Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Προσοχήν εις τους Τρολλογέρους!

Αγενέστατο Trold που κάνη Κωλοδάκτυλον
Τρολλογέρος: Μετάφραση απο το Αγγλικό Trold συνθετικό των λέξεων Troll+Old
Απο το Λεξικό "Μόλις τα έβγαλα απο το μυαλό μου", του Δωρόθεου Καψηφλάντζα.
Οι Τρολλογέροι είναι πλάσματα της πόλης που εμφανίζονται κυρίως κατά την περίοδον εκλογών. Χαρακτηριστικόν τους η πολύ μεγάλη  ηλικίαν. Είναι τόσο παλιά που επειδή έχουν ζήση στο παρελθόν  κατοχές, πείνες, οικονομικές κρίσεις, εξαθλίωση, φασισμούς, χούντες, δικτατορίες, μεταναστεύσεις, πολέμους, προεκλογικά ψευτοδιλήμματα, προεκλογικές υποσχέσεις, οικονομίες κάθε τύπου κλπ,  ξέρουν πώς όλα αυτά έρχονται κε παρέρχονται οπότε δεν έχουν να φοβηθούν ή να τους νοιάξη τίποτα.  Ξέρουν επίσης όμως πως δεν έχουν πολλά χρόνια ζωής δια να  νοιάστούν δια το μέλλον τους κε πως μπορούν μέχρι τελευταία στιγμήν να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα. Οπότε το μόνον που τους μένη είναι η ύστατη τρολλιά δια να σπάσουνε κε αυτοί ολίγον πλάκα ψηφίζοντας κε βλέποντας όλους τους υπόλοιπους να τραβάνε τα μαλλιά τους (όσοι έχουν- οι άλλοι τραβάμε τα μούσια μας) με τα εκλογικά αποτελέσματα. Οι Τρολογέροι δεν ανησυχούν δια το  "δραχμή ή ευρώ". Πραγματικά δεν φοβούνται όταν οι Τρεμοπρεντέρηδες τους λένε "μνημόνιο ή θάνατος"! Ούτε τους αλλοδαπούς, ούτε τους μετανάστες ούτε κανέναν! Νομίζετε πως ενδιαφέρονται πραγματικά αν έχουν αυξηθή ο ρατσισμός κε οι νεοναζί στην χώρα τους; Ή αντίθετα νομίζετε πώς τους θέλουν για να μπουν στην Βουλή κε να ρίχνουνε σφαλίαρες; Όπως όλοι εμείς, έτσι κε αυτοί βλέπουνε Σαμαράδες, Βενιζέλους κε Μιχαλολίακους κε σκάνε τρελά γέλια! Πολύ τρελά γέλια, πιστέψτε με! Κε όμως. Μπορή να γελάνε αλλά τα φαινόμενα απατούν!
Αν στα αποτελέσματα αυτής της Κυριακής  δείτε αύξηση της Νέας Τρομοκατίας_ , του Μπατσόκ, ή των Νεοναζί να ξέρετε πώς είναι  δουλειά των Τρολλογέρων που είχαν σηκωθή από τις 7, πλυθήκανε , ξυριστήκανε , βάλανε τα καλά τους, τοποθετώντας να είναι έτοιμη η αστ. ταυτότητα στο τσεπάκι μαζί με ένα στυλό (διατί του εκλ. κέντρου τους  μπορή να μην γράφη) στην συνέχεια ήπιαν το καφεδάκι τους με ένα κουλουράκι βλέποντας  Παπαδάκη  κε αφού βάλανε την γεροντική κολόνια τους ξεκινήσαν με τα μπαστούνια ή τα Πι τους (καμία φορά βάζοντας τα παιδιά τους να τους πάνε με το αμάξι) κε με μια σαδιστική υπόγεια χαρά χωθήκαν εις τα παραβάν δια να τους ψηφίζουν.

Στο κάτω κάτω είναι η μόνη κε μοναδικήν ευκαιρίαν που έχουν να εκδικηθούν όλους εκείνους που παίρνουν τις θέσεις τους στα λεωφορεία, βάζουν δυνατά την μουσική το μεσημέρι, πέφτουν πάνω τους με τα σκέιτμπορντ, ανοίγουν λακούβες στο πεζοδρόμιο που περπατάνε, τους φέρνουν λάθος φαγητό, κλπ. Οπότε συνιστώ υπομονήν. Κάποια στιγμήν θα φτάσετε εις την θέσην τους να μπορείτε να εκλογο-τρολλάρετε!


7 σχόλια:

  1. Ευκαιρία γιατρέ να αντικαταστήσουμε λέξεις τύπου κωλόγερε, πορνόγερε, παλιογερε. Η λέξη τρολογερος είναι πιο ενδιαφέρουσα.
    Η ερμηνεία που αποδίδεις δε .. είναι εξαίσια! Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή κυρία Σαχλαμάρη:

    Υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμα είς τον κόσμον που δεν έχουν ακόμα εμηνευθή. Οπως ο "Τρολλοπενηντάρης". Αλλά αυτό κάποια άλλη στιγμήν.
    Ξέρετε δε πως λέγεται το μεταφορικόν μέσον που θα χρησιμοποιήσουν οι περισσότεροι Τρολλογέροι που θα πάν να ψηφίσουν;... Τρόλλεϋ!

    Λέμε κε καμία κρυάδα ζέστες που είναι,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!
    Ο τρολλογερισμος καταπολεμαται με μεγαλη επιτυχια!
    το ανακαλυψα σημερα που ημουν εφορευτικη επιτροπη στις εκλογες.
    ο τροπος ειναι ο εξης:
    εισαι στην εφορευτικη επιτροπη και μοιραζεις τα πακετακια των ψηφοδελτιων στους ψηφοφορους.
    οταν εντοπισεις τον αντιπαλλο, συγκεντρωνεσαι, κρατας την αναπνοη σου, και με γρηγορες κινησεις, λιγο πριν δωσεις το πακετακι στον τρολλογερο κοτσαρεις πανω πανω στο πακετακι το ψηφοδελτιο του Κ.Κ.Ε.
    Αν πιασεις το καταλληλο ταιμινγκ, εχεις 85% πιθανοτητες να του προκαλεσεις ζημια στο κυκλοφορικο του συστημα, 70% να του δημιουργησεις προβλημα στην καρδια, 50% να του δημιουργησεις εγκεφαλικο προβλημα και 25% πιθανοτητες να του δημιουργησεις συνδυασμο δυο εκ των τριων ασθενειων.
    παντως ο,τι και να γινει, το σιγουρο ειναι πως θα εξουδετερωθει.
    ακομα ομως και αν εχει γερη κραση και καταφερει να ανταπεξελθει, την επομενη φορα θα το σκεφτει πολυ σοβαρα να ξανασυμμετεχει σε εκλογικη διαδικασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Γρυλάκο:

      Κάτι πάντως φαίνεται να μην έγινε καλά με τα ψηφοδέλτια. (ίσως διατί του ΚΚΕ είναι άσφαιρα κε μη κυβερνητικών προθέσεων). Οι Τρολλογέροι ξανανίκησαν.

      Η χώραν εσώθη από την άτακτην τσιπροκρατίαν,
      Dr.Φλάντζας

      Διαγραφή
  4. Καλημερα Γιατρέ!
    Μα γι αυτό είμαστε εμεις εδώ! Να δώσουμε επιτελους ερμηνεία σε λέξεις και ανθρώπους όπου κανείς δεν έχει τολμήσει να ερμηνεύσει εως τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή κυρία Σαχλαμάρη:

    Αφήσθε προς ώρας τας ερμηνίας κε τας λέξεις. Την γαμηνμένην ψήφο μας πότε θα μπορέσουμε να την δώσουμε σωστά, κυρία Σαχλαμάρη; Σε τέσσερα χρονάκια κε αν;

    Απογοήτευσις,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατρέ μου,
    Θα σας απογοητεύσω.
    Δεν ψηφίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;