Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Μην ομιλείτε εις τον Υπουργό όταν η Προστασία του βρίσκεται εν Πολίτη

"Επικαλούμενοι δήθεν ντοκουμέντα ή περαιτέρω μαρτυρίες, στέλνοντας επιστολές στο διαδίκτυο ή δημοσιεύοντας "πύρινες" ανακοινώσεις στον Τύπο, στην ουσία αμφισβητούν την αποστολή των Αρχών, αστυνομικών και δικαστικών, να εφαρμόσουν το νόμο..."

Αυτά εδήλωσε ο Υπουργός Προπό Μιχάλης Χρυσοχοίδης μετά την νέαν επίθεσιν που δέχθηκαν οι Ιππότες της Προστασίας του Πολίτη, από διάφορους μιαρούς αμφισβητίες. Περισσότερα είς την Σαλάτα Τηλεόρασης κε την Ζούγλαν (όχι του Μακάκεως). Δια να αποφύγη λοιπόν παραπάνω παρεξηγήσεις κε να αποτρέψη εκείνους που ετολμούν να αμφισβητίσουν την Υπουργικήν του Μεγαλοφυίαν, αλλά κε δια να αποφευχθούν περεταίρω επεισόδιαν με τας αστυνομικάς αρχάς επροχώρησε απαγορεύοντας τα κάτωθεν:

ΖαρντινέραςΠράσινα υποδήματα ΠιτζάμαςΑντιστασιακούς Αγωνισθαί

Σαμπουάν


Εμείς από μεριάν μας έχομεν τυφλήν (απο τα δακρυγόναν) εμπιστοστοσύνη εις το δύσκολον έργον που έχη αναλάβη (ξέρετε τί είναι να λαμβάνη κάθε μέρα αγανακτισμένα γράμματα; Ελάτε εις την θέσιν του.) κε δεν θα τον ενοχλήσομεν, τουλάχισθον μέχρι να προθυμοποιηθή να παραιτηθή.


6 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Αδερφε Λουπάσκ:

    Κάναμεν μίαν μικρήν διακοπήν εκ των προφητικών μας αποκαλύψεων καθότι θεωρήσαμεν σημαντικήν την προσπάθειαν του Κου Χρυσοχοήδη να καταλάβη αλλά κε να μας δώση να κατατανοήσουμε την ιδέαν του Αναρχισμού μέσα απο τους οφθαλμούς του.

    Πάλι καλά που έχη κε γνωστούς αναρχικούς. Φαντασθήτε να μην,
    Πρ.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ορθώς πράξατε Προφήτα μου, η σκέψις του υπουργού μας είναι πολύτιμος.
    Τρέμω εις την ιδέα δια τας επιπτώσεις των φημολογούμενων αλλαγών εις την καταστολήν συναθροίσεων.
    Εαν ως λέγεται αντικατασταθούν αι δακρυγόναι ουσίαι με έκτόξευσιν ύδατος, ποίες θα είναι οι επιπτώσεις εις την περίπτωσιν που αι διαδηλωταί κατέχουν φιάλες σαμπουάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σαμπουάν είναι διά την προστασίαν των οφθαλμών. Αλλιώς γιατί λέγει "Όχι πια δάκρυα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Αδερφέ Μυστικέ Περιπατητή:

    Μεγάλα θα είναι κε τα μέτραν τα οποίαν θα πάρη ο κος Χρυσοχοίδης σχέτικως με τα κοντίσιονερ, τα αφρόλουτρα κε τα μαλακτικά. Απο την απαγόρευσιν δεν εξαορούνται επίσης ο αφρός ξυρίσματος κε το άφτερ σέιβ.

    Καλοπισθαί όλου του κόσμου ενωθείτε,
    Πρ.Φλάντζαc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητό Αδερφό Βρομιστεράκιον:

    Ο Υπουργός μας (μεγάλο χάλι του)ξέρη τι κάνη. Δέν είναι δύνατόν την ώραν που εμπαίπτουν δακρυγόντας να κυκλοφορούμεν με σαμπουάν "οχι πία δάκρυα".

    Είναι παράνομον κε αντιχρυσοχοίδικόν,
    Πρ.Φλάντζαc

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;