Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Το βιβλίο των Ιστολογικών Όντων, Κεφ.10

Αν κε το όνομα του τυνχάνη τίτλος άλμπουμ του γκέη φρέντλυ συγκροτήματος Blue Oyster Cult, το Ων έχη μια ανήκουστη απέχθειαν ως προς τους ομοφυλοφιλικούς δεσμούς. Όχι ότι τον αφορούν (εξάλλου εκείνος δηλώνει πώς είναι παντρεμένος με μια όμορφη Ιταλοφιλανδέζα) , απλώς το μίσος του ήρθε συσκευασμένον κε εγκατεστημένον από την εταιρίαν, μαζί με τον ρατσισμόν, την ξενοφοβία, κε τον καρατζαφερικόν εθνικισμόν, όπως γίνεται αλώστε κε εις αντίστοιχας περιπτώσεις. εθνικοφρόνων πατριωτών που σέβονται κε υποστηρίζουν το πολίτευμα που έβγαλε η χώρα τους, δηλαδή την δημοκρατία. (Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι τέλος το δικαίωμα μου, επειδή γουστάρω, να σε θεωρώ προδότη κε αναρχοναζί).

Χάριν της μορφολογίας του (σώμα κατσαρίδας με τρία κεφάλια Πατακού, Μεταξά, Αδωνι, ) τρυπώνει ανεπιθύμητος εις αντίθετα ιδεολογικώς ιστολόγιαν κε να τα μαγαρίζη με σχόλια που, πρώτα δημιουργούν τον γέλωτα, δεύτερον εκνευρισμόν, τρίτον απαντήσεις καθόλου κολακευτικάς ως προς το άτομον του, τέταρτον να θες να του καή το μόντεμ μπας κε ησυχάσεις., πέμπτον να θες να καή ο ίδιος μπας κε αυτός ησυχάσει.

Παρόλο που διαθέτη τρία ζευγάρια οφθαλμών διαπιστώνη κανής ότι βλέπη πιο μονόπλευρα κε από μάτι καρφίτσας. Αν ο ουρανός κατά κοινή ομολογία ενός Αγίου κε ενός Εγκληματία είναι μπλε, αλλά εκείνος τον δει κόκκινο, ξαφνικά ο Άγιος διαθέτη ίδιο εγκληματικό μυαλό με τον Εγκληματία εφόσον συμφωνούνε κε οι δύο ως προς το μπλε χρώμα. Στο ίδιο σκεπτικόν, αν ένας αναρχικός καίγοντας βιβλία, φερθή ως Ναζί όλοι οι αναρχικοί ή το αναρχικό κίνημα είναι Ναζί.
Κάτι που θα έκανε ακόμα κε τον Σκεπτόμενον Άνθρωπον του Ροντέν να φύγει από το βάθρον του ουρλιάζοντας «όχι άλλο Ιμάτζινο» είναι η αντανακλαστικήν δικαιολογίαν μίας παλαιάς κατακριτέας πράξης έναντι μίας νεότερης, κατακριτέας μεν, ταιριάζη συμπτωματικά εις τα δημοκρατικά του Πιστεύω, δε.
Και πάλι το Βιβλικόν παράδειγμαν: Κατά Ιμάτζινον, ένας Άγιος δικαιούται να προβή είς εγληματικήν πράξην εφόσον έχη προηγήθη ο Εγληματίας. Φυσικά οποιοδήποτε ένλογο ων που συνεχίζη να βλέπη μπλε τον ουρανόν. κατακρίνη κάθε εγγληματικήν πράξην είτε προέρχετω από Εγκληματία, είτε από Άγιο κε σύντομα διαπισθώνη πώς ο Ιμάτζινος ενώ τις κατηγορή, στην πραγματικότητα τάσσεται υπέρ τους. Δηλαδή, η σκάφη σκάφη, κε ο κουραμπιές γωνία.

Δεν χρειάζετω να έχει τελειώση κανής την Μεγάλη Του Μαντείου Σχολή δια να προβλέψη πώς μετά από αυτήν την ανάρτισιν θα υποστώμεν μίαν ακατάσχετην ροήν σχολιων με την μορφήν σενδόνεως από τον υποφαινόμενον που θα προσπαθήση να επιχειρηματολογίση πώς δεν είναι όλα αυτά που του προσάπτωμεν. Αλλά τότε ποίος είναι; Κατά παλαιώτερας δηλώσεις του, είναι δικηγόρος (από τους καλούς σαν τον Κούγια), είναι μουσικός, είναι ζωγράφος, είναι πρώην κνίτης αλλά νύν λαοτιανός, είναι υποψήφιος βουλευτής, είναι δωδεκαθειστής, τελευταίως δε είναι κε βαμπίρ, κάτι που εξηγή με σαφήνειαν κε λογικίν που βρίσκη τον ελεύθερον χρόνον να ασκή όλας τας παραπάνω ιδιότητας. Φυσικά, δια να μην υπάρξη η παραμικρήν παρεξήγησις, ο Ιμάτζινος πάνω απ’ όλα είναι στρέιτ.

18 σχόλια:

  1. Κύριε Φλάντζα, έχω δοκιμάσει αρκετά αντίδοτα δια την απομάκρυνση αυτής τις κατσαρίδως από τα ιστολόγια που διαθέτω.

    Θα μπορούσατε παρακαλώ να μου προτείνεται κάποια λύσην;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρε για δες που έγινε και άλμπουμ! είναι τσεκαρισμένο ή είναι σαν του ούρφους και μας δουλεύετε? λα κουκαράτσα, λα κουκαράτσα παραμ παμ παμ. giant, ούτε με πυρηνικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αξιότιμε Δόκτορα διαπιστώνω με χαρά ότι πρώτη φορά χάσατε το χιούμορ σας και τη σάτιρα που σας διέκρινε μέχρι σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι αντιληφτήκατε και εσείς επιτέλους, ότι ο IMAGINOS είναι ένας σοβαρός και υπολογίσιμος αντίπαλος σε πολιτικό πάντα επίπεδο. Ούτε για τον Άδωνι, ούτε για τον Καρατζαφέρη δεν αφιερώσατε ποτέ τόσο σοβαρομνησίκακο κείμενο. Λέτε να αναλάβω τα ηνία του ΛΑ.Ο.Σ; Δεν το είχα σκεφτεί να σας πω την αλήθεια χαχαχα.

    Σας ευχαριστώ πολύ λοιπόν που με τιμήσατε ιδιαιτέρως με τη μνησικακία σας αν και ο ορισμός αυτής, απαιτεί να σας είχα κάνει πρώτιστα κάποιο κακό ...

    Αποδείξατε περίτρανα ότι ούτε χιούμορ έχετε, ούτε είστε οπαδός της σάτιρας όπως θέλατε τόσο καιρό να περάσετε. Δεν πειράζει εγώ δεν σας κρατώ κακίαν, το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα αφού από μόνος σας ξεβρακωθήκατε με περισσή μικροψυχία και φυσικά μη περιμένετε να ασχοληθώ και εγώ μαζί σας αναλόγως...

    ΥΓ.1 Πειράζει που είμαι straight και έχω όμορφη ιταλοφινλανδή σύζυγον; Ζηλεύετε μήπως; χαχαχα

    ΥΓ.2 Ε δεν ήταν και σεντόνι, μη δυσανασχετείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχα, Δρ. Φλάντζα εξαιρετικόν !
    Πρέπει κάποια στιγμή να κάνετε και ένα άσυλο/ίδρυμα για όλα αυτά τα ιστολογικά όντα, να μην κυκλοφορούν κιόλας ελευθερα είναι επικίνδυνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από που βγαίνει αλήθεια το συμπέρασμα ότι οι Blue Öyster Cult είναι gay friendly;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aγαπητέ δόκτωρα η απορία μου είναι αν υπάρχει και φτερωτός IMAGINOS.
    Επίσης χαίρομαι που ένας έμπειρος δωδεκαθειστής ηνίοχος, επιθυμεί να αναλάβει τα ηνία καθοδηγώντας τις μοσχαροκεφαλές του κόμματος του.
    Αυτοί οι αρχαίοι που πίστευαν στο δωδεκάθλιο απο όσο γνωρίζω δεν ήταν και εντελώς στρέϊτ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γιατρε μου ημουν μια χαρα μεχρι που διαβασα το σχολιο του "οντος" και μου εδημιουγηθη εντονη φαγουρα στα σκελια,ειναι σοβαρο;κινδυνευω;αναμενω την γνωματευση σας αμεσα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ κύριε Γίγαντα:

    Τας βαρβάρους; Εξάλλου όπως λέγη και ο ποιητής Ταβάφης "Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις"

    (Δόκτωρας περικαλώ),
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητή κύριε Άρη:

    Είναι τσεκαρισμένον όσο επίσης κε η πραγματικότις στην οποία ό ίδιος είναι βαμπίρ.

    Ευχαριστούμε δια την απενόμωσιν,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Ιμάτζινε:

    Εχετε δίκιο είς όλα. Προφανώς χάσαμεν το χιούμορ μας με το που ασχοληθήκαμεν μαζίν σας. Πάντως σας υποσχόμεθα πώς είς το επόμενον χιούμορ μας, θα του κρεμάσομεν ένα απο κείνα τα μπρέλόκ που σφυρίζης κε κάνουν "Τιτιτιτί" ώστε να μπορούμε να το ξαναβρίσκομεν.
    Εχετε επίσης δίκιο κε είς αυτά:
    Σας μίσω, σας φθωνώ κε σας ζηλέυω.

    Κε μισώ όλο τον κόσμο γιατί ζείς και συ μαζί,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητή Χαρούμενη Ώρα Του Παιδιού:

    Δεν νομίζω πώς είς την πραγματικότηταν κινδυνεύομεν απο όντα ωσάν τον Ιμάτζινο, ούτε πάσχομεν απο κάποιας μορφής ιματζινοφοβίαν, όπως πάσχη ο ίδιος από ξενοφοβίαν.

    Ολίγον σπασαρχίδιος είναι, αλλά ουδής τέλειος,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητοί Blue Öyster Cult:

    Φαντάζομαι απο την στιγμήν πού τον τίμησαν τον Ιμάτζινο με το δίσκο τους. Δια του λόγου του αληθές το επιβαιβαιώνη κε ο ίδιος δεξιά είς τα σάιντβάρ του.

    Μία επίσκεψη θα σας πείση,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητά μου Γκρέμλινς:

    Πολύarseholος μπορώ να σας επιβαιβαιώσω.
    Έχη επίσης αναλάβη:
    1)Να χωρίση μία θάλασσα στη μέση δια να αφήση έναν ολόκληρο λαό να περάση απέναντι.
    2)Να μονομαχίση με τον Σατανά.
    3)Να μονομαχίση με το Χαιλάντερ.
    4)Να μάθη πώς τελειώνη το Lost
    5)Να βγάλη έξω τα σκουπίδια.

    Σε δουλεία να βρισκόμασθε,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ κύριε Λούπασγκ:

    Διατί δεν δοκιμάζετε το ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣΤΟΠ ;

    Κάνη θάυματα,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σεβαστέ δόκτωρ, διαφωνώ δια πρώτην (ισως και τελευταίαν) φοράν με το κειμενον υμων: Πώς να καει ο Ιματζινος, αφού είναι ήδη καμμένος; Καιγονται τα κάρβουνα;
    (εχμ.. μαλλον καιγονται, δίκαιον εχετε και παλιν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τί ενδιαφέρον κείμενον... ήτο... κατατοπιστικότατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;