Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Αν τα Χρυσά Αυγά έβγαιναν πρώτο κόμμα...

Κάθε τηλεοπτικήν εκπομπήν στα πάνελ της,  σκάη από την περιέργειαν να μάθη  τι θα κάνουν αν βγούν πρώτο κόμμα το Σύριζα, η Νέα Δημοκρατία_, το ΠΑΣΟΚ, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, η ΔΗΜΑΡ, οι Οικολόγοι, κλπ. Κανής όμως δεν ρωτάη τα Χρυσά Αυγά. Ισως φοβούνται μην φάνε πάλι καμίαν μπουνιάν ή κανα παγωμένο νερό στην μούρην. Οπότε στό υποθετικόν σενάριον με τον Μιχαλοχίτλερ να ορκίζετω πρωθυπουργός της χώρας ωσθε να καθαρίση ο τόπος ,  ξεκινάμε μιαν έρευναν δια το πώς θα λειτουργούσε το "ξεπλυμενον" σύστημαν.

Κάνε, να μην δούμε ποτέ αυτό!
 Καταρχήν,να πάρουμε τας αλοδαπάς.  Εις στην καλύτερην θα υπάρξη μια προσπάθεια να  απεσταλούν πίσω εις τας βαρβαρίας ανεξαρτήτως αν είχαν ή όχι δουλειά, άν ήτω νόμιμοι ή παράνομοι. Επειδή όμως  στην περίπτωσι απελάσεως τα πράγματα θα είναι  δύσκολα καθότι καμία άλλη χώρα δεν θα θέλη μετανάστες, η μόνη σοφή λύση του πρωθυπουργού Μιχαλοχίτλερ θα είναι να εκτελούνταν άμεσα. Το σλόγκαν "Αίκσο υ κσαίνει"  βεβαίως θα επεκταθή σε μια  απαγόρευσι εισόδου πρός όλα τα αλοδαπά ανεξαρτήτως αν κάτι τέτοιον επιφέρη  ζημάν εις τον τουριστικόν τομέαν της χώρας. Ποιός θα επισκευθή την Ακρόπολη αν δεν το κάνη το αλλοδαπό; Κε πώς θα έρθη αν κινδυνέυη να εκτελεσθή; Διατί ο Ελλην που είχε πάη τουλάχισθον μιαν φοράν με το σχολείον δεν θα την ξαναεπισκευθή.  Οπότε ξενοδοχείαν, οπως δε τουριστικά κε ταξιδιώτικά πρακτορία θα υποστούν την μεγαλύτερην κρίσιν καθότι πάλι, με το εισόδημα του ο ντόπιος άντε με το αυτοκινητό του να πάη κανένα δίωρο διακοπές εις το Φάληρο.         

Το ίδιο μεγαλειώδες σχέδιο εξόντωσης κε εκτέλεσης θα υπάρξη κε εις τους κουμουνιστάς γεμίζοντας με αυτό τον τρόπο το  πολιτικό κενό που άφησε πίσω ο Παπαδόπουλος (ουχί αυτός με τα  γεμιστά μπισκότα), αλλά επειδή ο Μιχαλοχίτλερ είναι κατά των διακρίσεων δεν θα μείνη μόνο σε αυτούς αλλά θα αρχίση να έκτελή όλους τους αντιφρονούντες. Δεξιοι, Πασόκοι (όσοι έχουν μείνη δηλ), Αριστεροι, Οικολόγοι, Αναρχικοί, Μαλλίαδες, Φρικιά, Πανκιά, Ροκάδες, Μεταλάδες, Γκοθάδες, Σκυλάδες, Εντεχνοι,  Ίμο, Χίπστερς, κλπ δεν θα χρειάζονται, άρα θα εκτελούνται.  Κε επειδή ούτε αχάριστος είναι, στο σχέδιο "καθαρισμού του τόπου" δεν θα εξαιρεση κε μειονότητες. Σημειώσθε: Ομοφυλόφιλους, Αλλόθρησκους, Αριστερόχειρες, Καθυστερημένους, Σπαστικούς, με Σύνδρομο Ντάουν, Χοντρούς, Κοντούς, Νάνους, Μύωπες, Πρεσβύωπες, Καρκονοπαθείς, προσβεβλημένους με AIDS, Ναρκομανείς, Αλκοολικούς, Καπνιστές, Ψυχασθενείς, κλπ.

Οι γυναίκες φυσικά παύουν να έχουν δικαιώματα. Μην ξεχνάμε πως αυτά είναι θολοκουλτουριάρικα κε ψευδοπροοδευτικά πράγματα κε πως όλα πήγαν από το κακό στο χειρότερο από την στιγμή που το παλιοκουμούνι ή Εύα έδωσε στον Αδάμ το δηλητηριασμένο μήλο (παρόλλο που τον είχαν προειδόποιήση οι 7 Νάνοι της αρχαιότητας). Συμφώνως με την αρχαιοελληνική νομοθεσία που πρόκειται να επαναφέρη ο Μιχαλοχίτλερ, οι γυναίκες ή θα κάθονται σπίτι να μεγαλώνουν το παιδί κε να φροντίζουν τον Άνδρα ή θα γίνονται εταίρες. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο δια να είμασθε όλοι ίσοι κε ευτυχισμένοι. 

Τελειώνοντας κε με τα γυναικεία ζητήματα, η χώρα πλέον θα έχη αραιώσει τον  πληθυσμό της τουλάχισθον κατά 80% πράγμα που αυτομάτως θα σημαίνη  κε ενα τζίρο αύξησις 80% του εγχώριου κεφαλαίου μιας κε δεν θα χρειάζεται να πληρώνη συντάξεις, μισθούς, ασφάλειες κλπ δια τους νεκρούς  κε άλλο ένα 30% τζίρο απο τις εναπομείναντες γυναίκες που επίσης δεν θα χρειάζεται να τις πληρώνουν. Οπότε να που βγαίνη ένα 110%  με το οποίο σε συνεργασία με την περιουσία της Εκκλησίας  (αυτούς θα τους έχη από κοντά)  θα πηγαίνει δια την αγορά όπλων, πυρομαχικών, αεροπλανοφόρων, υποβρυχίων φρεγατών κε τεθωρακισμένων προκειμένου να επιτεθή στην Τουρκιά (ο τόνος στο Α) δια να πάρη πίσω την Πόλη, γεγονός που θα λύση αυτόματα όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζη σήμερα ο Έλλην πολίτης.

Μένη μόνο ένα θεματάκι. Εφόσον θα πρέπη να γίνουν ομαδικές εκτελέσεις  θα πρέπη να βρεθούν λεφτά κε μέρη δια την δημιουργία ομαδικών τάφων διατί ειδικά τώρα που καλοκαιριάζη τα πτώματα πρέπη να ενταφιασθούν. Άρα  προτεραιότητα του Μιχαλοχίτλερ δεν πρέπη να είναι η συλλογή κεφαλαίου δια όπλα, αλλά να μαζέψη πόρους δια το θάψιμον. Φυσικά λόγω κρισης δεν υπάρχη σάλιον (Κατά Λοβέρδου Ευαγγελιον) αλλά αντιθέτως ένας τεράστιος αριθμός νεκρών.  Αποτέλεσμα, πολλάκις από τα πτώματα θα έμεναν να σαπίσουν εις την ύπεθρον ή σε θαλάσσιας περιοχάς πράγμα που θα έφερε μόλυνση εις την χώραν κε πολύ πιθανόν την επαναφορά την Πανούκλας. Μήπως ο Μιχαλοχίτλερ  να συνεργαζόταν πρώτα με τους Οικολόγους πριν τους σκοτώση; Ο σκέτος Χίτλερ, που "ακόμα δεν έχει κριθή απο την ιστορία"(συμφώνως Μιχαλοχίτλερ) ,αυτό δεν θα έκανε;

2 σχόλια:

  1. Δεν πιστεύω να θέλει να θάψει τα πτώματα δίπλα από το χωράφι μου γιατί θα φονάξω τους αγωνιστές της Κερατέας και θα του πάρει ο Χίτλερ την μάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κύριε Αθεόφοβε:

    Μου αρέση ο τρόπος που σκέφτεστε. Κε επειδή καμία μάνα δεν θέλη μπλεξίματα με τις στάχτες του Χίτλερ μάλλον θα τα θάψουν εις το παραδιπλανό.

    Είμαι κε εγώ μάνα κε καταλαβαίνω,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;