Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Εγώ έκλεψα τον Πικάσσο!

Αποδεικνύοντας με το ΣΗΜΕΡΙΝΟΝ φύλλον  της Espresso (12/1/2012) 
Θα με ρωτήσετε φυσικά πώς είναι δυνατόν ένας Επιστήμων Ιατρός κε Δόκτορας να γίνη ξαφνικά ένας Μαιτρ του Εγκλήματος. Παντώς σε ότι αφορά την συγκεκριμένην κλοπήν αποδείχθηκε πώς δεν ήτω κε τόσο δύσκολον! Να εξηγηθώ:
Τα πάντα άρχισαν κάποιας βδομάδας πιο πριν όταν διαφωνούσα με την συμβίαν μου που έλεγε  οτί σε μίαν χώραν όπως η Καραγκιοζλάδα, είναι πιό εύκολο να κλέψεις ένα πακέτο τσίχλες από το περίπτερο από το να κλέψεις πίνακα του Πικάσσο μέσα από την Εθνική Πινακοθήκη τους.  Μεταξύ αστείου κε σοβαρού λοιπόν βάλαμε το στοίχημα:  Η Κυρα-Φλάντζενα θα έκλεβε ένα πακέτο τσίχλες από κάποιο περίπτερο της επιλογής της  κε εγώ τον Πικάσσο μέσα από την Εθνικήν Πινακοθήκην της Καραγκιοζλάδος. Όποιος έχανε θα έπρεπε να καθαρίζη το κλουβί του κου Λεό δια έναν μήναν! 

Όπως αποδείχθηκε εις την πράξην, είχα κε πάλι δίκιο! Διότι σε μίαν μπάχαλον χώραν όπου μπορή επί παραδείγματος ένας πρώην υπουργός να οδηγή δίχως δίπλωμαν, να πατάη τους αστυνομικούς που πάνε να τον γράψουν, λέγοντας "ξέρης ποιός είμαι εγώ, ΡΕ;" κε να αφήνεται την επομένη ελεύθερος μιλώντας  δια τον ηρωισμόν του στα κανάλια, σε μίαν μπάχαλον χώραν λέγω όπου φτιάχνεται υποτίθεται μιαν (γκούχου-γκούχου) κυβέρνησιν συνεργασίας ώστε να οδηγήση την χώραν σε εκλογές αλλά αφού στρογγυλοκαθήση τους λέη "δεν είναι καιρός δια εκλογολογίες", σε μίαν μπάχαλον χώραν επαναλαμβάνω που συλαμβάνη παπούδες κε γιαγιάδες που απλώς γουχάρουν τον Πρόεδρο "προσβάλοντας τους θεσμούς" (χα!), σε αυτήν την μπάχαλον χώραν το λοιπόν, είναι απολύτως φυσικό να μπορής να πράξης αυτό που δεν μπορής να πράξης σε καμία άλλη χώρα που έχη ένα μουσείο ή μιαν πινακοθήκην της προκοπής με Πικάσσο κε Μοντριάν που τους προστατεύη με νύχια κε δόντια: Να μπής μέσα, να αφοπλίσης  τον συναγερμόν, κε εκτοτε να πάρης τους πίνακες δια το σπίτι  σφυρίζοντας κλέφτικα!  

Έτσι λοιπόν, εκέρδισα το στοίχημαν. Κε αφού πάω να πάρω την συμβίαν μου που την κρατάνε χειροπόδαρα εις την ΓΑΔΑ, θα της δώσω να καθαρίζη το κλουβί του παπαγάλου μου δια ένα μήνα. Αυτό όμως που δεν κέρδισα είναι ο πίνακας του Πικάσσο, συν τα υπόλοιπά έργα που πήρα καθότι ξέροντας πως τέτοια έργα ανήκουν είς τον ανθρώπινον πολιτισμόν κε όχι στην οικίαν του Dr. Φλάντζα, πρέπη να επιστραφούν. Φυσικά δεν έχω παρά να ξαναπάω στην Πινακοθήκη, ξαναφοπλίσω το συναγερμόν, να επιστρέψω τους πίνακες στην αρχικήν τους θέσιν κε να φύγω σαν κύριος χωρίς ο φύλακας με πάρη δια άλλη μια φορά χαμπάρι. Τόσο απλά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Που πονάτε, παρακαλώ;