Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009

Κύρα-Φλάντζενα δια αρχηγός Νέας Δημοκρατίας!

Γεννήθηκε εις το Συφιλονήσι. Σπούδασε Θεολογίαν, Μαγειρικίν κε άλλας πολεμικάς τέχνας εκ της Αγίας Μουνοθύελλας κε διετελελή καθήκοντα σύζυγου επι του Πρωθυπουργού της Τζατζουφίας, Dr.Φλάντζα. Γνωρίζη 3 ξένες γλώσσες, 2 δικές της κε μία του σφουγγάριου. Επίσης καθαρίζει λεκέδες, σκοτώνει έντομα, ξεβουλώνει και νεροχύτες, Γνωρίζη την δακτυλογραφίαν κε την ποδοπατείαν. Κατάλλήλην δια την προεδρία της Νεας Δημοκρατίας διατί χειρίζετω όσο κανένας άλλος υποψοφίος τον πλάστη καθώς κε δεν την ποίανη το μάτι του Μητσοτακέικου που έποιανε τον Κωστάκη. Αγαπημένη της μουσική, νύχια πάνω σε μαυροπίνακαν κε αγαπημένον της όργανον ο οδοντιατρικός τροχός.

ΚΥΡΑ-ΦΛΑΝΤΖΕΝΑ
ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ.

Υποστηρίξτε την μέσα απο ένα πανέμορφον βάννερ.

26 σχόλια:

 1. θα υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις αρκεί να μας κάνει και καμία πίτα με τον πλάστη χοχοχο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητέ Δρ Φλάντζα

  Είμαι σίγουρος ότι η αγαπητή κυρία σας καθόλα γνωστή και μη εξαιρετέα από την πρότερην βράσιν της θα είναι μία θαυμασία πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως του Ελλαδιστάν. Πρώτα από όλα όταν θα σκάσει μύτην εις τα γραφεία του κόμματος με τον πλάστην ανά χείρας θα σκιαχτούν ακόμα και αι πέτραι. Η ετέρα κυρία υποψηφία για την προεδρείαν θα φάει τα λυσσακά της και όσα βουντού και μάγια και να κάνει για να βλάψει την Κυρα-Φλάντζενα δε θα επιτύχει καθότι θα έχομεν προλάβει ημείς. Ξέρω ότι ευρίσκεται εις τας χείρας τινός πιστού σας συνεργάτου το λούτρινον ομοίωμα της κάργιας αντιπάλου της κυρα-Φλάντζενας και ημπορείτε να ηρχίσετε από τώρα τας κατάρας. Είμαι σίγουρος ότι εντός ολίγου θα έχει καταπιεί την γλώσσαν της (κυριολεκτικώς).

  Κατά δεύτερον πρέπει να πάει εκεί εις το κόμμαν να τους βάλει ολίγον τάξιν και να καθαρίσει από τον κόπρον του Αυγείου. Καλόν θα ήτο να πάρει μαζίν και το φαράσιν από το σπίτι.

  Κατά τρίτον θα πρέπει πριν να φύγει για το Ελλεδιστάν να σας μαγειρέψει και κανέναν φαγητόν καθότι θα είναι ολίγον δύσκολον να ανταπεξέλθετε εσείς ολόκληρος πρόεδρας εις τα καθήκοντα του νοικοκυριού.

  Τέλος θα είναι καλόν να την βγάλουν πρόεδρον γιατί θα γλιτώσομεν δι ολίγον από την γρουσουζιά της και θα την ξεφορτωθούμεν.

  Δι όλα αυτά ψηφίζομεν Κυρά-Φλάντζεναν δαγκωτόν!

  Υ.Γ. Ο αναιδής μουσικοσυνθέτης από πάνω παρακαλώ να μην ξαναγράψει ανοσιουργήγματα δια την αγαπητήν μας γραίαν. Η κυρα-Φλάντζενα δεν παίρνει πίπας. Μόνον τσιμπούκι-α και ούτα μόνον εις τον άντραν της. Μόνον να προσέξει να βγάζει την μασέλαν εις τοιαύτας δραστηριότητας καθότι το σπορ γεννάται επικίνδυνον άλλως. Μπορεί να απωλεσθεί η μασέλα επάνω εις το πάθος και τότε οποία η θέσις μας; Φαντάζεστε την κυρα-Φλάντζενα να ψάχνει δια ταξίν φαφούτα; Ένας γνωστός μου πάντως την πάτησεν τοιουτοτρόπως. Η δε μασέλα ευρέθη το πρωίν από την καθαρίστριαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. όλαααα τα λεφτά η κυριούλα

  αλήθεια κάνει καλές πίτες??????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @Hnioxos
  Άχ πόσο δίκιο έχεις παιδάκι μου σχετικά με τίς μασέλες και το τσιμπούκι..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @hnioxos
  καλέεεεεε πίτα είπα όχι πίπα!!!! Άλλα βέβαια μου έχει βγεί και το όνομα και το μάτι στην Τζατζουφία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εξειρετική περίπτωση!
  Αν σας δώσω ένα σιδί άδειο, θα μεσολαβήσετε να μου γράψει την αγαπημένη της μουσική; Την ψάχνω χρόνια και είναι αδύνατο να τη βρω!
  Ψήφο στην κυρα Φλάτζενα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. προσωπικώς με έπεισε!

  Με πόνο ψυχής εγκαταλείπω την υποστήρξη του νομάρχη πανίκα και ψηφίζω Φλάτζαινα.

  Κάνει και πίτες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. οχι ρε πουστη μου κι εγω που θεωρουσα σιγουρο τον Ζορο τωρα θολωνει το τοπιο καθως η υποψηφιοτητα της κυρα-φλαντζενας δινει νεο ενδιαφερον,ειναι και οι πιτες βλεπετε...!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Όσοι μιλατε για πίπες και πίτες είσαστε φριχτοί και φαιδροί! Αλλα εχε χάρη που σας βλέπει ο Κύριος και έτσι θα πάει να τα πει όλα στον κύριο Ομπάμα, να σας τιμωρήσει!

  ...ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Οσο για τον κύριο που επιμένει να βαθμολογεί με "πλήξη" τα πόστ του Δωρόθεου, ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι και έχουμε ειδοποιήσει την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

  Όσο για εκείνους που με υποστηρίζουν ας περάσουν, καθώς τους έχω φτιάξει ωραία και διαιτητικά μπίσκοτάκια, από ασβέστη και κόλλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Κυρα-Φλάτζενα,ἐίσαι καλά,ἠ να βάλω τίς φωνές;;
  Εἰσαι τρελλή !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Κύρα Φλάτζενα, κατούρα και λίγο διότι χωρίς την στήριξή μας ούτε πρόεδρο του Συριζα δε σε βλέπω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. @mahler76

  Πάλι τα μπέρδεψες..
  Πρώτα τήν πίτα με την "πίπα".. και τώρα την κουλτούρα με την "κατούρα"...

  Τς τς..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Αγαπητοί συνάδελφοι μετά τας πίτας και τας πίπας ήρθεν η ώρα ίνα τοποθετηθεί η κυρά Φλάτζενα δι αυτά που λαμβάνουν χώραν εις το Ελλαδιστάν καθότι ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θα κληθεί να αντιμετωπίσει την αυθαιρεσίαν της Ελλαδιστανικής Αστυνομίας κυρίως όταν θα κυκλοφορεί εις τα Εξάρχεια για να κόψει τα μαλλιά των ακούρευτων και να βγάλει την κουκούλαν από τους φέροντας αυτήν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Κχμ!Κχμ!

  Εεεενα...
  Εεεενα...

  Φου-Φού....

  Ενα-δύο... (λειτουργή ο μικρόφωνος;)

  ...Ις!...Ις.....

  ...Ισόγειο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Αγαπητέ κύριε Μάλερ:

  Ολίγον κατανόησιν παρακαλώ είς την κυράν κε κολώναν της οικίως μου δεν βλάπτη.

  Αγαπάμε την Κυρα-Φλάντζενα κε ας μη μας αγαπάη,
  Dr.Φλάντζας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Αγαπητέ κύριε Ηνίοχε:

  Ελπίζομεν να κερδίση την θέσιν απο την κυρία Μπακογιαννη καθότι χειρίζετω τον πλάστη όσο κανένας άλλος εκ της Νέας Αποτυχίας.

  Ο μόνος που μπορή να την συναγωνισθή επι του αθλήματος είναι ο κύριος Σαμαράς,
  Dr.Φλάντζας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Αγαπητή κυρία Λένα:

  Που να δοκιμάσετε την Χαρχαλοδόπιτα της!

  (Αλήθεια πού να την δοκιμάσετε;),
  Dr.Φλάντζας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Αγαπητόν μου Μανιτάρι:

  Τωρα όλας οι επιτυχίες κε σε χάι εκνεβρίσιον.

  Ακολουθή λάιβ συναυλίαν εκ μπλού πέι,
  Dr.Φλάντζας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Αγαπητή κυρία Αβάδιστη, Αγαπητέ κύριε Λούπασκ:

  Κε ξέρετε τι ωραία που καβαλάη το γαιδούρι η συμβίαν μου;

  Δια αυτό σας λέω. Ένας είναι ο πλάστης,
  Dr.Φλάντζας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. πονεί η κεφαλή γιατρέ μου προσπαθήστε να μεταπείσετε την συμβία σας να αποσυρθεί και να περιοριστεί στα εν την οικίας σας......εγω θέλω τον πανίκα!!τα σέβη μου αρχηγέ μοναδικέ της τζατζουφίας....αλήθεια οι δελφίνοι υμών άραγε τι απέγιναν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ψηφίζω και με τα 4.
  Επιτέλους ολόψυχα μαζί με τον μπλάστρη Σας Μαντάμ μου,μήπως λυγδώσει λιγάκι το αντεράκι μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Και μόνο για το αδύνατο του ματιασματος, κερά Φλάντζαινα δαγκωτό λέμε!!!
  ..αν εξασκηθεί κιολας να ματιάζει τους οχτρους, ε, τότε... δαγκωτό-τα-το!!!:)))
  "Εμπαινε το φλαντζαίικο με πλάστας ανά χείρας"
  (πρόταση για συνθημα)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Χαίρετε Δόκτωρ και πρωθυπουργική σύζυγε

  Καταρχάς, από Δευτέρα που θα έχει αποκατασταθεί η σύνδεσίς μου, θα περάσω να παραλάβω την περγαμηνή μου εκ του πανεπιστημίου και θα μοιράσω τα φυλλάδια της ερασμίας κυρά Φλάντζαινας εις άπαντας τους πελάτας του μαγαζού.
  Κατά δεύτερον, θα υποστηρίξω κι εγώ με όλες τις δυνάμεις μου κυρά Φλάντζαινα διότι θεωρώ εντελώς πασσέ και το Μητσοτακαίικο και το Καραμανλαίικο. Είναι ώρα να κυριαρχήσει στο πολιτικό σκηνικό η δυναστεία των Φλαντζαίων, που με τζατζουφιώτικο πείσμα θα προτάξει τον πλάστη και την μηλόπιτα στον -άσε μας κιόλας- κοσμοπολίτη Γιωργάκη. Εύχομαι στα Φλαντζάκια καριέρα ανάλογη αυτού του τελευταίου, διότι η μαυρομαλλούσα κοπελιά και μικρή εξερευνήτρια Ντόρα υπολόγιζε χωρίς ΤΟ αουτσάιντερ.
  Κυρά Φλάντζαινα ζούμε στη Ρηγίλλης να σε δούμε. Κάτω ο Ζο(η)ρό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;