Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Κεφάλαιον 5: SEX & Χιούμορ

Εδώ φτάσαμε αισίως εις το τελευταίο κεφάλαιον δια το SEX στο οποίο μένη να ερευνήσομεν μιαν κρυμένην πτυχήν του θέματος όπως είναι αυτή του χιούμορ. Διοτί το SEX όπως ακριβώς κε το χιούμορ είναι το συστατικό εκείνο της ζωής μας που μπορή να μας λυτρώση κε να μας απελευθερώση από τα δεσμά του άγχους κε της ανασφάλειας, μπορή να είναι από απλά εκτονωτικό εως ψυχαγωγικό ή εγκεφαλικό κε φυσικά καλιεργείτω στον άνθρωπο όπως ακριβώς κε το χιούμορ. Διαφορετικά φέρεσαι δηλαδή ως πρωτάρης/α απέναντί στο SEX από το να έχης μαθη να το βιώνης σε καθημερινή βάση. Κε αν επι παραδείγματος σε ένα έρημονήσι που θα ζούσες εκή το υπόλοιπο της ζωής σου,έπρεπε να αποφασίσεις αν θές να πάρης μαζί σου τον απόλυτο σεξουαλικό σου πόθο ή όλα τα τεύχη του Αστερίξ, τα διλήμματα από πολλές πλευρές είναι μεγάλα, ας καθήση ο καθένας να τα αναλογισθή. Να κάνομεν το τέστ;

web survey


ΤΟ SEX ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ

Το SEX μπορή να προκαλέση τον γέλωτα, κυρίως σε αυτόν' έξω από το χορό. Οφείλομεν να παραδεχθούμε (κε ας μην το θέλωμεν) πώς ένα ζευγάρωμα είναι από μόνη της μια πολύ αστεία εικόνα (αν φυσικά δεν ταυτιστούμε με τους προταγωνισθές του). Λάθος; Κλείσθε τα μάτια σας κε φαντασθήτε δύο κύνες εν ώρα ζευγαρώματος. Απ! Σας είδα! Μιδιάσατε! Τώρα, φαντασθείτε όχι δύο τυχαίους κύνες αλλά ο αρσενικός να είναι τσιουάουα κε ο θηλυκός μολοσσός! Είδατε τι εννοώ; Κάπου μας αρέση να γελάμε με τας περιπέτειας ή τας καψούρας των άλλων. Πρόσφατο δείγμα το σεξουαλικό σκάνδαλον του Στρος Καν με την καμαριέραν. Πρίν εξεταθή ή μαθευθή αν ήτω σεξουαλικήν παρενόχλησις, βιασμός ή συκοφαντία κυκλοφόρησαν είδη τα πρώτα ανέκδοτα. Θα κυκλοφορούσαν έτσι ταχύτατα αν το σκάνδαλον ήτω οικονομικής φύσεως κε ουχί σεξουαλικής ; Φοβούμαι πως ουχί (κε πάλι). Καθόλου τυχαίο δε πώς κε τα περισσότερα ανέκδοτα που είναι ευρέως διαδεδομένα ή πετυχημένα βασίζονται πάνω σε κάτι "σεξουαλικό" (οπως λεγή κε ο δάσκαλος Γκουσγκούνης).

ΤΟ ΠΙΑΣΜΕΝΟΝ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟΝ ΚΕ ΤΟ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΟΝ

Διατί μας προκαλή άραγες περισσότερο τον γέλωτα μίαν περιγραφήν σεξουαλικής πράξεως απο έναν σεξολόγον σαν τον Θάνο Ασκητή από εκείνη που θα μπορούσε να περιγράψη ο Στάθης Ψάλτης είς μίαν επιθεώρησην; Διατί ασχέτως αν το νούμερο της επιθεωρήσεως είναι καλό ή κακό, ο κύριος Ψάλτης, αντίθετως του κου Ασκητή χρησιμοποιεί ένα λεξιλόγιον που ουχί μόνον μας είναι οικείον είς τα ωτά μας, αλλά δεν προσπαθή να κρύψη την σημασία των αστείων αυτών πράξεων πίσω από καθοσπρεπισμούς ή επιστημονικάς ορολογίας. Ετσι τελικώς ένας Ασκητής καταλήγη να γίνεται πιο αστείος από τον Ψάλτη μέσα στην σοβαροφάνεια του καθότι είναι σαν να προσπαθή να αποκρύψη έναν ελεφαντα που έχη εισβάλη μες το σαλόνι. Το Γαμίσι, η Καύλα, το Μουνί κε ο Πούτσος δεν κρύβονται όπως κε να τα ονομάσης. Δέν εξευγενίζης την πράξη διατί η πράξη είναι καθ' αυτή ζωώδης κε οχι ευγενής. Δεν περνάς εκλεπτισμένα την πράξη σε αυτούς που φοβούνται ή "δεν κάνη"να ακούσουνε τις λέξεις διατί στο μυαλό του καθενός οι λέξεις αυτές έχουν ήδη σχηματίση μια προσωπική εικόνα του αντικειμένου, άρα το να πείς "πέος" αντι "πούτσα" δεν θα αλλάξης αυτό που έχη σχηματίση πχ ο Άνθιμος δια το υποφαινόμενο (ή οποία μάλισθα θα είναι κε τελείως διαφορετική από αυτή που έχη σχηματίσει πχ ο κος Βαλιανάτος ή η κα Τζούλια.) Κε αν δεν έχουν σχηματίση, θα σχηματίσουν αργότερα ανεξαρτήτως πώς το είχε σερβίρη ο κάθε Ασκητής. Το αν εμείς εδώ τις χρησμοποιούμε δε, το κάνουμε πάντα εις αντιστοιχίαν με τις άλλες λέξεις ακριβώς δια να δημιουργήσομεν τον γέλωτα.

ΕΙΜΑΙ Ο DR.ΦΛΑΝΤΖΑΣ ΚΕ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ

Ένας μικρός επίλογος στο "Ας Μιλήσουμε Για Το SEX". Το SEX όπως ακριβώς πολύ σοφά ελέχθη απο τον Αποστόλη της ραδιοφωνικής Ελληνοφρένειας είναι κάτι το οποίο δεν είναι δια να μιλάς αλλά δια να το κάνης! Και αν δεν το κάνης ψάξε διατί. Κε επειδή είμαι σίγουρος πως θα υπήρχε ένα αναγνωστικόν κοινόν το οποίο μπορή να προσεβλήθη απο την διάλεξιν με τον έναν ή τον άλλον τρόπον, καλά κάνη κε προσεβλήθη. Αυτό σημαίνη πως όλες αυτές οι άχρηστες λεξούλες περί SEX δεν πήγαν χαμένες, αλλά του ερέθισαν κάποια εγκεφαλικά κύτταρα ανακατεύοντας του πράγματα που τα είχε διαφορετικώς ταξινομημένα, οπότε είναι η ευκαρίαν να τα ξαναταξινομήση (αν θέλη βεβαίως βεβαίως). Οι υπόλοιποι που όντως με κατανοήσατε, άντε γαμηθείτε! (Κε με τις ευχές μου).

Ευχαρισθώ, Dr.Φλάντζας

3 σχόλια:

  1. Πολύ σέξι η κερα-φλάτζενα..
    Έχετε καμμιά πρόσφατη φωτογραφία ,όταν κάνετε έρωτα ( γαμήση);
    Σας στέλλνω μια φωτογραφία με τη συμβία μου..
    Πολλούς χαιρετισμούς
    Ο αράπης,
    Αλή Λούηα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κύριε Αλή:

    Με τας υγείας σας.

    Δεν σας πλένωμε δια να μην χαλάσομεν το σαπούνι μας,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;