Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Η Ανοχή Σε Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως, απελευθερώνη (+FAQ Λαθρομεταναστευτικού)

Κύριε Χρυσοχοίδη (που καθώς φαίνεται εκτός από φίλους αναρχικούς έχετε κε φίλους μετανάστες): Σας εκληπαρούμε τουλάχισθον να ξεχάσετε την PASOK SIDE OF THE FORCE που αλλάζη τα νοήματα των λέξεων κε σας έχη κυριεύση. Δεν είναι "Κέντρα Παρανόμων Μεταναστών" αυτά που πάτε να κάνετε. Είναι Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως. Κε κάθε ιστορικά ενημερωμένος ξέρη τι πάη να πή αυτό. Στο ακουσμα αυτών των "κέντρων" ακούσαμε κε δια "Χώρους Υποδοχης". Τι ακριβώς θα κάνουν εκή οι "φιλοξενούμενοι" σας, κύριε Χρυσοχοϊδη; Θα παίζουν Μπίνκο, Μπιρίμπα, Θανάση κε τάβλί;  Η μήπως θα μπορούν τα "αγαπημένα σας παιδιά", οι Αστυνομικοί να ξεσπούν σαπίζοντας στο ξύλο όποιον "φιλοξενούμενο" θέλουν χωρίς να τους βλέπη κανής;


Κύριοι Πρετεντέρη, Οικονομέα, κυρία Πιπιλή: Σε εσάς που ακούσαμε τηλεοπτικώς να υπερασπίζεσθε τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως δια τους Μετανάσται, Αλλοδαπούς, Μαυριδερούς κε Κσένους: Θα έπρεπε να ντρέπεσθε μόνο κε μόνο που τους θεωρείτε κε τους αναφέρετε ως "πρόβλημα". Που αντί να κοιτάξετε πως υπάρχουν άνθρωποι όπως εσείς  πίσω από αυτό, τους θεωρείτε σαν πανούκλα, βρωμία κε σκουπίδια απο την οποία πρέπη να απαλλαγείτε, συμφωνώντας να φτιαχτούν νέα Γκουαντανάμο, αφήνοντας τας αστυνομικάς αρχάς (κε όχι κάποιο κέντρο περίθαλψης) να αποφασίζουν δια την μοίρα των ανθρώπων τούτων.


Εν κατακλείδι:
Κονδύλια θα πέσουν κε πάλι εν όψεων εκλογών κε εντυπωσιασμού κε πάλι δεν πέσουν εκη που θα έπρεπε. Ούτε σε νοσοκομεία, ούτε σε σχολεία, ούτε στις Τέχνες ή στις Επιστήμες. Ο κλήρος έπεσε στους μετανάστες. Κε ουχί προς μια θετικήν λύσην που θα μπορούσε να τους βοηθήση να οθοποδήσουν, αλλά εξαιτίας μιας ρατσιστικής παραφροσύνης προς το μάντρωμα τους "κάπου μακρυά". 
Τσάμπα σηκώνανε κε αυτοί τα σημαιάκια...


Μερικά FAQ που πιθανώς να πέσουν είς το τραπέζι:

 ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ;
Αν η μοναδική παρανομία του είναι οτί δεν έχη χαρτιά δεν βρίσκω λόγον διατι να τον θεωρώ εγκληματία/σκουπίδι/μη-άνθρωπο. Προφανώς κάποια αιτία τον οδήγησε σε αυτήν την κατάστασιν την οποία πρέπη να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας αντί να τον μαζεύουμε με τις "σκούπες". Σε μια τελικήν, μια πιο φιλοσοφικήν απάντησιν μπορή να είναι πως όλοι ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμον χωρίς χαρτιά.

ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;
'Εχη αυξηθή η εγκληματικότητα, αλλά σε αυτό δεν φταίνε οι μετανάσται (άλλοτε οι "Αλβανοί", οι "Κινέζοι", οι "Ινδιάνοι", οί "Βρωμοέλληνες", οι "Ιταλοι", οι "Εβραίοι", οι "μαύροι", κλπ) από την φύσιν τους αλλά η κοινωνία που τους έχη στα κατώτερα. Πάντα οι κατώτερα κοινωνικές τάξεις είναι πιο εύκολο να εγκληματήσουν διατί η πίεση που δέχονται είναι πολύ μεγαλύτερη. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως κάθε μετανάστης γίνεται κε εγκληματίας. Αν θέλουμε να μειώσουμε την Εκληματικότητα ας ασχοληθούμε σοβαρά με τους πράττοντες το έγκλημα κε οχί με εκείνους που "μπορή-να". Πιστεύω δε, πώς αν η κοινωνίαν τους αντιμετώπιζε θετικά κε οχι ρατσιστικά, το φαινόμενο της εγκληματικότητας θα ήταν πολύ μικρότερο. Όσο φερόμαστε είς αυτόυς σαν να είναι ζώα, τόσο κε εκείνοι κινδυνεύουν να χάσουν την ανθρωπιά  τους.

ΧΩΡΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ;
Ας ξεκαθαρίσομεν κάτι βασικόν: Πρίν γνωρισθούμε ο ένας με τον άλλον, είμασθε κε οι δύο ξένοι. Δεν λέω πως αναγκαστικώς πρέπη να γνωρίσουμε τον οποιοδήποτε ξένο, αλλά ας αποδεχτούμε τουλάχισθον πώς παρόλλας τας διαφοράς που μπορή να έχομεν, δεν παύουμε κε οι δύο να είμαστε το ίδιο είδος. Αν αυτό γίνη κατανοητόν θα μπορέσουμε να αλλάξουμε την ερώτισιν: "Χωράει ο τόπος περισσότερους ανθρώπους;" κε η απάντηση να είναι: "Προφανώς Ναι." . Διαφορετικώς θα έπρεπε να θέσουμε θέματα υπερπληθυσμού, οπότε να κάνουμε την ερώτηση: "Χωράει ο τόπος περισσότερες γεννήσεις;"

 ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; (από ερώτηση Οικονομέα)
Καταρχήν ο "Τουρίστας" δεν είναι "ένας". Σας διαβεβαιώνω πώς ο κάθε τουρίστας ανάλογα με τις γνώσεις του, την κουλτούρα του κε την ευαισθησία που μπορη να διαθέτη θα δεί τελείως διαφορετικά πράγματα, πολύ πιθανόν πολύ διαφορετικά από εκείνο που βλέπη ο κος Οικονομέας. Άλλος θα το δεί ως αποτέλεσμα ενός ευρύτεροι κοινωνικού φαινομένου, άλλος πιο γραφικά θα γυρίσει και θα το περιγράψει στους δικούς του σαν αξιοπερίεργο, άλλος μπορή να ευαισθητοποηθή κε να βοηθήσει  μεθάυριο, ή άλλος που μπορη να έχη τα μυαλά του Χιτλερ να στραβώση. Οχι κύριε Οικονομέα. Τους ανθρώπους αυτούς δεν τους ονομάζης "χάλι" επειδή δεν σου αρέσουν τα μούτρα τους, να μην ονομάσω κε εγώ όλο το το τηλεοπτικό κε δημοσιογραφικό σας κατεστημένο με τον ίδιο κε χειρότερο τρόπο.


 Δεν τρέφομεν  αυταπάται πως αυτοί στους οποίος αναφέρομασθε θα μας διαβάσουν (αν κε θα το θέλαμε ωσθε να δούν πώς θα ήταν τα μούτρα τους αν ήταν οι ίδιοι μέσα σε ένα "Κέντρο Μεταναστών").  Αν πάλι - σπάση ο Βορίδης το τσεκουράκι του, βυθιστή το πράσινο παπάκι του Παπανδρέου στο μπάνιο, φάη η Παπαρήγα πατάτα χωρίς μεσάζοντα, ΔΕΝ χάση ο Τσίπρας την συνιστώσα του, σκοντάψη ο Κατατζαφέρης στην κωλοτούμπα του ή ασπρίση ο Μιχαλολιάκος- κε μας διαβάσουν, είμεθα απόλυτα βέβαιοι πόσο σοβαρά θα μας πάρουν! Όπως από μια κατεστραμένη τοστιέρα δεν περιμένης να να σου ψήση καλά το τοστάκι σου όσο κε να την βρίζης ή να την κοπανάς, έτσι  δεν περιμένουμε τίποτα παραπάνω από αυτούς. Είναι κατεστραμμένοι...
 

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ο Παπούλιας είναι γυμνός!


Στην παραπάνω φωτογραφίαν διακρίνομεν τον Βασιλιά Κάρολο να υποδέχετω την παρέλαση της 25ης Μαρτίου φορώντας τα καινούρια βασιλικά του ρούχα. Ζητάμε συγνώμην από τους αναγνώσται μας δια το πτηνόν το οποίο πετάχτηκε μπροστά στον φακό μας την τελευταίαν στιγμήν το οποίο φαίνεται  να μεταφέρη κάποιου είδους έγγραφον. Μηνύσεως μπορή; Αγωγής; Το μέλλον θα δείξη. Δημοκρατίαν έχομεν κε ελευθερία έκφρασής...

Με αφορμήν το παραπάνω φωτοσοπικόν ντοκουμέντο θυμήθηκα κε το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, "Τα Καινούρια Ρούχα του Βασιλιά". Δια να το ξανακούσουμε κάνοντας ο καθένας μόνος του κάποιους συνειρμούς με τα πρόσωπα του παραμυθιού. (Μη φοβηθείτε δια τους συνειρμούς σας. Η φαντασίωση ακόμα δεν ποινικοποιείται).



Η αφήγηση είχε γίνη από τον, μακαρίτη πλέον, ηθοποιό Κώστα Ρηγόπουλο. Η ηχογράφισις είναι από τα CD  "'Άμπρα Κατάμπρα", τα οποία (ω, τι γλυκιά ειρωνεία!) είχαν την έγκριση του Υπ.Παιδείας κε Θρησκευμάτων! Είναι απίστευτο όμως πόσο διαχρονικά μπορή να ακούγονται κάποια πράγματα, έτσι δεν είναι;

 Καθυστερόγραφον: 
 Λυπάμαι να το πω, αλλά όσες αστυνομίες κε να επιστρατρεύσουν ή όσα νεράτζια κι άν μαζέψουν οι Δήμοι από τα δέντρα προκειμένου να αποφευχθούν γουχαρίσματα , η αλήθεια δεν σταματάη να είναι οφθαλμοφανής: Το Σύμβολο της Δημοκρατίας παραμένει ξεβράκωτο!

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Καμιά βλακεία δεν είναι ντροπή!

Δια τον Επαναστάτη του Αυτονόητου τα μάθατε προφανώς. Φορώντας την ίδια γραβάτα με εκείνη που ανακοίνωνε την είσοδο του ΔΝΤ από το Καστελόριζο (πένθιμου χρώματος μωβ αντί της κόκκινης), είπε στο BBC πως ετοιμάζεται να ανοίξει σχολήν δια Ηγέτες!

  

Θα ήθελα μέσα από την ουροδόχο κύστη μου να του ευχηθώ καλήν επιτυχίαν! Όμως, κατανοώντας το πρόβλημα της Κρίσης γρήγορα μπορή να δεί κανής πως ένα τέτοιον εγχείρημαν είναι κομματάκι δύσκολο θα ήθελα να του προτείνω κε κάποιες άλλες δουλειές που θα μπορούσε να αναλάβη.  Όπως:

   Γενικός Σύμβουλος της NASA

Διευθυντής αλυσίδας αγελαδινού κρέατος στην Ινδία

Συντηρητής κε Φύλακας της Ακρόπολης

Ερευνητής στο CERN

 Ξέρω πως έχης το ταλέντο, μας απέδειξες πως με ότι καταπιάνεσαι τα καταφέρνης, οπότε Γιώργο μου, δεν έχω τίποτα παραπάνω να σου ευχηθώ εκτός από  καλή σταδιοδρομία!

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Αν άλλαζα το Σύνταγμα...

Λέγεται πως το Σύνταγμα της Ελλάδος  είναι Ιερόν. Πώς είναι κάτι σαν την Βίβλο, το Κοράνι, το Νεκρονομικόν ή το Μνημόνιον. Όταν το ασπαστής δεν έχης άλλο τρόπο επιλογής από το να το ακολουθήσης κατά γράμμα ή όπως γίνεται συνήθως με όλα τα Ιερά Βιβλία, να το ερμηνεύσης κατά βούληση κάτι το οποίο καταλήγουν να  κάνουν κε οι περισσότεροι πολιτικοί ή κληρικοί.

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι πώς ίσως θα ήταν καιρός δια  μια μικρήν αναθεώρισιν ή ενός πρόσθετου διατάγματος το οποίο να αφορά την  περίπτωσιν που ένας πολιτικός  καταλήξη  να αναλάβη Πρωθυπουργικά καθήκοντα. Εις αυτή την περίπτωσιν μιαν πρόσθετη διάταξη του Συντάγματος μπορή να αναφέρη:

"...Καθής Βουλευτής  υποχρεούται σύμφωνα με τον νόμο να προβή  εις χειρουργικήν αφαίρεσην των όρχεων ή της μήτρας, κοινώς να ευνουχισθή κε να στειρωθή. Βουλευτής χάνη τα βουλευτικά του δικαιώματα , όταν εκείνος έχη ήδη αναπαραχθή  πρίν της στειρώσεως του ακόμα κε αν αυτό έγινε κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη. (Τεχνητής γονιμοποιησης, βιασμού, τράπεζας σπέρματος, υιοθεσίας, κλπ.) Γονέας ή Κηδεμόνας χάνουν επίσης σύμφωνα με τον νόμο να τα Βουλευτικά τους δικαιώματα..."


Λίγο σκληρόν θα μου πείτε, δια να προσθέσω μετά: "...αλλά αναγκαίον δια να σωθή η χώραν!" Κε ουχί δεν εμπνέομαι από τον μακαρίτη σοβατζή Παπαδόπουλο, ούτε από κανέναν κον Παυλόπουλον να ζητάω αναθεώρισιν του Συντάγματος. Απλά σκεφθείτε την πρότασιν μου πόσο καλό  μπορή να επιφέρη εις ένα βάθος χρόνου.

Καταρχήν θα ελαττωθή κατά πολύ το πρόβλημα Οικογενειοκρατίας. Με τον ευνουχισμό κάθε βουλευτή που μετά δύναται να αναλάβη καθήκοντα Πρωθυπουργού, δεν θα βρεθή έκτοτε ένας υιός, ένας εγγονός, ένα ανήψι να αισθάνεται την υποχραίωσην να ακολουθήση  την πορείαν της οικογενείας του, γιατί απλούστατα δεν θα υπάρχη! Διατί όπως κε να το κάνουμε το ταλέντο ενός πολιτικού δεν είναι θέμα κληρονομικότητας όπως θέλουν κάποιοι να πιστεύουν κε να το εφαρμόζουν. Δεν σημαίνη δηλαδή πώς επειδή κάποιος έτυχε να έχη το όνομα έχη κε την χάρη! Λιγότεροι "καραμανλήδες", λιγότεροι "παπανδρέου" κε λιγότεροι "μητσοτάκηδες"  θα ήταν ίσως μια κάποιαν λύσις.

Θα μειωθή το πρόβλημα "Σωτήρων Του 'Έθνους". Καθότι, δια να αποφασίση κανής να γίνη "σωτήρας" θα πρέπη να δοκιμασθή αν δια χάρην του Έθνους έχη τα κότσια να χάση ότι πολυτιμότερον διαθέτη ο ίδιος...."Πολιτική Διαφάνεια" κε κουραφέξαλα!...Πς!... Όλοι μας γνωρίζουμε πως τέτοιο πράγμα δεν ισχύει πραγματικά. Δια να δούμε όμως πόσοι από αυτούς είναι διατεθειμένοι να χάσουν τα "απαυτά" τους προκειμένου να υπηρετήσουν κάποιο κόμμα!

Ένα τελευταίον  τώρα που αφορά περισσότερο την δικαίωση κάθε απλού πολίτη. Εφόσον (είναι σχεδόν σίγουρον) πως ακόμα κε ευνουχισμένος ή  στειρωμένος να είναι ένας Πρωθυπουργός πρόκειται να τα κάνη μαντάρα με αποτέλεσμα να έχη πάντα την οργή κε την αποδοκιμασία του κόσμου, θα ισχύη  δια τον κόσμον αυτόν ένα μικρό παρηγορητικό: "Τουλάχιστον προλάβαμε να του τα κόψουμε".

Νομίζω πως δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο πάνω σε αυτήν την σοβαρήν πολιτικήν μου ομελέτη, η οποία όπως απέδειξα μπορή να προβή σωτήρια δια ένα Έθνος.

 Εξάλλου, χορτάσαμε ήδη πολλά αρχίδια  μέσα στην Βουλήν.