Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Πότε Πάκης, πότε Βούδας...


6 σχόλια:

 1. Καλημέρα Γιατρέ.
  Πιστεύετε ότι τετοια αστεία (εικόνες, βίντεο, ανέκδοτα) είναι η αμυνα των Ελλήνων να μη πέσουμε στα αντικαταθληπτικα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητή κυρία Σαχλαμάρη:

  Είναι γγνωστόν πώς τα αντικαθληπτικά είναι ακριβά κε παχαίνουν. Κε επειδή αντικαταθληπτικά δεν πρόκειται να βρείτε τούτη την περίοδο (άρα θα αποφύγετε κε τα παχάκια), καλύτερα να παραμείνετε στην σάτιρα.

  Επίσης η Σάτιρα είναι πολύ σοβαρό θέμα δια να κάνουμε πλάκα,
  Dr.Φλάντζας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καθυστερόγραφον:

   Ας πούμε δεν είναι πολύ αστείο που είχαμε υπουργό με όνομα σκύλου; (Πάκης)

   Διαγραφή
 3. Γιατρέ. Ειλικρινά δεν ήξερα οτι τα αντικαταθληπτικά παχαινουν. Ετσι δε βρίσκω λογική να τα πάρει κανείς. Μέχρι να αντιμετωπίσεις την τρεχουσα καταθλιψη θα σε πιασει νέα καταθλιψη γιατι θα εχεις πάρει κιλάκια. Συμφωνείτε ή ναφωνείτε; (ετσι ελεγα μικρη εναντι του "διαφωνείτε"
  Ε ναι. Είναι αστείο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αγαπητή κυρία Σαχλαμάρη:

  Ναφωνώ, διατί όπως σας εξήγησα δεν χρειάζεσθε αντικαταθλιπτικά, αλλά αναζήτηση χιούμορ. Μόνο που θα πρέπη να το αναζητήστε από μόνη σας. Κατεβάστε κωμωδίες, βρείτε βίνδεα στο ΥΤ, διαβάσθε Αστερίξ ή Αρκά. Κάποια πράγματα προτείνω κε εις τα λίνκ των "Εξεχόντων συναδέρφων" ή στας "Ανταποκρίσεις από τον Τύπο".

  Κε προπαντός απαλλαγείτε από την ριμάδα την τηλεόραση που είναι το πλέον καταθληπτικόν μέσον. Από την μία σε πιπιλίζη πως χάθηκε η χώρα αν βγή από το Ευρώ κε από την άλλη σου λέη πως αν δεν φας δεν λουστείς, δεν πιεις το τάδε προϊόν της θα είσαι αποτυχημένος.

  Δωράκι ,
  Dr.Φλάντζας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γιατρέ,
  Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.
  Η σκοπιμότητα της τηλεόρασης στο σπιτι είναι για να δίνει φως στον χώρο.
  Το καλύτερο χιούμορ υπάρχει έξω στους δρόμους, στη δουλειά, στην παρέα, με τον σύντροφο, με τον σκύλο, με την Κασιδιάρω γειτόνισα μου κοκ.
  Και τα μπλογκς των συναδέλφων είναι μια καλή πηγή χιούμορ. Ακόμα και αν πολλά δε σε αντιπροσωπεύουν. Το τελευταίο είναι και το καλύτερο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;