Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Μουσείον Νέας Δημοκρατίας

Απο τον Περικλή εως τον Αντώνη Σαμαρά, η Καραγκιοζλάδα αποτελούσε αναμφισβήτητα το μέγιστον φάρον Πολιτισμού, Αξιών κε Ήθους (θυμηθείτε τα Βαλανίδια). Σήμερα όμως που η χώραν περνάη το τρίτο της μεγάλο πλήγμα ύστερα τα κουκλάκια Furby, τους Κομμουνιστάς κε τους Αναρχοσυμμορίται, βρίσκεται εις περίοδον χάριτος---εεε, χρέους,συγγνώμη! Ολοι μας πρέπη να βάλουμε το χέρι στην τσέπην δια να μην μας πάρουνε κι αυτό.

Η Νέα Δημοκρατία, ένα απο τα ιστορικότερα Κόμματα στην Ιστορίαν της Ανθρωπότητος με μια πολιτισμικήν κληρονομιάν που πηγαίνη από πατέρα σε γιό, από γιό σε θείο, από θείο σε ανιψιό, από ανιψιό σε πιτσαδόρο, δεν έμεινε αμέτοχη στο πρόβλημα της κρίσης εγκαινιάζοντας με αυτό τον τρόπο το δικό της μουσείο αισιοδοξώντας να φέρη μεγάλα έσοδα στο κράτος. Εκτός από σπάνια μουσειακά κομμάτια που βλέπουν πρώτην φοράν  το φώς της δημοσιότητας (τις παιδικές BEEJάμες του  Κυριάκου, τα SHOκολατάκια της Ντόρας, το τσεκουράκι του Βορίδη ή το σιρόπι λαιμού του Αδωνη) ανατρέχουμε στην ιστορία του κόμματος μέσα από σημαντικά εκθέματα που δεν είναι αλλά απ΄τα προσωπικά αντικείμενα των προέδρων της που πέρασαν στην Πρωθυπουργία της χώρας.
(Κλικάρετε τας εικόνας δια μεγένθυσιν).

Ξύλινην τσατσάραν φρυδιών του Γέρου Κωσταντίνου Καραμανλή. Κατασκευάσθην ύστερα ειδικήν απαίτησην του ιδίου από άγνωστο τρόφιμο του φρενοκομείου Η ΕΛΛΑΣ.

 Ιδιόχειρον σημείωμαν του Γεωργίου Ράλλη κατα την προσπάθειαν του να καταργήση τον φθόγγο "ΟΥ" απο την καραγκιοζελληνικήν γλώσσαν. Οι πολύ παλαιότεροι τον θυμούνται ίσως απ' την διάσημη φράσιν του "Δεν Θέλω Ου".

 Μοναδικόν Συμβόλαιον Μακροζοωίας του Επίτιμου της Νέας Δημοκρατίας, Κωσταντίνου Μητσοτάκη με τον Διάβολο  (υπογεγραμμένη με αίμα του ιδίου). Εδώ θα λυθούνε πολλάς από  σχέτικας απορίας που μπορή να είχατε. Χρονολογείται από το 1600 μχ.


Το Playstationν του Καταλληλότερου Κώστα Κάραμανλή (αλάδωτο, ατζατζίκωτο, σε καλή κατάσταση) με το αγαπημένο του παιχνίδι που έπαιζε όταν χρειαζόταν ένα διάλλειμα απο τας πρωθυπουργικάς του υποχραιώσεις στην ταβέρνα του Μπαϊρακτάρη (χορηγός Μουσείου Νέας Δημοκρατίας)


Κινητόν της νόκια (όπως λέμε "μου χρωστάς 10 νοίκια")  μέσω του οποίου ο Αντώνης Σαμαράς έχη απευθείας συνομιλίαν με τον Θεόν αλλα  κε δωρεάν Di-Fi (Divine Fidelity). Ακριβώς δίπλα του βρίσκεται κε το προσωπικόν του κομπολόγι το οποίο χρησιμοποιή όταν εργάζετω Κουτσαβάκι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Που πονάτε, παρακαλώ;