Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Εσύ φταίς που κρυώνεις!


Δεν ξέρω πόσοι από εσάς το έχετε πάρη χαμπάρι, αλλά τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας έχουν αρχίση ήδη να τρομοκρατούν τον κόσμο δια το πόσο ρυπογόνα μπορή να είναι αυτά που θα κάψη κανής προκειμένου να αντικαταστατήση την ζέστη από το ωραίο κε ακριβό πετρέλαιο τους. Ουχί πως έχουν κε τελείως άδικον με την μόλυνσι που μπορή να παραχθή, αλλά βρείτε μου έναν οικονομικότερο τρόπο προκειμένου να μην πεθάνουν οι άνθρωποι από το κρύο την στιγμή που αυξάνεται ρεύμα κε πετρέλαιο.  Μην είμεθα χαζοί. Ουδείς από αυτούς τους κυρίους που σας κράζουν δια το κακό που προκαλείτε καίγοντας ότι σας είναι άχρηστον δεν νοιάζεται πραγματικά δια το περιβάλλον ή την υγείαν σας. Απόδειξις; Θα σας είχαν σπρώξη ξανά στο πετρέλαιο θέρμανσης ή ηλεκτρικού ρεύματος  μειώνοντας απλώς την τιμή τους.  Απώτερος σκοπός όλης αυτής της καυσοφοβίας είναι κε πάλι πρόστιμα κε φόροι που θα μπούνε "προς αποφυγήν περιβαλλοντολογικής μολύνσεως" ή κάποιας άλλης εξυπνάδας που θα βρούνε δια να μαζέψουνε χρήμα. Κε μακάρι να βγω ψεύτης.

7 σχόλια:

  1. Αυτό ακριβώς. Τύψεις, γιατί αυτοί με μια καταστροφική για όλους ρύθμιση σε αναγκάζουν να κρυώνεις και να γυρίζεις 60 χρόνια πίσω.

    Αν μου επιτρέπεις, ένα link: http://meltinclock.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κύριε Άρη:

    Μναί! Κινούμασθε είς τας ίδιας αμαρτωλάς σκεψείς!

    Καλό Χειμώνα κε ευτυχισμένο το 1953,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό ακριβώς θέλουν να κάνουν αγαπητέ Doctor. Φορολογία στα πάντα .
    Εγώ σας εύχομαι καλή χρονιά με πολύ χιούμορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φρικτέ κε Απαίσιε (μόνο δια το τυπικόν) Ούρμπαχ:

      Ευχαριστούμεν, όσο δε δια το δεύτερον σκέλος της ευχής το προσπαθούμε όλο κε περισσότερο (αν κε καταλήγουμε ποιο σοβαροί από αυτούς).

      Εσείς μόνο προσέξθε μην εμφανίζεσθε τόσο συχνά με το Γιουεφόου σας καθότι πρώτα κινδυνεύετε να σας γράψουνε δια ρύπους κε κατα δεύτερον παραμονεύη η Χρυσή Αυγή (πού όπως όλοι γνωρίζουμε δεν χωνεύουν τους εξωγήινους).

      Live Long And Prosper,
      Dr.Φλάντζας







      Διαγραφή
  4. Καθε φορα που ακουω τις οικολογικες ανησυχιες του ΣΚΑΙ, μου 'ρχεται να παω ν' αγορασω μια κουτα εντομοκτονο με προωθητικο και να ραντιζω τον αερα για να μεγαλωσει η τρυπα του οζοντος!
    Η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ κύριε Γρυλάκο:

    Ένα περίεργον πράγμαν, φίλτατε κε εγώ από τα παπαγαλάκια του ΣΚΑΙ τις άκουσα πρώτη φορά κε ύστερα μεταφέρθηκε κε εις τα άλλα πτηνά. Είναι πολύ περίεργη αυτή η οικολογική ανησυχίαν του σταθμού κε πόσο πολύ συνδέεται κάθε φορά με τις αποφάσεις της εκάστοτε κυβέρνησης.

    Αναρωτιέμαι αν έχουν επίγνωσι της παπαγαλοσύνης τους,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;