Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Bordello "I Vouli" (Πρότασις να σωθή η οικονομίαν)

Κε εκή που καθόμουν εις τον μπιντέ μου θυμήθηκα (χωρίς κανένα συνειρμικόν λόγον) εκείνο το παλαιό σύνθημα των παππούδων μας: "ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ" που τόσο κακή αίσθηση είχε κάνη στα αυτιά κάποιων πολιτικών κε των παπαγάλων τους, εγενήθηκαν μερικας ερωτήσεις εις το μυαλόν μου:

Διατί οι κύριοι κε οι κυρίες αυτές έδωσαν περισσοτέραν έμφασις εις την απειλή  καψίματος ενός κτηρίου κε όχι εις τον χαρακτηρισμόν του ως "μπουρδέλο";  Θεωρούν δηλαδή πως αυτός ο όρος είναι έτσι κε αλλιώς αποδεκτός για μια Βουλή ακόμα κε αν δεν είναι κυριολεκτικός; Δηλαδή εμέσως πλην σαφώς παραδέχονται πώς οι κυβερνήσεις τους είναι ένα ανοργάνωτος θεσμός (όπως μεταφράζεται ως λαϊκός όρος η λέξη "μπουρδέλο") οπότε το μόνο που θα τους νοιάξη τώρα είναι  το πως να μην καούν; Κε άν κυριολεκτικά η Βουλή ήταν ένα μπορντέλο; Το φαντάζεστε; Ένα πλήρες οργανωμένο μπορντέλο! Μάλιστα, το μεγαλύτερο στην Ευρώπη! Για φανταστείτε τί διαφήμησι δια την χώρα! Για φανταστείτε πόσα έσοδα θα μπορούσαμε έχομεν από τον τουρισμόν! Θα μπορούσαμε υπερηφάνως να λέμε: "Απο δώ η Ακρόπολις κε από δώ το Μπουρδέλο μας"!


Κε ουχί μόνον δια τας τουρίστας. Θαρρώ πως είναι η απόλυτη λύσις δια να σωθή η οικονομία της χώρας. Άλλα χρειάζεται οργάνωσις. Καταρχήν, θα διώξουμε από μέσα όλους τους πολιτικούς εκτός αν θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται εκή ως πόρνες (πράγμα που θα το θεωρούσα πολύ δίκαιο ύστερα από το τόσο πήδημα που μας έχουν ρίξη) ή ζιγκολό. Να  είμαστε ειλικρινείς στο κάτω κάτω: Η χώρα δεν κυβερνείτω απ' αυτούς. Κε το να κάνης τη δουλειά μιας πόρνης είναι 100% πιο έντιμο από το να ασκής πολιτική. (Κε οι δύο σου λένε ψέμματα, αλλά τουλάχιστον με τις πόρνες ξέρεις από την αρχή ότι υποκρίνονται.) 

Ένα μπορντέλο σαν αυτό θα μπορούσε να συμπεριλάμβάνη τομείς δια κάθε βίτσιον, διάθεσιν παρεκτροπήν ή κλήσην. Δια άντρες, γυναίκες, γέρους, γριές,  μπάτσους, γουρούνια, δολοφόνους, σκύλους, γάτες, κροκόδειλους,  βόδια (πλυν χρυσαυγητών) , αδέρφια, αλήτες, πουλιά, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα κε το αγόρι σας. Οθωμανικό θέλετε; Χριστιανικό Ελληνορθόδοξο; Καθολικώς Διαμαρτυρόμενο; Το μπορντέλο θα παρέχη τα πάντα! Φυσικά θα τηρούνται οι αυστηρότεροι κανόνες υγιεινής (πελάτη/ εργαζόμενου) οι οποίοι θα συνοδεύονται από ένα επιτελείο ειδικευμένων ιατρών κε νοσοκόμων καθώς κε με το κατάλληλον εξυπηρετικό προσωπικόν. Εκτός από σάουνα κε καφενείο που ήδη εμπεριέχονται σ' αυτήν κε θα βρίσκονται στην διάθεσιν σας (αν δεν καταλαμβάνονται από τον κο Βενιζέλο) , θα φτιαχτή ενα ίντερνετ καφέ, μια παιδική χαρά στην οποίαν θα μπορείτε να αφήσετε το παιδί σας όσην ώραν θα είσθε απασχολημένοι κε μια καλώς  ενημερωμένη βιβλιοθήκην με πορνό στην περίπτωσι που αν δεν πετύχη το γαμίσι, να μην έχη τύφλα η μαλακία.

Κύριε Σαμαρά, κύριε Βενιζέλο, κύριε Σάντζο-Κουβέλη-Πάντζα: Λένε πως η χώραν μας είναι ερωτική. Πως έχουμε τους καλύτερους εραστάς  (τους ονομαζόμενους  Greek Lovers). Γνωστοί δε δια τα Καμάκια μας. Απο την άλλην έχουμεν ένα παλιό νεοκλασσικόν κτήριον το οποίο το κρατάμε διατηρητέο δια καθαρά παραδοσιακούς λόγους (να λέμε πως λειτουργή η Δημοκρατία δηλ.) δια το οποίο πρέπη να βρεθή μια λύσις ώστε να μην καή. Τα Μνημόνια, οι Δόσεις, οι Δανεισμοί κλπ δεν μας κάθονται κε τόσο καλά. Οσο δια την παλαιάν καλήν δραχμήν, προσωπικώς την βλέπω να ξανάρχεται.  Κάνω λοιπόν έκκληση μέσα από το ιστολόγιον μου να εκμετάλευτείτε αυτά που ήδη έχουμε κε ξέρουμε με έναν τρόπο που ο καθής θα ήταν πρόθυμος να προσφέρη κε να  βοηθήση. Κε τελειώνω με το εξής: Την Τρόικα πολλοί την εμίσησαν. Τις πουτάνες ουδείς.




2 σχόλια:

  1. θα γίνονται δεκτοί και Πακιστανοί και Αλβανοί ή θα είναι μόνο δια τους Έλληνας την ψυχή το ήθος και το γένος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κύριε Μάλερ:

    Μα διατί είσθε τόσο δύσπιστος απέναντι στον ξένιο πολιτισμόν μας; Όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι.

    Όλοι εκτός από την χρυσή αυγή,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;