Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ζήσε Το Νομοσχέδιο Σου (1/2)

Dr,Φλ.: Καλησπέραν κυρίες κε κύριοι, καλώς ήλθατε είς ένα ακόμα παιχνίδι εναλλακτικής πραγματικότητας, το "Ζήσε Το Νομοσχέδιο Σου" ! Ένα παιχνίδι που όπως καλά γνωρίζετε έχη σκοπό να φέρνη τους ανθρώπους της Κυβέρνησης  αντιμέτωπους με τα νομοσχέδια που υπογράφουν. Εσείς το υποθέσατε, εμείς πραγματοποιούμε την φαντασίωση! Στο αποψινόν επεισόδιον, επειδή εσείς το ζητήσατε κε εσείς ψηφίσατε να ζήσει το νομοσχέδιο του... Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!!! (χειροκροτήματα).

Dr,Φλ.: Συχωρέστε τον είναι λιγάκι ακόμα ναρκωμένος από την ένεση. Α, ωραία συνέρχεται. Πως πάη, Αντώνη; Είσαι έτοιμος να παίξεις;
Α.Σ.: Τι έγινε; Που βρίσκομαι;
Dr,Φλ.:Είσαι στο τηλεπαιχνίδι "Ζήσε Το Νομοχέδιο Σου". Συγνώμη που αναγκαστήκαμε να σε φέρουμε με το ζόρι, Αντώνη, αλλά ο κόσμος σε ψήφισε μεταξύ του Στουρνάρα κε του Βενιζέλου. Πήραμε δηλαδή την λαϊκή εντολή να σε φέρουμε! Είσαι έτοιμος να ζήσεις το νομοσχέδιο σου;
Α.Σ.: Τι πράγματα είναι αυτά; Απαιτώ να με ελευθερώσετε!
Dr,Φλ.: Θα γίνη κε αυτό εν καιρώ. (χαχα) Προς ώρας έχεις δύο δυνατές επιλογές:  Σταματάς το Μνημόνιο, το ΔΝΤ, την Τρόικα κε όλα όσα έχουν φέρη την Ελλάδα σε αυτό το χάλι συνεχίζοντας μεν να κυβερνάς αλλά τηρώντας αποκλειστικά τις προεκλογικές σου υποσχέσεις - για αυτές που σε ψήφισε ο κόσμος δηλαδή - ή....ή  συνεχίζεις την ίδια πολιτική,  αλλά για ένα μήνα της ζωής σου θα σε βάλουμε να ζήσεις με 300€  σαν ανώνυμος Έλληνας! Τι λες, Αντώνη; Θα τα καταφέρης;
Α.Σ.: Ακούστε...Δεν είναι δυνατόν. Η Ελλάδα έχει πάρει κάποιες δεσμεύσεις.Και πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι για να βγούμε από την Κρίση θα χρειαστεί να κάνουμε κάποιες θυσίες. Καταλαβαίνω οτι δεν είναι ευχάριστες,αλλά η Ελλάδα έχει αποδείξει οτι μπορεί και οτι αυτή η Κυβέρνηση θα τα καταφέρει...
Dr,Φλ.:Χαχα! Βλέπω οτι παρόλες τις αντίξοες συνθήκες, Αντώνη, συνεχίζης να διατηρείς το χιούμορ σου! Αυτό είναι καλό γιατί θα σου χρειαστή όπως μας τα λες μέσα στο μήνα που πρόκειται να ζήσης! Ας περάση ο μακιγιέρ Βίκτωρας, παρακαλώ!
(Μουσική- Χειροκροτήματα. Μπαίνη ο Βίκτορας) 
Βίκ.: Καλησπέρα Ντόκτορα!
Dr.Φλ.: Καλησπέρα, Βίκτορα ! Αυτός είναι ο Αντώνης!
Βίκ.: Αχούτουνα, πως είναι έτσι; Σαν λαρδί κοκοράτο! Τι μου το έφερες καλέ να τον κάνω;
Dr.Φλ.: Αυτό που θέλω,  Βίκτωρα βάζοντας όλην σου την τέχνην,  είναι να τον κάνης όσο γίνεται πιο αγνώριστο στον πολύ κόσμο. Μπορείς;
Βικ.:Μ...Κοματάκι δύσκολο. Θα δω τι μπορώ να κάνω παρόλλο που έχει μια μούρη σαν βαλσαμωμένη πέστροφα!
 Dr.Φλ.: Στο μεταξύ όσο ο Βίκτωρας θα μακιγιάρη τον Αντώνη, εμείς ας πάμε σε διαφημίσεις!

-ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-
Ο Δένδιας αντιμέτωπος με τα Κέντρα Φιλοξενίας Λαθρομεταναστών! Τι έκανε κε πώς έζησε κλεισμένος μέσα σε ένα στρατόπεδο χωρίς φαΐ, νερό κε θέρμανση! Πως τον αντιμετώπισαν οι Φύλακες! Ξαναδείτε το επεισόδιον του ΖΗΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΟΥ αυτήν την Τετάρτην σε επανάληψη εις τον ύπνον σας! 


Dr.Φλ.: Κε επιστρέψαμε αμέσως μετά τις διαφημίσεις!  Πως τα πάμε, Βίκτωρα με τον καλεσμένο;
Βικ.:Μμμμ, όπως μπορείς να δείς, Ντόκτορα, βρισκόμαστε στις τελευταίες πινελιές. Του αραιώσαμε λίγο να έχει φαλακρίτσα, λίγο την φαβοριτούλα,  μια άγρια αξυρισιά δυο ημερών στο μαγουλάκι και πολύ σημαντικό, του προσθέσαμε μουστακάκι.
Dr.Φλ.: Βλέπω οτί του άλλαξες κε το γυαλί, Βίκτωρα.
Βικ.: Θα έφτανα και σε αυτό. Βλέπεις, το ποιο κατάλληλο σημείο για να αναγνωρίσεις έναν άνθρωπο, είναι τα μάτια του. Βάζοντας του έναν διαφορετικό σκελετό γυαλιών του δημιουργείς διαφορετικό χαρακτήρα.
Dr.Φλ.:Να μαθαίνετε κε εσείς κάτι από το σπίτι! Κε δεν μου λες, Βίκτωρα, δεν υπάρχη ο κίνδυνος να καθαρίση ή να φύγη το μέικαπ όσο ο Αντώνης θα βρίσκεται ανάμεσα στους άλλους ανθρώπους;
Βικ.: Το συγκεκριμένο μέικαπ, αποτελείται από μια χημική σύσταση που κρατάει για μία βδομάδα, όσες προσπάθειες κε να κάνη ο Αντωνάκης μας να το βγάλει!
Α.Σ.: Αυτό δεν μου το είπατε!
Βικ.:Και εσύ δεν μας είπες πολλά πράγματα προκειμένου να πάρεις την πρωθυπουργία,  Αντωνάκη μου, οπότε είμαστε πάτσι!
Α.Σ.: Αν ο λαός δεν μας ψήφιζε, τώρα θα είχαμε φτάσει το χείλος του γκρεμού. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ....
Dr.Φλ.:  Ναι, ναι, φτάνουν οι βλακείες! Αν ο Αντώνης είναι έτοιμος, να ετοιμαστή παρακαλώ το βαν!
Α.Σ.: Ποιό...ποιό  βαν;
Dr.Φλ.: Αυτό με το οποίο θα σε αφήσουμε στη μέση του δρόμου, Αντώνη! Κε με τα 250 € να ζήσης ένα μήνα σαν κοινός άνθρωπος.
Α.Σ.: Μου...μου είχατε πει για 300!
Dr.Φλ.: Ω, λυπόμαστε πάρα πολύ,  Αντώνη! Με μεγάλο μας πόνο σου στερούμε αυτά τα 50€, αλλά για να τα βγάλουμε σαν παραγωγή κε να  μην φαλιρίσουμε πρέπη να κάνης κε εσύ μερικές θυσίες!
Α.Σ.:Μα, αυτό είναι...
Dr.Φλ.: ...Νταβαντζιλίκι, Αντώνη! Έτσι το λέη ο κόσμος. Καλώς όρισες στο νομοσχέδιο σου! 
(Χειροκροτήματα)

 Dr.Φλ.: Κε εδώ κάπου τελειώνουμε το πρώτο μέρος της εκπομπής με τον Αντώνη έτοιμο να ζήση από κοντά ένα από τα νομοσχέδια του. Εμείς όμως δεν θα εξαφανιστούμε, αλλά θα τον παρακολουθούμε κρυφά σε όλο του τον μήνα για να δούμε πως τα πήγε. Αυτά όμως στο επόμενο στο ραντεβού μας, μια βδομάδα από τώρα. Να έχετε μια καλή βδομάδα κε ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε. Γεια σας!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Που πονάτε, παρακαλώ;