Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Τα σέβη μου στον γραφίστα της ΕΔΤ!!!

Είχα ακούση πως οι Έλληνες μεγαλουργούσαν ότι κε να κάνανε κε δεν το πολυπίστευα μέχρι που είδα το γραφιστικό αριστούργημα της ΕΔΤ! Τι ομορφιά, τι πρωτοτυπιά κε τι  καλαισθησιά ήταν αυτή που αντίκρισαν τα αρχάρια (μετά απ αυτό) γραφιστικά μου μάτια; Πως ήταν δυνατόν τόσα χρόνια να βρισκόταν στο ερασιστεχνικόν τους σκοτάδι; Επιτελούς, να ένα σύγχρονο τηλεοπτικό σήμα που συνδέη τις αρχαίες δόξες της ΥΕΝΕΔ με μιαν αισθητικήν που μοίαζη "ΣΒΟΥΡΝΟΧΩΡΙ TV- ΠΟΛΟΥΝΤΕ ΓΙΔΙΑΑΓΕΝΗΤΑ". Πραγματικά, μπράβο στον γραφίστα! Ως φορολογούμενος που θα πληρώνω την νέα ΕΔΤ, θα απαιτήσω να δώ κι όλα τα δοκιμαστικά προσχέδια του καταπληκτικού γραφήματος (τα οποία σίγουρα θα είναι χιλιάδες)!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ!
Φαίνεται πάντως πως την παραπάνω αισθητικήν καινοτομίαν (βάζω-το-10χρονο-παιδί-μου-να-φτιάξη-ενα-σήμα-σε-τρία-λεπτά) εζήλεψαν πολύ γνωστά τηλεοπτικά κανάλια εις όλην την υφήλιον (BBC,CNN, RTL,AL JAZEERA,κα) προσαρμόζοντας τα κλασσικά τους σήματα  στο νέο αυτό ύφος!

CNN

AL JAZZERA

BBC

FRANCETV

RAI

RTL
Εντάξει, δεν είναι τόσο καλοφτιαγμένα καθότι δια να φτιαχτούν πήραν δύο ολόκληρα λεπτά παραπάνω από εκείνο της ΕΔΤ, αλλά νομίζω είναι πολύ κοντά στο να του μοιάσουν.

Υ.Γ. Έχω κε κάτι κασσέτες απο πανηγύρια με κλαρίνα  τις οποίες προτίθεμαι να δωρίσω στο Αρχείο τους ώστε να τις παίζουν δια τις ώρες που εμφανίζεται στην  τηλεοπτική οθόνη  το Πουλί (συγνώμη, το σήμα)! 
Θα ταιριάξουν!





2 σχόλια:

  1. ΤσΤσΤςςς
    http://www.google.gr/search?q=%CE%B5%CE%B4%CF%84&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=lgjiUeenMcXmtQah3oDoBA&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1024&bih=720

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητόν Ρετιρέ, Ρε:

      Ποτέ άλλοτε μιαν αρπακολλιά δεν μας ενέπνευσε τόσο.(Ψέμματα).

      Ακολουθή μέρος Βου,
      Dr.Φλάντζας


      Διαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;