Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010

Βίοι Αγιών (Αι Μάρτυραι)

"Κε Δώδεκα εις τον αριθμόν είναι οι Άγιοι του Αγορίτcι, όπως Δώδεκα εις τον αριθμόν ήτω οι μαθητευόμενοι αλητείς εκείνου του Αναρχοναζί απο την Ναζαρέτ. Λευτεριά στον Ιούδα!"
(ΙΜΑΤΖΙΝΙΟΣ ΚΑΤΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΙΩΝ, 18.β)

Αδερφοί μου! Είς το πρώτο μέρος του Τρίπτυχου Των Δώδεκα Αγιών θα μάθομεν δια τους τέσσερις πρώτους Άγιους της εκκλησίως μας που καθότι ουχί μόνον από τα ονόματά τους, αλλά κε με τας ιδίας πράξεις τους, Μαρτύρησαν δοξάζοντας τον Αγοριτcι:

Άγιος Παχεντέριος: Ο Άγιος τούτος που είχε απίστευτον χιούμορ, ήταν ανοιχτόκαρδος με τους συνανθρώπους του, δεν έβριζε κε δεν προσέβαλε ποτέ κανέναν είναι από τους ποιό σημαντικούς εις το εις τους Βίους Αγίων διατί παρόλλον που στην ζωήν του δεν έτρωγε τον Άμπακον, αι σκοτειναι δυνάμεις του Χαλασμένου Παστίτσιου τον τιμώρησαν ωστε κάθε φορά που έτρωγε κάτι λίγο να παχαίνει το έντερον του κε να ομοιάζη με παχύ.

Άγιος Σκατόστομος (ή Σκατόψυχος): Με την παράνοια του να τον τυραννά, πέρασε μίαν βασανισμένην ζωήν εις την οπόιαν πίστευε οτι δια όλα τα κακά του κόσμου τούτου έφταιγαν οι Εβραίοι, πράγμα που τον οδήγησε να γράφη συνεχώς βιβλία εναντίον τους. Τόσο είχε θυμώσει ο κόσμος μαζί του που τελικά τον τιμώρησε καρφώνοντας του μίαν χέστραν είς το στόμα κε αφοδέυοντας είς αυτήν. ο Άγιος υπομονετικός εις το μαρτύριον τούτο υπέκυψε τελικά από βούλωμα λεκάνης.

Άγιος Δεμεχέζιος: Ο Ακατανόμαστος ξεκίνησε την ενάρετην ζωήν του τραγουδώντας λατινικά τραγούδια δια την λατινόφωνη Κύπρον κε ερμηνεύοντας κονσέρτα δια μπουζούκι, μπαγμαμάν, κιθάραν κε μπασοντράμς είς το Μέγαρον Μουσικής. Κάποια στίγμή της ζωής του ο Χαρυκλύνιος ο Γελωτοποιός του απεύθυνε δημοσίως το λόγο με την ιστορικήν πλεόν φράσιν "Δε μας χέζεις ρε" . Έκτοτε δια ασήμαντον τας περισσοτέρας αφορμην η φράσις αυτή επαναλήφθηκε τόσες φορές ώστε να λείτουργήση ως κατάρα είς τον δύστυχο τραγουδοποιόν μας, κε να χάση την χαρά να ανακουφίζετω.

Άγιος Αχώνευτος, ο Εξωστρακιστής: Μιά ακόμη βασανισμένη ύπαρξην η οποία αμαυρώθηκε απο την φήμην του "Μοντελοπνίχτεως Ημήν". Η πραγματικότις ήταν πολύ διαφορετική καθώς ο Αγιος τούτος ουχί ήτω μόνον Υπερασπιστής της Ένοπλης Τάξης, αλλά κε καλός οικογενειάρχης καθώς όλη του την ζώην πάλεψε δια να αποτρέψει τα παιδιά του ωστε να πάνε στην αμαρτωλήν Μύκονον. 'Άφησε σημαντικάν γραπταν όπως "Πώς Νίκησα Τον Λαζόπουλο" (Τόμος 1 κε 2), ενώ πέθανε σε βαθιά γεράματα απο εξωστρακισμόν.


19 σχόλια:

 1. Σεβαστέ Προφήτα,

  δοξασμένον το όνομα του Αγοριτσίου!

  Ως φιλομαθής νέα ή όχι-και-τόσο-νέα προσθέτω ακολούθως τα κάτωθι:

  Ο Άγιος Παχεντέριος είναι προστάτης των γαρδουμποποιών και η μνήμη του εορτάζεται μετά κοκορετσίων και τυμπάνων -ενίοτε και τυμπανισμών. Είναι χαρακτηριστικόν ότι οι πιστοί ανάβουν εις μνήμην του καλαμάκι από το σουβλάκι.

  Ο Άγιος Σκατόστομος δυστυχώς μετά ολίγων μόνον ετών από την τραγικήν αποβίωσίν του εξέπεσε είς την λήθην του καζανακίου των ιερών ναών του Αγοριτσίου. Όσοι ελάχιστοι πιστοί Αγοριτσιανοί τον ενθυμούνται, εορτάζουν την μνήμην του με μεγάλη ακολουθία πρωτοστατούντος του εκκενωτή βόθρων.

  Ο Άγιος Δεμεχέζιος εμαρτύρησε δις εις τον βίον του: αρχικώς υπό της συμβίας του Άννης της Μανατζερίας και τελικώς υπό του κραταιού των ημερών Δημητρίου του Πανουσίου.

  Ο Άγιος Αχώνευτος ο Εξοστρακιστής είναι προστάτης των απανταχού παιδεραστών, ναρκεμπόρων, σατανιστών και λέγεται ότι πραγματοποιεί και σήμερον πλήθος απίστευτων θαυμάτων.

  Ευλόγησον,

  Ιφιμέδεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κύριε Ανώνυμε:

  Το σχόλιον σας λογοκρίθηκε απο την εκκλησίαν μας λόγω κακογουστιάς κε κακής προαιρέσεως.

  Αφορισμένε!
  Πρ.Φλάντζαc

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Συνέλευση 800 και πλέον ελληνικών, κυπριακών blogs, ειδησεογραφικά portals και μμεξαπάτησης ελληνικά, κυπριακά και ξένα
  http://synelefsi.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μεγάλη η χάρη του Αγίου Δεμεχέζιου. Αι γραφαί αναφέρουσι σαφώς δια περιπτώσεις κατά τις οποίες, κάθε αναφορά του ονόματός του κι εμόνο, απέφερε χτηματικόν αντίτιμον εις τας αγάλες Αυτού! Θαύμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μεγάλε και Σεβασμιότατε Προφήτα, αναμένουμε με αγωνία τα υπόλοιπα τρίπτυχα.
  +Εχεσον+
  +Καζανάκησον+

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αναγωρίζω Πάγκαλο και Νταλάρα,,
  Η Ιφμέδεια άψογη όπως πάντοτε
  Πού θα φάμε φασολάδα εμείς οι ξένοι απόψε::

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Να ανάψω και εγώ 4 κεράκια με ευλάβεια για να έχω την βοήθεια των Αγύρτων !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Τον Άγιο Δεμεχέζιο τον έχω συναντήσει όταν ήταν πρέσβης καλής θέλησης της ΝΑSA.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Αγαπητή Αδερφή Υπ. Εκπολιτιστικών Διαδραστικών Δρωμένων Κε Δράσεων:

  Η φιλομάθειαν σας πάντα χρήσιμην εις τους Πιστούς μας. Καλώς κάνατε κε αναφερθήκατε είς το εορτολόγιον ωστέ να ξέρουμε κε οποίες θα είναι οι μέρες που θα ζητήσομεν άδειαν.

  Μήπως κε ποιάσομεν γεμάτα
  Πρ.Φλάντζαc

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Αγαπητέ Αδερφε Σύν:

  Μήπώς σας διέφυγε πώς αυτό εδώ είναι ένα θρηκοπολιτικόν μπλόγκ;

  Μετανοήτε Δυσκοίλοι,
  Πρ.Φλάντζαc

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αγαπητό Αδερφό Ελληνάκι:

  Εχετε δίκιον.Μιαν κατάραν που θα συνοδεύη δια πολλούς αιώνας τους σατυρικούς καλλιτέχνας.

  Δεν είναι να παίζης με αυτά τα πράγματα,
  Πρ.Φλάντζαc

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Αγαπητέ Αδερφέ Σεξουαλικά Αντιδραστικε:

  Να τα περιμένετε διατί σας αφορούν ιδιαιτέρως.

  +Κλανολόγισον+,
  Πρ.Φλάντζαc

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Αγαπητέ Αδερφέ Τρίτης Γρενειάς:

  Απαντώ είς το καίριον ερώτημαν σας. Στου Οσίου Μπάμπη του Ξενυχτάδικου.

  Τίποτις ποιό εκλεκτόν,
  Πρ.Φλάντζαc

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Αγαπητέ Αδερφέ Χάμπιλις:

  Μόλις που προλαβάινετε αγαπητέ μου διατί θα ακριβύνουν όπως κε τα υπόλοιπα θρησκευτικάν προϊόντα τα οποία κε αναβουνε (δείτε σιγαρέτα).

  Ακόμη εδώ είσθε;
  Πρ.Φλάντζαc

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Αγαπητέ Αδερφέ Ανώνυμε:

  Ευχαρισθώ. Ωραίος δεν έχω εστηθή είςν την φωτογραφίαν;

  Δεν μου πηγαίνη αυτό το καπέλον;
  Πρ.Φλάντζαc

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Αγαπητό Αδερφό Κρέμλιν:

  Γνώρίζετε μήπως οποία ήταν η αποστολήν του; Μήπως να συνενοηθή με τα υπόλοιπά ΑΤΙΑ κε ΚΑΤΣΙΚΙΑ;

  Τα γαϊδουρινα τα ομιλή απνέυστως,
  Πρ.Φλάντζας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. +Προφήτα+
  που είναι ο μεγαλομάρτυς +Πολύδωρας ο Γράνας+ απουσιάζει τέτοια μορφή, προσηλυτίσθηκε εις άλλην θρησκεία ή απλά θα γράψετε +βίους αγίων+ vol.2;

  Ελπίζω το τελευταίον, προφητάνακτα του δικτύου τε και λαμπρόν της Ελλάδος μα και της Τζατζουφίας πνεύμα

  Ave

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;