Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Σαμαράς στ' αρχίδια μας.

Ομιλώ δια το αψηλόν τσολιά μας που κάποιοι από μας (δεν θα σας καρφώσω) αποφασίσαμε να τον τοποθετήσουμε φρουρό εις στα αμελέτητα μας. Ο άνθρωπος αυτός τήρησε τας υποσχέσεις του κε με το παραπάνω. Ουχίν μόνον υποσχέθηκε γκούγκουλ κε δωρεάν γουαηφάη αλλά δεν έβαλε κε καινούρια μέτρα! Οτι μπήκε ήταν ήδη απο τα αχρησιμοποίητα παλιά! Ψέμματα; Μεγάλο ψυχικό μας έκανε κε αντί να το εκτιμήσουμε καθόμαστε κε φωνάζουμε οι αχάριστοι! Ντροπή μας!

 Η Τηλεοπτική Ελληνοφρένεια (18/11/13) "έκλεψε"- αγνοώντας το  ελπίζω- την ιδέαν ενός βίνδεου μου.
(Δεν πειράζη, εξ' αλλου αν δε κλέψης από τους Μεγάλους, τότε από ποιους;) 
Ανταποδίδω όμως  το "κλέψιμο" παίρνοντας τον Τσολιά τους!!!

Θέλοντας να βοηθήσω ωστε να ολοκληρωθή το μεγάλο Έργο του Ευεργέτα μας αποφάσισα να του προτείνω τα εξής ακόμα μέτρα (τα οποία δια αποφυγήν παρεξηγήσεων του παραχωρώ την άδεια να τα ονομάση Αρχαία Μέτρα)  ώσθε εφαρμόζοντας τα να δείξουμε εμπράκτως πόσο υποφέρουμε κε ημέις μαζί με το δύστυχο κουτσαβάκι της Βουλής μας κε πόσο μπορούμε να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα χρήματα δια τους Τροϊκογλύφους μας.

"Λοιπόν... Να τα δούμε ένα- ένα",  όπως λέγη κε ο Μπουμπούκος Υγείας:

1.ΦΟΡΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΚΕ ΑΛΛΩΝ ΟΙΚΟΣΙΤΩΝ
Ουχί μόνον γάτες, καναρίνια κε σκυλιά μπάινουν σε φορολογικό συντελεστή ανάλογα με το είδος,το χρώμα, την ράτσα κε το μέγεθος της ουράς τους αλλά απο το ίδιο νομοσχέδιο δεν θα εξαιρεθούν κατσαρίδες, αράχνες, μύγες, ποντίκια κε σκουλίκια μήλων. Ο κάτοχος των παραπάνω υποχραιούτω να περιλάβη όλα τα παραπάνω εις την φορολογικήν του δήλωση διαφορετικά θα υφίσταται πρόστιμα άνω των 500€ ανα πόδι, 600€ ανα φτερό κε πούπουλο.

2. ΦΟΡΟΣ ΟΜΠΡΕΛΑΣ ΚΕ ΛΟΙΠΩΝ ΚΕΦΑΛΟΚΑΛΥΜΑΤΩΝ
Βροχερός καιρός έρχετω κε πρέπη να τον εκμεταλλευτούμε κε να μπή λίγο χρήμα στα ταμεία. Οι κάτοχοι υποχρεούνται να δηλώσουν την διάμετρο κάθε ομπρέλας που βρίσκεται στην κατοχή τους κε άν είναι πτυσσόμενη ή αυτόματη. Υποσχόμαστε πάντως πως από τον τύπο των ομπρελών θα εξαιρεθούν εκείνες που έχουν πάνω τους πάνω απο 17 χρώματα, όπως επίσης κε οι διακοσμητικές των κοκτέιλ. Φορολόγηση επίσης θα μπή στις κουκούλες των μπουφάν ή των τζάκετ, στα καπέλα (εξαιρούνται εκείνα με φρούτο ανανά) αλλά κε στις περούκες (πλην χρώματος νικοκαρβελί) που θα φορολογούνται αναλόγως μήκους τρίχας κε πυκνότητας.

3.ΦΟΡΟΣ ΟΠΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΩΝ
Αν κάποιοι αφείλουν να πληρώσουν στο κράτος είναι οι μύωπες, οι πρεσβύωπες, άτομα με αστιγματισμό κε γενικότερα κάθε γκαβός που πιστέυη ακόμα οτι μπορή να δεί χωρίς να πληρώνη δια την υπηρεσία τούτη. Ο φορολογούμενος είναι υποχρεωμένος να δηλώνη τους βαθμούς των οπτικών που φοράη αλλά κε το πάχος των φακών. Στην φορολόγηση εκπίπτουν ακόμα οι φακοί επαφής αλλά κε τα γυαλιά ηλίου πλην των υπουργών της κυβερνήσεως αλλά κε πρωθυπουργών που το μικρό τους όνομα είναι Αντώνης κε επίθετο που τελειώνει σε -αμαράς.

 4. ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ
Πώς να εκφρασθώ πιο επισήμως; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΩ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΤΟ ΚΛΑΝΗΝ! Ο καθής φορολογούμενος είναι υποχρεωμένος να τοποθετήση είς των εσωρούχων του ένα πορδοφίλτρο αξίας 989.9€ προς αποφυγήν δυσάρεστων οσμών που βλάπτουν σοβαρά το περιβάλλον. Ράμπο της Κλανιάς με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους πρόκειται να κάνουν συχνάς απρόσκλητας εφόδους σε μπαρ, καφετέριες, μαγαζιά αλλά κε μέσα στο υπνοδωμάτιον σας προκειμένου να σας τον μυρίσουν. Οι παραβάτες τιμωρούνται με πρόστιμα αναλόγως της οσμής, της διάρκειας κε των ντεσιμπέλ των αερίων τους.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ ΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ
Οσα πρόστιμα  υπάρξουν σας παρακαλώ αυτό δεν θέλω να το χρεωθεί η τρόικα κε δεν θέλω να μου παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν δια τα αυτονόητα...Οι αποφάσεις είναι δικές μου!!!
Τάδε Εφη: Dr.Φλάντζας


2 σχόλια:

 1. Φίλτατε να σας υπενθυμίσω ότι το πρώτο (περί κατοικιδίων) είχε τεθεί στα σοβαρά προ μόλις ολίγων ετών και είχε σχεδόν με ντομάτες και πελτέδες απεσυρθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητέ κύριε Άδη:

  Αυτό ακριβώς θα υποδηλώση κε την ειλικρίνιαν της Κυβερνήσως πως νέα μέτρα δεν θα μπούνε. Υπάρχουν τόσα παλιά ακόμα στις αποθήκες...

  Σαν τα Ληγμένα μόνο αντίθετα από τα τρόφιμα θα τα πληρώνουμε πιο ακριβά,
  Dr.Φλάντζας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;