Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Τετάρτη, 2 Απριλίου 2008

Φάμιλι Βάλιουζ

Ηρθε λοιπόν ο καιρός αγαπητοί μου αναγνώστε να αποκαλύψω είς τον κόσμον μίαν ιστορικήν μαρτυρίαν ανυπολόγισθής αξίας που θα φωτήση ακόμα περισσότερο την δράσιν της πολυδιάστατης ζωής μου. Ομιλώ δια το "Μυστικό Ημερολόγιο Της Κυρα-Φλάντζενας", της γυναίκας μου δηλαδή, ενα χειρογραφικόν δοκουμέντον στο οποίον η πλοκήν του ξεκιναή απο την ημέραν που γνωρισθήκαμε έως την ημέρα που ανοίξαμε το ιατρείον μας.

(Ιδού μάλισθα κε ο μυστικός κώδιξ με τον οποίον θα μπορέσετε κε εσείς να αποκτήσετε ενα όμορφον πιάτον, με την γλυκυτάτη επιχρωματισμένην φωτογραφία της, ώστε να την αναγνώσκετε απο το χώρο σας.)


Προσοχήν όμως! Το εν λόγω οικογενιακόν κειμήλιον, αν κε φέρνη την μορφήν ιστολογιού δεν πρόκειτε να ανανεώνετω όπως επι παραδείγματι συμβαίνη με το ιστολόγιον του Μίκη Ανδρογκούφη ή πολλών άλλων λιγότερο σημαντικών ιστολογίων ούτε ενδέχετω την δυνατότητα σχολιασμού. Το εν λόγω ημερολόγιον κρατεί τετελεσμενο χρονικό ενώ αναγνώσκετω με την μορφήν διηγήματος.

Καλό σας διάβασμα,
Dr.Φλάντζας

8 σχόλια:

 1. Γιατρέ μου ενημερώστε παρακαλώ την σύζυγο ότι η κομψή πορσελάνη στολίζει ήδη το μπουφέ μας στα χειμερινά ανάκτορα. Τα σέβη μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σεβαστέ μου Πρωθυπουργέ,

  εγώ τι να σας πω; Συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί ως γνωστόν μου αρέσουν και οι ρομαντικοί έρωτες, τα καυτά πάθη και λάθη και εν γένει πιστεύω στην Αγία Μουνοθύελλα.

  Η διήγησις της κερα Φλάτζενας ήταν καταπληκτικά αγωνιώδης (θα το πάρει το κορίτσι;), ήταν ένα μακρύ ταξίδι μέσα στην καρδιά μιάς αγνής παιδίσκης. Όμως διεκόπη απότομα. ήθελα κι άλλες διηγήσεις από την κοινή σας ζωή.

  Το πιό εντυπωσιακό όλων ήταν άλλο:
  α. Πώς είναι δυνατόν να έχετε τόσον ανεγκέφαλον αδελφόν; εσείς πήρατε όλο το μυαλό της οικογένειας;

  β. Μα είστε και μελλοντολόγος και δεν μας το λέτε από συστολή; Συνεχώς προβλέπατε το μέλλον στην κερα Φλάντζενα. Εντυπωσιάστηκα πάλι.

  Τρέχω προς το ψυγείο να φάω τα σοκολατάκια που έφερα από το Βέλγιο,

  Ιφιμέδεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αγαπητή κυρά Ινκοντινέντια:

  Μείνετε ήσυχην. Θα της περάσω τον ενθουσιασμόν σας δια το σπανιον αυτόν συλλεκτικόν κουζινικόν αλλα κε διακοσμητικόν σκεύος.

  Μόνο είς περιορισμεναν κομμάτιαν τρέξατε προλάβετε,
  Dr.Φλάντζας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αγαπητή Υπουργού Εκπολιτιστικών Διαδραστικών Δρωμένων κε Δράσεων:

  Με χαράν μου να σας απαντήσω είς τας δύο αυτάς ερωτήσεις σας.

  Α.Ο αδερφός Σόλων δεν ήταν πάντα αυτό που εσείς διαβαζετε. Είς τα χρόνιαν της εφηβίας του είχε λαμπρόν μυαλόν σαν το δικό μου. Μάλιστα αυτός ήταν που είχε συγγράψη τότε την συνέχεια του Κεφαλαίου του Καρλ Μαρξ, υπο τον τίτλον, αν ένθυμήσθε " Το Κεφάλαιο 2, Η επιστροφή".

  Όπως καταλαβαίνετε αυτό τον έκανε αρκετά διάσημον κε πλούσιον είς τέτοιον βαθμόν όμως που άρχισε να χάνουσι τα λογικαν του κε τόσο πολύ που να πιστέυει πως άν καρφώση το πιρούνι είς το μάτι του θα απελευθερωθή απο την ιδιοφυίαν του.
  Ε, με έναν τρόπον τελικώς το κατάφερε.

  Β.Περίμενα πως θα μου την κάνατε αυττήν την ερώτισιν κε η απαντησις μου είναι: Σαράντα Δύο.

  Εν καιρό θα καταλάβετε τι εννοώ,
  Dr.Φλάντζας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γιατρε μου,

  δεν ηξευρα οτι ειστε πατερας κ μαλιστα διδυμων!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αγαπητή Περιοχή Χαμένης Λόγικής:

  Είναι τα δυό μου ζωηρά Φλαντζάκια!
  Μπόλεκ Φλάντζας κε Λόλεκ Φλάντζας.

  Μέσα στην σκανταλιά,
  Dr.Φλάντζας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ιστορικό δοκουμένδον! είμαι ευγνώμων! με υποχρεώσατε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αγαπητή κε λυρική Πετρούλα:

  Πρόκειται δια το Ογδοον Θάυμα του Κόσμου!

  Να μην περιαυτολογώ,
  Dr.Φλάντζας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;