σουβλίσετε την κυρά-Κούλα,και θα κάνετε γιορτή!
    Θά ΄ρθω κι εγώ, άν μου υποσχεθείς ότι θα με αφήσεις να της παράσω εγώ τη σούβλα..
    Ξέρω απο τέτοια,

    Θανάσης

    Υ.Γ,
    Δέν έχω βέσπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α στο καλο σου συγκινηθηκα...Για αυτο ειναι η οικογενεια .Για αυτο ειναι αυτες οι αγιες μερες.Να μην ξεφευγουμε και απο τα πατροπαραδοτα ...Εις την ενορια μας ειχαμε ,οπως παντα ,τα καλλιτερα χαπενιν.Την ωρα που σβησαν τα φωτα για το "δευτε λαβετε φως" ,εσκασε το βαρελοτο ,κατω απο τα φουστανια του παπα ,τα οποια και γιναν παραναλομα,απο αυτα αναψαμε τις λαμπαδες μας...Αντε και του χρονου, και ο θεος να δεινει στους παπαδες φωτηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Δρ. Φλάντζα

    Από ό,τι βλέπω οι γαστριμαργικές απολαύσεις έδωκαν και ήπηραν ούτες ημέρες του Αγίου κυρίου Πάσχα. Η σούπα με ποντικοκούραδα πολύ με ενθουσίασε. Θα περιμένω εις επόμενον ποστ σας και την συνταγήν. Εγώ να σας προτείνω να δοκιμάσετε αμελέτητα αράχνης. Είναι delicieux...

    Τώρα όσον αφορά το ψήσιμον της Κυρα-Φλάτζενας που από ό,τι εκατάλαβον πυρετωδώς ετοιμάζεται από μερίδα των αναγνωστών σας, ενδεχομένως και από μέλη του υπουργικού σας συμβουλίου, να πω ό,τι μοι φαίνεται πολύ βάρβαρον και μακάβριον. Έτσι λοιπόν δε θα συμμετάσχω. Όμως θα συμμετάσχω εις το τραπέζι του φαγώματός της. Παρακαλώ τους κυρίους όπως μου κρατήσουν μίαν θέσην.

    Υ.Γ. Κάρβουνα διατίθενται δωρεάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @hnioxos
    Και βέβαια θα σας κρατήσουμε θέση.Άν αργήσετε θα σας κρατήσουμε την μερίδα σας.
    Τί μέρος προτιμάτε;;
    Άν μαζευτούμε πολλοί, λέμε να βάλουμε και κοκκορέτσι, για μεζέ,με ούζο.
    Τί θα πιήτε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητή κε Λυρική Πετρούλα:

    Φυσικά κε εφόσνο εβρισκόμαθαν είς της Γριάς Το Πήδημα εχρησιμοποιήσαμε παραδοσιακώς Μαλλί Της Γριάς δια προσάναμαν.

    Επίσης η Κύρα φλάντζενα συμοπλήρωσε την συλλογήν απο σκαλπ της με μία κοκκινομάλα κε μίαν φαλακρήν τραγουδίστριαν,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αξιότιμη κυρία Πασταφλώρα:

    Φυσικά κε να έρθετε μεταμφιεσμενη πάντα με ένα μούσι κε προσπαθώντας να κάνετε την φωνήν σας όσο περισσότερο μπάσα μπορείτε προκριμένου να μην ατιληφθή η κυρα Φλάντζενα πώς ανοίκετε είς το γυναικείον φύλλον.

    Θα έχετε διαπισθώση πώς είναι ελαφρώς ζηλιαρα,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητή Λογική Χαμενης Περιοχής:

    Φοβούμε πώς είμασθε δια βίου καταδικασμενοι κε μέχρι να μας χωρίση ο Θανατος! Δια αυτό το λόγον προμηθευθήκαμε παπούτσια είς αρκετά μεγάλον νούμερον.

    Βλέπω πάντως πως κε εσείς εθιμοτυπικά αφήσατε δύο ίδια σχόλια είς ενα πόστ,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ κύριε Ανώνυμε:

    Δεν είνα τόσον απλόν! Η Κυρα Φλάντζενα έχη μονοπολήση (η να πώ "φλαντζοπολήση") την εισαγωγή καρβούνου είς όλην την Τζανζουφιά.

    Δια να το αποκτλησετε Θα πρέπη να γράψετε Υπέθυνη Δήλωσιν διατί ακριβώς τα χρειαζεσθε,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλέ μου άνθρωπε, Θανάση:

    Άκυρον. Οι λόγοι αναγράφωνται είς άνωθεν σχόλιον.

    Είναι δυνατόν να μην έχετε βέσπαν; Απαραδεκτον δια Πράκτορες,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ κύριε Χάμπιλις:

    Το κάψατε κε φέτος απ'οτι καταλαβαίνω! Θα θερμάν μου συνχαρητήριαν!

    Παρανάλωμα του Πυρός,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βάλε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώώώώ!

    Κραααά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ κύριε Ηνίοχε:

    Με τα αμελετητα αραχνών δυστυχώς εσταθήκαμε λίγον άτυχείς καθώς είχανε τελειώση τα αποθέματα απο τα τοπικά σπαιντερμάρκετ. Ρσι αρκεσθήκαμε είς ποντικούραδαν φυσικής καλιέργειας.

    Οσο αφορά το σούβλησμαν της γυνής μου είσθε βεβαιος οτι ξέρετε τους στοίχους απο το Μεσίε Καννιμπάλ;

    Θα αποδειχθει πολύ χρήσιμον,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επειδή πολλά ακούγονται εδωπέρα εγώ λέω να βάλουμε τον κύριο Ανώνυμο να μας κάνει αυτός μια πλήρη αναπαράσταση ποιο νωρίς στην εθνική εορτή αναπαριστώντας τον ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σεβαστέ μου Πρωθυπουργέ,

    τι συναρπαστικόν βίον διάγετε! Και πόσον πατροπαράδοτον!

    Είστε ένα τζατσουφικόν παράδειγμα προς μίμησιν, όχι σαν τον Νατασούλα και τον Κωστάκη ή σαν το ζέυγος Μπέκμαν. Έτσι τηρούνται τα έθιμα, έτσι τιμάται ο κος Πάσχας και η Κυριακή του.

    Ημείς πάλι τι βγάλαμε με παγωτά. Πολλά παγωτά. Κάμνω ξέρετε ομοιοπαθητικήν δια να μου περάσουσι τα βρογχικά.

    Και εις έτη πολλά.

    Υ.Γ. Μα είναι με τα σωστά τους ορισμένοι σχολιασταί που τα βάζουνε με τες υπερδυνάμεις; Δεν βλέπουσι τι γίνεται με το ΝΑΤΟ, τον Θάμνο και τον Ολυμπιακό; Θα το φάνε το κεφάλι τους και να μου το θυμηθείτε.

    Ευπειθώς αναφέρω,

    Ιφιμέδεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ώ.. ...Τί σύμπτωσις!
    Έχω κι εγώ μια κατσικούλα που την λένε Κούλα..
    Αλλά δέν προκειται να την σφάξουμε, ούτε να την σουβλίσουμε φυσικά..
    Δώστε πολλούς χαιρετισμούς στη σύζυγο..
    Όλα τα περίεργα πράγματα ,έχουνε μια εξήγηση φυσικά..!
    (Τρόμαξα, να σας πώ την αλήθεια,νόμιζα ότι θα σφάζατε και θα σουβλίζατε την Κυρία Φλάντζενα..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υ.Γ
    Αυτός ο Αθανάσιος Βέγγος , μήπως έχει να κάνει, κάτι ,με τόν Αθανάσιο Διάκο;;; Κάτι θα ξέρει αυτός ,περισσότερο απο μας..
    Λέει ότι ειναι εξπέρτ στο σούβλισμα ( δλδ που μπαίνει και πού βγαίνει η σούβλα)
    Τήν επόμενη φορά που θα σουβλίσουμε, νομίζω πως θα πρέπει να ζητήσουμε την συμβουλή του..
    Δικός τους, και δικός μας
    δ.σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητέ κύριε ανώνυμε:

    Με συγκινεί τα μάλα η προθυμία σας να με αποδεχτείτε εις το τραπέζιόν σας.
    Νομίζω ότι ένα αναψυκτικόν με ανθρακικόν θα βοηθήσει εις την διαδικασίαν της πέψεως, καθότι έχω την εντύπωσιν ότι η κυρα-Φλάτζενα ψητή θα είναι ολίγον δύσπεπτη. Αλλά σας παρακαλώ να μην το μάθει η ιδία. Θα επιτείνει την επιθανάτιαν αγωνίαν της και θα υποφέρη η καημένη ολίγον παραπάνω, πράγμα το οποίον δεν επιθυμώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μόνον μην εζητάτε από εμέ να διαβάσω τα κείμενά σας. Οι οφθαλμοί μου πέρδονται από την συγκίνηση. Ποτέ δεν άντεξα το δέος που εκπέμπουν οι φθόγγοι σας. Έχετε ολάκερο τον σεβασμό και την σιωπή μου. Ειλικρινά σχεδόν δικός σας.
    CvC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αι ανατριχιαστικέ λεπτομέρειε της one size εβδομάδος σας, μας ανασήκωσαν τα λέπια ασκαρδαμυκτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητη Κυρία Κούλα!
    Τί έκανε σήμερα ο άντρας σας;
    -Πήγε στο ιατρείο του;
    -Λάθος!
    -Εδώ ήτανε.. μαζύ με δύο πολύ γνωστές μπλόγγερς.. (να μήν λέμε ονόματα..)
    -Αυτή ειναι η απόδειξη..

    Ανόμιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιατρέ μου, μετά από το παραπάνω ανώνυμο και εκβιαστικό σχόλιο, δε σας βλέπω καλά...
    (Συγχαρητήρια πάντως.Για την ηλικία σας, μια χαρά κρατιέστε).

    ΥΓ: Ποντικοκούραδα δια την νηστείαν, μπορώ να σας φυλάξω κι εγώ εάν επιθυμείτε. Φρεσκότατα και βιολογικής καλλιέργειας, εκ της οικογενειακής μας ποντικότρυπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητή Υπουργού Εκπολιτιστικών Διαδραστικών Δρωμένων Κε Δράσεων:

    Με χαράν διαπισθώνω πως αμαρτήσατε επαρκώς κε το μόνο που ελπίζω είναι να μην σας εποιασε η κοιλιαν σας απο τας πόνους.

    Κε του χρόνου με βανίλια,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητέ κύριε Δέλτασίγμα:

    Η Αλήθειαν είναι πως αναβάλλαμεν το σούβλισμαν της Κυρα-Φλάντζενας διατί αρνείτω η κυρα-Φλάνζενα.


    Σας ευχαρισθώ δια την κατσίκαν σας κε σας υποσχόμεθα οτι θα την αντιμετοπίζωμεν με φροντίς κε προδερμ,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητέ κύριε Carl von Clausewitz:

    Δεν σας εζητω τίποτα εφόσον εσείς αρνείσθε να διευρίνετε τας ορίζοντας σας είς την Φλαντζαρευούσι.

    Εκτός απο την σιωπήν κε το σεβασμόν σας μήπως έχω κε το κινητόν σας; Ευρέθην με μίαν συκευήν παραπάνω κε αναρωτιεμαι ποιανού να ανοίκη,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητό Φωτοκαλλιτεχνόψαρον:

    Λυπούμεθα ηλικρινώς δια την αναταραχήν σας.

    Πάρτε ενα πλανκτόν χρωμματος κίτρινον κε δύο φύκια ειρηνικού ωκεανού κε ξανατηλεφωνησθε μου,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπητέ κύριε Ανώνυμε:

    Σας παρακαλούμε μαζεύθε τον Παπάρα Τσί σας να μην μας φωτογραφίζη εις ηδιετέρας στιγμας διατί έχομεν κε μιαν φήμην είς την μπλογκοσφαιραν.

    Εξ΄αλλου αν κρίνομεν απο μεγεθος του μορίου του κύρου είς την φωτογραφίαν επρόκειτω προφανως δια κάποιον σωσίαν μου,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αγαπητή κυρία Ταξιδιάρα:

    Θα μπορούστε όντως να μας επρομηθέυσετε της οικογενείας σας;

    Θα σας είμουνα ιδιετερως ευγνωμων,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χρειάζονται οι παπαρά-τσι Δρ Φλάντζας..
    Απ αυτούς μαθαίνουμε την αλήθεια..!
    Θα σας δείξω μια φωτογραφία της Κυρίας Φλάτζενας..
    Αφου πρώτα εσούβλισε τον Αθανάσιον Βέγγο,μετά τον τεμάχιασε με ένα μεγάλο χασαπομάχερο...
    Είναι πολύ φρικιαστική η φωτογραφία αυτή,-σύζηγος πρωθυπουργού-να κατακρεουργει τα υπολείματα του σώματος του Αθανασίου Βέγγου..
    Μόνο όσοι έχουνε πολύ σκληρά νεύρα, και είναι πάνω από 30 χρονών, να δούνε το φρικτό αυτό έγκλημα..


    Ανόμιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;