Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2010

Κρετίνοι όλων των κομμάτων ενωθείτε!


Διότι το μέγα πρόβλημαν της Καραγκοζλλάδος δεν είναι η οικονομίαν της. Τούτη την έχη αναλάβη ο Γεωργάκης με τους φίλους του στο ΔΝΤ κε τα πάη περίφημα. Δεν υπάρχη πλέον ο ταξικός διαχωρισμός μεταξύ πλούσιων κε φτωχών. Υπάρχουν μόνο φτωχοί!

Ουχί κυρίες κε κύριοι! Το σοβαρόν πρόβλημαν που αντιμετωπίζη σύσσωμον το Καραγκιοζλλαδικόν έθνος ονομάζεται «ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΖ» (το οποίο είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένον πως εάν το επαναλλάβεις πέντε φορές μπροστά από ένα κομπιούτερ εμφανίζετω κε σου τρώη τας κουραμπιέδας κε μελλομακάροναν που έχης αφήση κάτω από το έλατον -Προσοχί λοιπόν!)

Ακριβώς κύριοι! Η «ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΖ» είναι κάτι σαν την χολέραν! Κάτι σαν την Μαύρην Πανούκλαν του Μεσαίωνος, κάτι σαν τον Γιώργο Νταλάρα στα ραδιόφωνα! Όπως λέγη κε ο (άλλος) ποιητής «Μας την πέσαν οι βάρβαροι, μας πλακώσαν με δώρα». Δηλαδίς, δώσαν οι βαρβαρείς είς τον καθέναν τυχάρπαστον μίαν δωρεάν ιστοσελίδαν εις την οποίαν (άκουσον άκουσον) μπορή να γράφη ανώνυμα! Που βαδίζομεν κύριοι! Αν ο καθής μπορή πλέον να γράφη ως ανώνυμος, τότε τι θα απογίνουν οι επώνυμοι; Τον Χατζινικολάου δεν τον σκέφτηκε κανείς σας; Τον Αυτιά; Την Μενεγάκη; Τον Κώστα τον Πρέκα; Πώς θα ζήσουν αυτοί οι επώνυμοι κύριοι; Πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους; Ντροπήν σας!

Μάλισθα κύριες κε κύριοι! Καθ’ ότι, η ανωνυμίαν του καθενός μας είναι συνταγματικόν δικαίωμαν μόνον είς την περίπτωσιν που θα χρειασθή την ψήφον μας ένα κόμμαν (μια αποφράδαν Κυριακήν κάθε τέσσερα χρόνια που τότε θα αποφασίσομεν να πάμε δια μπάνιον). Η ανωνυμίαν του καθενός μας είναι μόνο άξια εάν απλώς βάζης ένα σταυρουδάκιον είς ένα ήδη γραμένον φύλλον χαρτιού τυπωμένον με αστεία ονοματεπώνυμαν! Οτιδήποτε άλλο ανώνυμο διαφορετικά γραμμένον είναι παράνομον κε αντισυνταγματικόν! Μπράβο είς την Δημοκρατίαν της Καραγκιοζλλάδος!

Δια αυτούς τους λόγους κυρίες κε κύριοι πρέπη να παταχθή η ανωνυμίαν! Όσοι τρελοί δε, ή αλλοπαρμένοι, ή σατανικοί επιστήμονες με μανία κατακτήσεως του πλανήτη δράττουν τας ευκαιρίας μέσω της ανωνυμίας να επενδύσουν είς το κερδοφόρον χόμπι των εκβιασμών ή της λοιδορίας επάνω στους πτωχούς κε τίμιους επώνυμους, δεν καταλαβαίνω διατί χρειάζετω να το κάνουν ανώνυμα. Κορόιδο ήτω δηλαδή ο κος Παλαιοκώστας που λήστευε τράπεζας έχοντας ήδη δηλωμένα είς την αστυνομίαν τα στοιχεία της ταυτότητάς του; Καιρός είναι να μου πείτε τώρα πως ο εν λόγω εγκληματίας ήταν ένας ανώνυμος είς τας Αρχάς! Καιρός είναι να μου πείτε πώς επειδή τα έιχε δηλωμέναν, αδύνατούσε να προβή είς εγγληματικάς πράξεις!

Εμπρός λοιπόν, αδέρφια κε αδερφές της Καραγκοζλλάδας! Ψηφίστε τους νόμους κατά της ανωνυμίας κε πάρτε ακόμα μια πρωτιά απέναντι στην υπόλοιπη Ευρώπη που δεν ξέρη τι της γίνεται, αφήνοντας τους δικούς της μπλογκερζ να αλωνίζουν ανώνυμοι! Διοτί έχετε κε μίαν Ιστορίαν! Διοτί είσθε απόγονοι εκείνων των λαμπρών Καραγκιοζελλήνων που δώσαν το κώνειον είς τον Σωκράτην (όχι αυτόν που φαντάζεσθε) επειδή δεν τους άρεσαν αυτά που έλεγε! Κε διοτί επειδή ο καθένας έχη δικαίωμα εις το κώνειον εφόσον γνωρίζομεν ποιος είναι!

8 σχόλια:

 1. Εμπαινε κ. Πρόεδρε!!!
  Μεθ'υμών πάντοτε -χτες και σημερον και αυριον λεμε :)))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητή Αγία Ροδίτισσα:

  Να μπώ κυρίαν μου, αλλά ακόμα είναι κατηλημενον!

  Κανής δέν σκέυτετω το μεθάυριον όμως :΄(
  Dr.Φλάντζας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σεβαστέ μου δόκτορα,

  η Καραγκιοζλάδα ως φαίνεται ετοιμάζεται να μεριμενήσει δεόντως διά τα άνεργα τέκνα της, τα εντρυφήσαντα εις την νομικήν δικολαβίαν. Κατάργησις ανωνυμίας (ή κατ'εμέ προτιμώτερον: ψευδωνυμίας) εις τα μπλογκζ ισοδυναμεί με πληθώραν επιθέσεων κατά των ψευδονύμων συγγραφέων= δώσε και μένα μπάρμπα μιά δίκη, κλπ. κλπ.= εργασία δια τους νέους δικολάβους.

  Τι να κάμομε που κάποιοι ορέγονται ως τροφή την σάπια ιστολογική σάρκα;

  Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την αυτορρύθμιση (με απλά λόγια, για μυαλό Ειλειθυίας) και ει δυνατόν να μου δώσει εν και μόνον εν παράδειγμα χώρας εις την οποίαν αυτό εφηρμόσθη εις ιστολόγια;

  Μεριμνήσατε δια την δημιουργίαν πειρατικών ιστολογίων όσο είναι καιρός...

  Ιφιμέδεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. συντασσομαι εις τον ευγενη σας αγωνα κατα της ανωνυμιας

  προτεινω μαλιστα να ανασκολοπισουμε απαντας τους ανωνυμους μεχρι θανατου

  να μεινουμε μονον πεντε εξι επωνυμοι βρε αδερφε, να μην εχουν κινησιν και οι δρομοι που οδηγουν στο τζεϊ κεϊ, τον ιερο δηλαδη τοπο εις τον οποιον εμεις οι πεντε εξι απολαμβανουμε τον καπουτσινον μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γιατρέ μου, πάσχω από Ανωνυμία. Τι να κάνω;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αγαπητή Υπ.Εκπολιτιστικών Διαδραστικών Δρωμένων κε Δράσεων:

  Να ρίξω κάτι πρόχειρον πάνω μου κε θα μεριμνήσω δεόντως ωστε να λυθή το θέμαν άμεσαν.

  Ταχίσθως,
  Dr.Φλάντζας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αγαπητέ Δόκτορα Απαράδεκεκτε:

  Ακονίζομεν τας ανασκολοπιστολόπλας μας κε βγένομεν δια κυνήγιον ανωνυμίως.

  Στα όπλα αδερφές μου! Στα όπλα!
  Dr.Φλάντζας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αγαπητή κυρία Οχιά:

  Ώρες ευθανασίας 8 με 3 εκτός Σαββατου κε Κυριακής.

  Θέλετε να κλείσθε ρανδεμβού;
  Dr.Φλάντζας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;