Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Βίοι Αγιών (Αι Μεγάλαι Πατέραι)

Φτάσαμεν Αδερφοί μου εις το τελευταίον μέρος του Τριπτύχου των Αγίων της Εκκλησίας μας εις το οποίον θα σας δείξωμεν με ευλάβειαν, υπομονήν κε σάλιο τους Πατεράδες που μας φώτησαν δια τα καλά όλα αυτά τα χρόνια με την γνώσην, τας πράξεις κε το χιούμορ τους.


Άγιος Θανοβέγγιος : Ο σημαντικότατος αυτός Πατήρ μας που χωρίς την φώτησην του δεν θα βρισκόμασταν εδώ, αφού αποφοίτησε απο την Σχολήν Των Πρακτόρων με 000, μας χάρισε πολλές στιγμές σουρεαλιστικών κε αστείων καταστάσεων ενω δέν υπαρχη πιστός που να μήν θυμάται τα κηρύγματα αγάπης του προς τους συνανθρώπους του όπως το "καλοί μου άνθρωποι" , "εσείς οι αποπάνω, προσέχετε τους αποκάτω", ή αντικαταστώντας το γνωστό "Πύρ-Γυνή-κε Θάλασσα" με το "Γυναίκα-Μπικίνι-Τραγικό" κε άλλας τολμηράς πολιτικάς δηλώσεις όταν έμαθε πώς δεν πρέπη να τρώη ποτέ με το πιρούνι στο δεξί : "Γιατί, αν κρατήσω το πηρούνι με το δεξί, τι θα μου κάνουν; Φάκελο;" Το παρακάτον μάλιστα αποκαλύπτικόν βίνδεον μαρτυρά πόσο πίστός Άνθρωπος είναι ο Αγιος Θανοβέγγιος:


Άγιος Γκοσίνιος: Μά τον Τουτάτη κε τον Μπελενός (Οπως λέμε μα τον Τόμ κε τον Τζέρρυ), αν ο κος Φρόιντ ονομάζετω Πατέρας της Ψυχανάλυσης, ο άγιος τούτος πρέπει να ονομάσθή Πατέρας Του Χιούμορ, καθότι ο κόσμος ήτω πίο πτωχός πρίν συγγράψη τα Αστερίξ, Ουμπαπά, Ιζνογκουντ, Μικρόν Νικόλαν. Αν κε η γνώσιν του μας λέιπη σήμεραν, μας άφησε παρακαταθήκην σπουδαίον κε διαχρονικόν Εργον απο το οποίον δέν υπάρχη ανθρωπός επί της Γής που να μην έχη διαβάση κε ξεκαρδισθή μέχρι ουρίων. Διαυτό κε λέμε "Ο Μη Θυμούντως Αστειϊσμούς Του Πρώτος Τον Λίθο Βαλέτω". Ποσωδήποτε κε τακαπληκτικά.
Άγιος Μποστάκιος: Μέγας Αγιογράφος της καραγκιοζελινικής γελοιογραφιας, όπως κε δάσκαλος της ορθογραφύας ο οποίος μας εδίδαξον μάλισταν την χρήσιν του σύνδεσμου "κε" δίνοντας τας βάσεις δια την Φλάντζαρέυουσαν. Ως Ποητάς κε Σεναριογράφος (όχι εκ των προχείρων κε όχι έχων την μορφή των χοίρων) ο Άγιος Μποστάκιος ασχολήθηκε κε ανέδειξον ς εκ των αγιογραφιών του, μέσω του Πειναλαίων, της Ανεργίτσας καθώς κε της Μαμάς Ελλάς, όλο μεγαλείον της χώρας του. 'Όπως πολύ εσοφά είχε πή κάποτας:"Βρέξη, Χιονίζη, η γάτα νιαουρίζη".

Άγιος Γκραουτσομάρξιος: Πως θα μπορούσαμεν άλωσθε να παραλέιψομεν τον Αγιον Τούτον έναν μέγα καθηγητήν της λογοπαιγνίας κε του σουρεαλισμού. Διοτί δέν σας κρύβω ω, Αδερφοί μου οτί ασπαζόμασθε την Μαρξιστικήν θεωρίαν που λέγη "Δεν θα ήθελα να είμαι είς ένα κλάμβ που θα έχη εμένα ως μέλλος."


Εδώ παρακολουθούμεν τον Αγιο Γκραουτσομαρξιο εν ώραν διδασκαλίας
Το δέ βίνδεον είναι ανεβασμένον κε εις την Ιεράν Μουνή Γουτιουμβίου.

4 σχόλια:

  1. +Προφήτα+
    ο μέγας άγιος +Θανοβέγγιος+ είχε προφητεύσει και την έλευση του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. εις το πρόσωπον του συμπρωταγωνιστού του, πράκτορος ΜΑΠ69 ο οποίος εκινείτο ως πύ- πύ- πύραυλος ίνα κατατροπώσει σαμπουάν κατά της ψαλίδος και της φαλάκρας. Μέγα τ'όνομα του και μεγάάάλη η χάρη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Αδερφέ Υπουργέ Μετεορολογίας κε Ανεμοδαρμένων Υψών:

    Το Μεγαλείον της Ψυχής του σας έχη καταβάλλη λοιπόν. Πράγματι, ο Αδερφός Χρυσοχοϊδης (μεγάλο χάλι του) έιχε προβλευθή.

    Θεωρούμεν όμως τον ΜΑΠ69 ποιό αποτελεσματικον,
    Πρ.Φλάντζαc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είδον όραμα
    ο άγιος μποστάκιος με επισκέφθηκε αρμοδίως, συνοδευόμενος από την ανεργίτσαν και την ελλαδίτσαν (νέο σκίτσο το οποίο εφιλοτέχνησε εις τους παραδείσους). και η ελλαδίτσα μου είπε τα παρακάτω σημαδικά λόγια τα οποία και παραθέτω προς γνώσιν και συμμόρφωσιν του πλήθους των πιστών σας

    Αι μέραι είναι δύσκολαι και πονηραί συγχρόνως.
    Για να το ξαναπάρεις όλον
    Πρέπει να στρώσεις κώλον!
    Λέγω τω όντι περί του επιδόματος,
    που περιέκοψα δια το καλόν σου,
    ω Πειναλέων τέκνον μου,
    που τόχες το μυελόν σου;
    Βρε Ανεργίτσα κόρη μου, κόρη της εξουσίας
    εσύ που είσαι αδελφή της πτώχειας, της πενίας
    πές του του Πειναλέοντα δια την οκνηρία, που
    είν΄ η μόνη πταίουσα δια την συγκυρία ...

    μετά ξύπνησα ντύθηκα έφαγα δούλεψα και ξανακοιμήθηκα μα ο άγιος δεν με ξαναεπισκέφτηκε διότι είχον φάει χοιρινόν που μου κάθεται βαρύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν προλαβαίνω.
    Ενα κεράκι να ανάψω στον Θανοβέγγιο
    βοήθεια μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;