Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Η Ανοχή Σε Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως, απελευθερώνη (+FAQ Λαθρομεταναστευτικού)

Κύριε Χρυσοχοίδη (που καθώς φαίνεται εκτός από φίλους αναρχικούς έχετε κε φίλους μετανάστες): Σας εκληπαρούμε τουλάχισθον να ξεχάσετε την PASOK SIDE OF THE FORCE που αλλάζη τα νοήματα των λέξεων κε σας έχη κυριεύση. Δεν είναι "Κέντρα Παρανόμων Μεταναστών" αυτά που πάτε να κάνετε. Είναι Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως. Κε κάθε ιστορικά ενημερωμένος ξέρη τι πάη να πή αυτό. Στο ακουσμα αυτών των "κέντρων" ακούσαμε κε δια "Χώρους Υποδοχης". Τι ακριβώς θα κάνουν εκή οι "φιλοξενούμενοι" σας, κύριε Χρυσοχοϊδη; Θα παίζουν Μπίνκο, Μπιρίμπα, Θανάση κε τάβλί;  Η μήπως θα μπορούν τα "αγαπημένα σας παιδιά", οι Αστυνομικοί να ξεσπούν σαπίζοντας στο ξύλο όποιον "φιλοξενούμενο" θέλουν χωρίς να τους βλέπη κανής;


Κύριοι Πρετεντέρη, Οικονομέα, κυρία Πιπιλή: Σε εσάς που ακούσαμε τηλεοπτικώς να υπερασπίζεσθε τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως δια τους Μετανάσται, Αλλοδαπούς, Μαυριδερούς κε Κσένους: Θα έπρεπε να ντρέπεσθε μόνο κε μόνο που τους θεωρείτε κε τους αναφέρετε ως "πρόβλημα". Που αντί να κοιτάξετε πως υπάρχουν άνθρωποι όπως εσείς  πίσω από αυτό, τους θεωρείτε σαν πανούκλα, βρωμία κε σκουπίδια απο την οποία πρέπη να απαλλαγείτε, συμφωνώντας να φτιαχτούν νέα Γκουαντανάμο, αφήνοντας τας αστυνομικάς αρχάς (κε όχι κάποιο κέντρο περίθαλψης) να αποφασίζουν δια την μοίρα των ανθρώπων τούτων.


Εν κατακλείδι:
Κονδύλια θα πέσουν κε πάλι εν όψεων εκλογών κε εντυπωσιασμού κε πάλι δεν πέσουν εκη που θα έπρεπε. Ούτε σε νοσοκομεία, ούτε σε σχολεία, ούτε στις Τέχνες ή στις Επιστήμες. Ο κλήρος έπεσε στους μετανάστες. Κε ουχί προς μια θετικήν λύσην που θα μπορούσε να τους βοηθήση να οθοποδήσουν, αλλά εξαιτίας μιας ρατσιστικής παραφροσύνης προς το μάντρωμα τους "κάπου μακρυά". 
Τσάμπα σηκώνανε κε αυτοί τα σημαιάκια...


Μερικά FAQ που πιθανώς να πέσουν είς το τραπέζι:

 ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ;
Αν η μοναδική παρανομία του είναι οτί δεν έχη χαρτιά δεν βρίσκω λόγον διατι να τον θεωρώ εγκληματία/σκουπίδι/μη-άνθρωπο. Προφανώς κάποια αιτία τον οδήγησε σε αυτήν την κατάστασιν την οποία πρέπη να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας αντί να τον μαζεύουμε με τις "σκούπες". Σε μια τελικήν, μια πιο φιλοσοφικήν απάντησιν μπορή να είναι πως όλοι ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμον χωρίς χαρτιά.

ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;
'Εχη αυξηθή η εγκληματικότητα, αλλά σε αυτό δεν φταίνε οι μετανάσται (άλλοτε οι "Αλβανοί", οι "Κινέζοι", οι "Ινδιάνοι", οί "Βρωμοέλληνες", οι "Ιταλοι", οι "Εβραίοι", οι "μαύροι", κλπ) από την φύσιν τους αλλά η κοινωνία που τους έχη στα κατώτερα. Πάντα οι κατώτερα κοινωνικές τάξεις είναι πιο εύκολο να εγκληματήσουν διατί η πίεση που δέχονται είναι πολύ μεγαλύτερη. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως κάθε μετανάστης γίνεται κε εγκληματίας. Αν θέλουμε να μειώσουμε την Εκληματικότητα ας ασχοληθούμε σοβαρά με τους πράττοντες το έγκλημα κε οχί με εκείνους που "μπορή-να". Πιστεύω δε, πώς αν η κοινωνίαν τους αντιμετώπιζε θετικά κε οχι ρατσιστικά, το φαινόμενο της εγκληματικότητας θα ήταν πολύ μικρότερο. Όσο φερόμαστε είς αυτόυς σαν να είναι ζώα, τόσο κε εκείνοι κινδυνεύουν να χάσουν την ανθρωπιά  τους.

ΧΩΡΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ;
Ας ξεκαθαρίσομεν κάτι βασικόν: Πρίν γνωρισθούμε ο ένας με τον άλλον, είμασθε κε οι δύο ξένοι. Δεν λέω πως αναγκαστικώς πρέπη να γνωρίσουμε τον οποιοδήποτε ξένο, αλλά ας αποδεχτούμε τουλάχισθον πώς παρόλλας τας διαφοράς που μπορή να έχομεν, δεν παύουμε κε οι δύο να είμαστε το ίδιο είδος. Αν αυτό γίνη κατανοητόν θα μπορέσουμε να αλλάξουμε την ερώτισιν: "Χωράει ο τόπος περισσότερους ανθρώπους;" κε η απάντηση να είναι: "Προφανώς Ναι." . Διαφορετικώς θα έπρεπε να θέσουμε θέματα υπερπληθυσμού, οπότε να κάνουμε την ερώτηση: "Χωράει ο τόπος περισσότερες γεννήσεις;"

 ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; (από ερώτηση Οικονομέα)
Καταρχήν ο "Τουρίστας" δεν είναι "ένας". Σας διαβεβαιώνω πώς ο κάθε τουρίστας ανάλογα με τις γνώσεις του, την κουλτούρα του κε την ευαισθησία που μπορη να διαθέτη θα δεί τελείως διαφορετικά πράγματα, πολύ πιθανόν πολύ διαφορετικά από εκείνο που βλέπη ο κος Οικονομέας. Άλλος θα το δεί ως αποτέλεσμα ενός ευρύτεροι κοινωνικού φαινομένου, άλλος πιο γραφικά θα γυρίσει και θα το περιγράψει στους δικούς του σαν αξιοπερίεργο, άλλος μπορή να ευαισθητοποηθή κε να βοηθήσει  μεθάυριο, ή άλλος που μπορη να έχη τα μυαλά του Χιτλερ να στραβώση. Οχι κύριε Οικονομέα. Τους ανθρώπους αυτούς δεν τους ονομάζης "χάλι" επειδή δεν σου αρέσουν τα μούτρα τους, να μην ονομάσω κε εγώ όλο το το τηλεοπτικό κε δημοσιογραφικό σας κατεστημένο με τον ίδιο κε χειρότερο τρόπο.


 Δεν τρέφομεν  αυταπάται πως αυτοί στους οποίος αναφέρομασθε θα μας διαβάσουν (αν κε θα το θέλαμε ωσθε να δούν πώς θα ήταν τα μούτρα τους αν ήταν οι ίδιοι μέσα σε ένα "Κέντρο Μεταναστών").  Αν πάλι - σπάση ο Βορίδης το τσεκουράκι του, βυθιστή το πράσινο παπάκι του Παπανδρέου στο μπάνιο, φάη η Παπαρήγα πατάτα χωρίς μεσάζοντα, ΔΕΝ χάση ο Τσίπρας την συνιστώσα του, σκοντάψη ο Κατατζαφέρης στην κωλοτούμπα του ή ασπρίση ο Μιχαλολιάκος- κε μας διαβάσουν, είμεθα απόλυτα βέβαιοι πόσο σοβαρά θα μας πάρουν! Όπως από μια κατεστραμένη τοστιέρα δεν περιμένης να να σου ψήση καλά το τοστάκι σου όσο κε να την βρίζης ή να την κοπανάς, έτσι  δεν περιμένουμε τίποτα παραπάνω από αυτούς. Είναι κατεστραμμένοι...
 

2 σχόλια:

  1. Μα αγαπητέ πρωθυπουργέ, έχετε κατανοήσει ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι μάΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒροι;

    ΜάΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒροι!!! Πώς να μην τρομάξουσι οι τουρίσται που είνε άΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣπροι;

    Ξεκουράζω την βαλίντζαν μου. (I rest my case).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Υπουργέ Τρών Εργων Σαίκς:

    Αυτή η λύσις πώς δεν πέρασε από το μυαλό του κου Χρυσοχοϊδη; Με λιγότερα χρήματα να αγοράσουν μερικούς ντενεκέδες άσπρου χρώματος κε να βάφουν τους "αλλοδαπά"!

    Να ευχαρισθήσω κε εκείνους τους φιλέσπλαχνους που μας βαθμολόγισαν με "Παράφορο μίσος",
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;