Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Στην Ζώνην του Φιδόφωτος

Δεν υπάρχη πρόβλημα με τα μάτια σας, αλλά με την τηλεόραση. Μήν δοκιμάσετε να ρυθμίσετε την ένταση ή την εικόνα της συσκευής, αλλά τα επόμενα εκλογικά αποτελέσματα. Καλώς ήρθατε εις την Ζώνην του Φιδόφωτος


Δεν βρισκόσαστε ούτε εις άλλο μέρος, ούτε εις άλλο χρόνο, ούτε εις άλλην διάστασην. Είσαστε εδώ, στο 2012 κε αυτό που αντικρίζετε σχεδόν κάθε βράδυ στις τηλεοπτικές σας οθόνες είναι φριχτό, είναι εφιαλτικό αλλά δεν είναι καθόλου μα καθόλου φανταστικό. Κε υπαίτιοι είναι πολλοί από εσάς...


Βλέπατε τα Χρυσά Αυγά των Φιδιών να εκκολάπτονται λέγοντας "Σιγά, τι μπορή να κάνουν μερικά τόσο δα μικρά αυγουλάκια;" κε είπατε να μην τα διαλύσετε. Σκεφτήκατε πως πρέπη να είσαστε δημοκράτες, πώς μπορή να έχουν ακραίες θέσεις αλλά οπως κε με τις άλλες πολιτικές ιδεολογίες έχουν ψυχή κε αυτά κε τα βάλατε να επωάσουν κάπου που να είναι ασφαλή. Μέσα σε κάλπες δια παράδειγμα... 
 
Τα τσόφλια των Χρυσών Αυγών ράγισαν μέσα στις κάλπες κε τα Αυγά έσπασαν. Όταν τις ανοίξατε τα μικρά φιδάκια που κρύβονταν μέσα άρχισαν να έρπονται προς τα έξω κατευθυνόμενα σιγά σιγά προς την Βουλή ανοίγοντας κε μερικά κεφάλια στην διαδρομή . Κε εσείς που τα βλέπατε λέγατε "ε, τα έχη αυτά η Δημοκρατία". Κε αφού σεβαστήκατε στην Δημοκρατία σας ερπετά τα οποία σε αντίστοιχη περίπτωση δεν θα σέβονταν την δική σας ζωή ή Δημοκρατία, τους δείξατε τον δρόμο δια τα σπίτια σας.


Τώρα τα ερπετά φωλιάσανε στις τηλεοράσεις κε γίνανε οι νέοι δάσκαλοι των παιδιών σας. Οι μετεμψυχώσεις του Χίτλερ, του Γκέμπελς κε του Γκέρινκ θα βρίσκονται πάντα καλεσμένοι σε κάποιο πάνελ ως "κοινοί πολιτικοί" να σας εκπαιδεύουν πόσο καλό πράγμα είναι να μισείτε τον διπλανό σας, πόσο ωφέλιμο είναι να εξολοθρεύετε το διαφορετικό κε πως η ανθρώπινη ζωή είναι διαπραγματεύσιμη. Κε αφού τους ακούτε να κουνάτε μαζί με τον οικοδεσπότη της εκπομπής το κεφάλι σας λέγοντας "α, μάλιστα, μάλιστα...".


...Είσαστε ακόμα στην Ζώνη του Φιδόφωτος. Ίσως να σας στεναχώρησα λίγο με την ανάρτησιν αυτή ή να σας τρόμαξα . Ίσως πονέσανε τα μάτια σας από τις εικόνες. Αυτό είναι καλό. Δείχνη υγεία. Δείχνει πως οι οφθαλμοί σας δεν τις έχουν ακόμα συνηθίση κε καλόν θα είναι να μην τις συνηθίσουν ποτέ. Διατί αν γίνη, να ξέρετε πως το φίδι έχη μεγαλώση τόσο πολύ, τόσο έχη τυλιχτή πάνω σας, που δεν έχετε καμία πιθανότητα σωτηρίας.

6 σχόλια:

  1. Και ,όπως πάντα,είμαι σύμφωνος με το πνεύμα του μπλόγκ " που πονάτε παρακαλώ"
    Και απαντώ:ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύροε Όνου Κάνεφ:

      Φαντάζομαι πως ο σκύλος επέστρεψε με τα ΜΑΤ!

      Τουλάχιστον τώρα με την κρίσιν μου αφήνετε κε κανένα σχολιάκι
      Dr.Φλάτζας

      Διαγραφή
  2. Υ.Γ


    Προτιμώ τα ζώα, απ τούς πολιτικούς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ κύροε Όνου Κάνεφ:

    Εγώ απο τα τρία προτιμώ την φασολάδα.

    Επιχειρήματα οχι μαλακίες,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βλεποντας την σημερινη ''ενδοξη'' τηλεοπτικη μαχη που εδωσε ο κασιδιαρης (ακου ονομα!!!) εναντιον δυο γυναικων στον Αντενα, και διαβαζοντας το αρθρο σου, θα ηθελα να σχολιασω την καταντια της ελληνικης πολιτικης σκηνης, καταληγοντας στο εξης συμπερασμα:
    ουτε εναν φασιστα της προκοπης δεν εχουμε εδω στην ελλαδα, ακομα κι αυτοι καραγκιοζηδες ειναι!
    το χρυσο αυγο του φιδιου σιγουρα εκκολαπτεται, αλλα αν τελικα ραγισει το τσοφλι εγω πιστευω πως απο μεσα ειναι κλουβιο και απλως θα βρωμισει λιγο ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ κύριε Γρυλάκο:

    Παρόλλο που έχω την τύχη να μην βλέπω τηλεόρασιν κάποια νέα (κε βίνδεο) διαδίδονται με την ταχύτητα του φωτός. Η απάντησιν μου λοιπόν είς το επόμενο πόστ από δώ!

    Εις δουλειάν να βρισκόμασθε με τα κασίδια που έχωμεν μπλέξη,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;