Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

20 χρόνια μετά #7 - Τέλος Εποχής...

Δυσθυχώς ότι έχη μιαν αρχήν, έχη κε ένα τέλος. Η τηλεοπτικήν μου συσκευήν ανετινάχθη ξαφνικά κε έτσι δεν μπορώ πλεον να λάβω εικόνας απο το 2031. Το πως κε διατί ανετινάχθη θα το εξηγήσω πιο κάτω...


...Οχι, ακόμα πιο κάτω!

Προς ώρας προσπαθώ να εκπαιδεύσω τον παπαγάλον μου να κουτσουλίση ακριβώς στα ίδια σημεία μιας δεύτερης συσκευής που έχη η Κυρα-Φλάντζενα μπάς κε ξαναπετύχω το ίδιον αποτέλεσμαν, αλλά μάταια... (Αφήστε που εκείνην η τηλεοπτικήν συσκευήν είναι προίκα δώρου στην Κυρα-Φλαντζενα κε δεν με αφήνη να πειραματίζομαι με τα δικά της πράγματα. Τι να πής; Οπισθοδρομικότις!).

Πάντως κατάφερα λίγο πρίν ανατιναχτή η προηγούμενη, να λάβω μερικάς ακόμα ειδήσεις που αφορούν το μέλλον της Καραγκιοζλάδας.

Δια παράδειγμαν: Ο Μοναχός Καταλληλώτατος (τεως Κώστας Καραμανλής) που εδώ κε πολλά χρόνια έχει κλειστή είς μοναστήριον του Αγ. Όρους, δεν εχη λύση ακόμα την σιωπήν του σχετικώς με τα σκάνδαλα κε την πρωθυπουργία του μέχρι την αποχωρισίν του το 2009. Ιστορικοί αναλυταί περιμένουν τουλάχιστον ακόμη μίαν δεκαετία όρκου σιωπής. Το πολύ πολύ, υποστηρίζουν, να αρχίση να εμφανίζεται εις τακτάν χρονικάν διαστήματα ωσάν τον Γέροντα Παστίτσιο...


Η αστυνομία ύστερα από σφοδρή καταδίωξη, συνέλαβε τελικά τον μασκοφόρο εκδικητή του εγκλήματος SINAGRIDAMAN (βλ. προηγούμενο πόστ) αποκαλύπτοντας πώς πίσω από την μάσκαν δεν κρυβόταν άλλος από τον συνταξιούχο πλέον μεγαλοδικηγόρο Αλέξη Κούγια. "Εγώ φταίω που σας υπερασπιζόμουν από τυχών αποκλίνουσες συμπεριφορές!", δήλωσε. "Αλλά αυτή η χώρα δεν ξέρει να τιμάει τους μεγάλους άντρες!...Και να λείπουν σας παρακαλώ τα σχόλια για το ύψος μου!"


Πολύ δημοφιλή είναι κε τα LIAKOMPUTER 2031! Ένας ψηφιακά ανακατασκευασμένος κε τεχνητής νοημοσύνης Δημοσθένης Λιακόπουλος, εμφανίζεται στας οθόνας κε με μίαν γενήτριαν τυχαίων γεγονότων, βγάζη προφητείας, χρησμούς κε σκοτεινάς συνομοσίας. Τα LIAKOMPUTER 2031 επειδή λειτουργούνε κε ως κάδοι σκουπιδών δίνουν την δυνατότηταν εις όποιον θελήση να αποκτήση ένα από τα βιβλία του ψηφιακοπλασιέ , να ρίξη το αντίστοιχο χρηματικό ποσό εις την σχισμήν του κουμπιούτορα κε αμέσως τα σκουπίδια που βρίσκετω μέσα στον κάδον ανακυκλώνονται κε γίνονται βιβλία του Λιακόπουλου.

Επί παραδείγματος χάριν:

Εις το παραπάνω βιβλίον προβλέπη πώς το 2051 θα έρθη το τέλος του κόσμου. Τα Εγιαμόλα καθοδηγούμενα από σκοτεινάς δυνάμεις, θα δώσουν την τελική μάχη με τα Εγιαλέσα, με τελικόν σκοπόν την απόλυτη αυτοκυριαρχίαν του Σαχλού Γένους πάνω στον πλανήτη. Μετά λοιπόν από όλα αυτά μην αναρωτιέσθε διατί ενεκράγη η τηλεορασην μου. Έπαθε εμπλοκήν από υπερφόρτωσην μαλακίας. Παραήτω δια τα κυκλώματα της μία τέτοιαν πληροφορίαν!

Κε έτσι τελείωσαν κάπως άδοξα οι εικόνες από την Καραγκιοζλάδα του μέλλοντος. Αλλά ακόμα δεν ξέρω αν πρέπη να τις ξεχάσομεν ή να τις θυμόμασθε ωστέ αν μπορούμε να αλλάξομεν την μοίραν μας καλόν είναι να αρχίσομεν από σήμερα δια να μην καταλήξουμε τελικώς έτσι.


...Κε τώρα, σκούπισμαν!


8 σχόλια:

  1. Εγώ θα κρατήσω το τελευταίο που γράψατε:

    “Αλλά ακόμα δεν ξέρω αν πρέπη να τις ξεχάσομεν ή να τις θυμόμασθε ωστέ αν μπορούμε να αλλάξομεν την μοίραν μας καλόν είναι να αρχίσομεν από σήμερα δια να μην καταλήξουμε τελικώς έτσι.”

    Doctor, ακόμα ελπίζετε ότι ο Ελληναράς θα μπορέσει να αλλάξει την μοίρα του;
    Αισιόδοξο σας βρίσκω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα πες... ο παπάς στη δευτερη εικόνα είναι ο Gimli ναι;

    Επίσης έχω να πω... Καημένε Sinagridaman... Now all hope is gone :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατρέ μου σαν εκπαιδευτής παπαγάλων μάλλον αποτύχατε , κάνατε και το σπίτι χάλια.

    Σαν γιατρός δεν λέω κουβέντα !

    Μήπως σας βρίσκονται χαπάκια δια να ξεπεράσω μιάν οικονομική στενότητα που με βασανίζει στομαχικώς ?
    Αν μου απαντήσετε θετικώς , θα το εκτιμήσω θετικά , μέχρι που και μία πίπα θα σας πάρω
    δώρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ, αλλά κε Φριχτέ Απαίσιε Ούρμπαχ:

    Ουχί, δεν πάσχομεν απο ακατάληπτην αισοδοξίαν. Οταν το έγραφα αυτό είχα πάρη μερικάς Λεξοτανίλ κε είχα εισπνέύση ολίγην από την μορφίνην ενός απο των ασθενών μου.

    Γιωργάκης λέγεται στο μικρό κε δηλώνη πρωθυπουργός αν σας λέη κάτι,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή Υπουργού Δημοσίων Χέσεων:

    Είσθε μίαν Σατανίστριαν, δια αυτό κε ο διασυρμός σας! Διοτί εκτός από την εξωτερικήν εμφάνισις που οφελιλω να παραδεχτώ οτί υπάρχη, δεν βλέπω άλλες ομοιότητας. Ο Gimli αν ενθυμούμαι ήτω γενναίος κε τσαμπουκαλεμένος.

    Yes...The music's over...Turn out the lights,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ κύριε Χάμπιλις:

    Μια χαρά η εκπαίσευσις του, νεαρέ. Απλώς προσπαθώ να τον μάθω να ξεχωρίζη το "sit" από το "shit".

    Οσο δια την εικονομικήν στενότηταν, θετκώς θα σας απαντήσω δίνοντας σας Flatzspirin παυσίπονον δια κάθε πόνον.

    Την πίπαν από πού θα την παραλάβομεν;
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολα καλα και παιτηχυμενα, μόνω που εκανες το σκουπισμα χορίς να ζιτίσεις άδεια απο την "Καθαριώτιτως και Λάντζας"..

    Αναμένω υπωμονετεικώς την εκδωχύν περί του δώκτορως Χουζουράρις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητή Υπουργού Λάντζας Κε Καθαριότητας:

    Ευχαριστώ ιδιεταίρως δια τη προθυμίαν σας άλλα δεν χρειάσθηκε καθότι αφορούσε τα ενδοοικιακάς μας. Στο κάτω κάτω δέν δύναται να δεχθώ από μίαν αγίαν όπως εσάς να σφουγκαρίση.

    Όσο δια τον δόκτωρα Χουζουράρις όφείλομεν νομίζω ένα πόστ δια το κόμμα του με τον Σούπερ Μίκη,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;