Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Ανοιχτήν επιστολήν στους κύριους ΜαυροΕΡΤλούρους

Μπράβο κε πάλι μπράβο σας, στην Τρικοματικήν! Κε δεν σας το λέγω από απλό κοπλιμάν. θα συνεχίσω να σας ζητωκραυγάζω μέχρι να ασπρίση ξανά ή τηλεόρασιν μου! Διότι αν κάτι απεδείξατε   κύριοι, είναι ότι πραγματικά στην Καραγκοζλάδα δεν γνωρίζη ποτέ κανής τι θα του ξημερώση.

Μαζί σας είμαι. Σαν ιατρός ψυχικά ασθενών  σκύβω πάνω στο σύμπλεγμα σας. Έχη δια εσάς πρόβλημα ένας δημόσιος οργανισμός; Που να καθόσαστε τώρα καλοκαιριάτικα να το λύσετε με όλη αυτή τη τη ζέστη. Έχετε κε αυτούς τους κωλοσυνδικαλιστές να κάνουν συνέχεια απεργίες για τα δικαιώματα τους,  που ακούστηκε να έχουν δικαίωμα σε απεργίες ρε γαμώτο;  Πρέπη να υπάρχουν μόνο ως παπαγάλοι να περνάνε τη κυβερνητική προπαγάνδα σας. Οπότε κατεβάζετε το μεγάλο διακόπτη κε τελειώσατε! Δια αυτό κε υπάρχη εκή, διάολε! Στο μεταξύ, πηγαίντε εσείς τα μπάνια σας κε σε τέσσερις μήνες το ξαναβλέπετε! Δε χάθηκε ο κόσμος. Κε δε βαριέσαι που θα κοπή ένα δημόσιο αγαθό όπως η ενημέρωση. Ας δη, Σουλεϊμάν, ο κόσμος που έχη ωραίο γένι κε άλογα!  Ζήτω το παντεσπάνι!

 Πραγματικά ιδιοφυής πολιτικήν λύσην!  Απορώ μάλισθα ποιο από τα τρία κυβερνητικά τζιμάνια που είσαστε, εκη μέσα το σκέφτηκε πρώτος  κε  πόση ώρα του πήρε. Μπράβο σας πάντως  που είσαστε οι πιο ξύπνιοι στην Ευρώπη να πράξετε κάτι τόσο αποτελεσματικόν δια την πάταξην της διαφθοράς στην δημόσια τηλεόραση της χώρας σας. Κε εγώ ας πούμε αν έμενα με νοίκι σε ένα σπίτι κάποιου που μου το εμπιστεύτηκε κε ξαφνικά το σπίτι αυτό  έπιανε κατσαρίδες ή είχε πρόβλημα με την διαρρύθμιση του χώρου κε των επίπλων, τι πιο λογικό από το να του βάλω φωτιά, να το γκρεμίσω κε ύστερα από μήνες να το ξαναχτίσω! Κε σας ρωτώ. Θα είχε κατσαρίδες μετά; Μα φυσικά κε όχι! Οπότε σας καταλαβαίνω κε δεν χρειάζεται να μου μιλήσετε δια τον μπαμπά σας ή την παιδική σας ηλικίαν.

Έχω όμως να σας προτείνω, πως μιας που το αρχίσατε έτσι ωραία κε δημοκρατικά,  διατί δεν συνεχίζετε αυτή την εκπληκτική μέθοδο καταπολέμησης προβλημάτων κε σε άλλους δημόσιους τομείς  στους οποίους γνωρίζουμε οτι έχουν ζητήματα. Στην Εκπαίδευση δια παράδειγμα (που εφόσον υπάρχη η Google δεν χρειάζεται να  σπαταλούνται χρήματα σε σχολεία κε καθηγητές)ή στην Υγεία (ας μάθουνε οι Ελληνες να μην αρωσταίνουν) ή ακόμα και στην Αστυνομία κε την Πυροσβεστική (μιας που υπάρχουν ένα σορό σεκιούριτι αλλά κε λάστιχα με μάνικες η δουλεία γίνεται).

Για σκεφτείτε το...

Θέλετε να κατεβάσετε με τη σειρά σας το διακόπτη στους τρεις παραπάνω;  Πατήστε από δω το OFF


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Που πονάτε, παρακαλώ;