Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013

Ανοιχτή επιστολή του Μιχ.Λιάπη απ΄την Κουάλα Λουμπούρ

Εδώ αναγκάσατε ρε,τον άνθρωπο να πάη
Σήμερα  δεν θα έχομεν φώτοσοπ. Σήμερα, ο σύντροφος κε συνάδερφος μας στην μπουρδολογία, Μιχαλης Λίαπης, πρσφάτως αυτοεξορισμένος στην μαρτυρικήν Κουάλα Λουμπούρ μας έστειλε μέσω email μιαν ενδιαφέρουσαν επιστολήν την οποίαν προσωπικώς ζήτησε να δημοσιεύσωμεν προκειμένου όπως δηλώνη να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις που πιθανόν έχουν δημιουργηθή από τα ΜΜΕ:

<<...Ναι, ρε βόδια! Έσφαλα! Γιατί πίστευα ότι σ' αυτή τη χώρα της διαφθοράς ο μπάτσος δεν πρόκειται να συλλάβει ποτέ  υπουργό! Αλλά για αυτό δεν γκρινιάζατε τόσα χρόνια; Ορίστε που έγινε! Τώρα τι παραπάνω θέλετε; "Ευχαριστούμε κύριε Λίαπη", θά' πρεπε να μου πείτε, ρε κοπρόσκυλα, "που χάρη στη θυσία σας αποδείξατε την εντιμότητα της χωροφυλακής!"...Μπουχέσες! Νομίζετε ρε, οτι καταλάθος πέρασα εκείνο το κόκκινο; Οτι δεν είδα τα μηχανάκια της Διάς; Πρώην Υπουργός Μεταφορών ήμουν!

Επίσης, ναι! κυκλοφορούσα με πλαστή πινακίδα! Μαγκιά μου! Αντίσταση δεν μου θέλατε; "Βολεμένους" δεν μας λέγατε; Ορίστε λοιπόν , που ένας ξάδερφος πρώην πρωθυπουργού από μεγάλο συντηρητικό τζάκι όπως των Καραμανλήδων, αψήφησε την τάξη και τα αξιώματα του, επαναστάτησε και βγήκε στους δρόμους μαζί με τους άλλους ανθρώπους. Γιατί μη μου πείτε, βρωμο-υποκριτές οτι αν γουστάρετε εσείς δεν παρανομείτε  στη λούφα ή δεν θα φτιάχνατε πλάστες πινακίδες αν μπορούσατε; Για να έρθω στο σπίτι σας να δω πόσες παράνομα κατεβασμένες ταινίες έχετε στους σκληρούς σας;...Ο Λιάπης σας φταίει μετά! ...Που ήθελε να φορτίσει τις μπαταρίες του!

Και δεν κατάλαβα δηλαδή; Να μην κάνω ενα  χριστουγεννιάτικο ταξιδάκι; Να ξεσκάσω, ρε αδερφέ σαν συνταξιούχος! Τί θέλατε; Να σκίσω το πανάκριβο εισιτήριο και να περιμένω μπάστακας στην Ελλάδα πότε θα παρουσιαστώ στα δικαστήρια; Πάλι πρώτοι εσείς δεν φωνάζετε για την οσφυοκαμψία του κράτους έναντι στις υποχρεώσεις των πολιτών του; Ότι μας κρατάει σιδηροδέσμιους μέχρι να εκτελέσει μια απλή υπόθεση; ...Αριβεντέρτσι, πρόβατα!  Όχι θα χάσω εγώ την αξία του εισιτηρίου ή θα το χαρίσω σε κάποιον τρίτο, να σας δώσω μετά το δικαίωμα να με κατηγορείτε και για δωροδοκία! Για μαλάκα ψάχνετε;

Τέλος, μιλάτε όλοι εσείς για Ηθος, Εντιμότητα, Καλό Παράδειγμα και άλλες τέτοιες βαρύγδουπες έννοιες που θα έπρεπε να είχα ως πρώην υπουργός. Παπάρια Μάντολες!...Ναί, Παπάρια Μάντολες! Που είναι όλα αυτά όταν βγάζετε τους νεοναζί τρίτο κόμμα στη βουλή; Που είναι όταν συνεχίζετε να βγάζετε τον Σαμαρά πρώτο στις δημοσκοπίσεις όταν αυτός και η στουρναροπαρέα του σας έχουνε ανήθικα γαμίσει στην φορολογία ή δεν σας επιτρέπουν να ζήσετε; Πάλι ο Λιάπης είναι ο μόνος ανέντιμος! Αυτός δηλαδή δίνει το κακό παράδειγμα!...Ου να μου χαθείτε! 

Επειδή κάποιοι ρωτάτε: Θα έρθω πίσω όποτε γουστάρω! Ή μέχρι να ζητήσετε συγνώμη σε έναν ανένταχτο αγωνιστή της Ελευθερίας, έναν σύγχρονο μποέμ, εναν μπίτνικ! Μου το οφείλετε ρε ρεμάλια! Γιατί αν η ζωή μου γυριζόταν ποτέ ταινία με τον Μπραντ Πίτ σε πρωταγωνιστικό ρόλο, όλοι μαζί του θα ταυτιζόσασταν! Ψέμματα;

Φιλάκια,
Μικελίτο "Τσέ" Λιαπάρα...>>


2 σχόλια:

 1. Και όμως ο Λιάπης ήταν άτυχος.
  Ήταν ο σωστός ανεψιός με λάθος όνομα.
  Κανονικά θα έπρεπε αυτός να ήταν πρωθυπουργός και του έφαγε τη καρέκλα ο Κωστάκης ο οποίος πάντα έχανε στα ξαδελφικά βιντεογκέιμ αλλά είναι και χοντρός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ κύριε Χάμπιλις:

   Η εκδίκησις είναι ενα πιάτο που τρώγεται κρύο. Ή στην περίπτωσις Μιχάλεως, ένα τζίπ που οδηγείται με πλαστάς πινακίδας. "Μου πήρες την πρωθυπουργείαν τσάδερφε; Θα σου λιαπίσω το Τζάκι!"

   Το' πε κε το' κανε,
   Dr.Φλάντζας

   Διαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;