Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Δεν είναι αεροπλάνο, δεν είναι πουλί, είναι ο Κασιδιάρης με στολή!

Ύστερα από την μοναδική εμφάνιση του Ηλία Κασιδιάρη με στολή CSI είμεθα απόλυτα βέβαιοι πως η πρωτεύουσα αυτή απέκτησε επιτέλους τον δικό της σούπερ-ήρωα! Όμως μην νομίζετε αγαπητοί μου πως εκείνη ήταν κε η μοναδική στολή που φόρεσε το λογικό αυτό παιδί (μιάς κε δεν είναι απίθανο να έχετε ψυλιαστή ένα ειδικό φετίχ του προς αυτές.) Όπως θα δούμε παρακάτω η γκαρνταρόμπα του κρύβη ακόμα πολλάς εκπλήξεις!

Ντυμένος Power Ranger (κε μάλισθα του Μπλε δια να τιμίση τα εθνικά μας χρώματα) βγαίνη να πολεμίση ενάντια σε κάθε Allien ή Ξένο που απειλή να περάση τα σύνορά μας εμποδίζοντας τον να πουλήση αναπτήρες, ανεμιστηράκια κε στυλά στα φανάρια σώζοντας έτσι με μοναδικό τρόπο την οικονομία της χώρας.

Όταν φαντάσματα του κουμουνιστικού κινδύνου όπως του Βελουχιώτη, του Μάρξ, του Λένιν κε του Στάλιν έχουν στοιχώση τις ελληνικές παραδοσιακές αξίες ενός Φοίνικα ή του "Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια",  ποιόν θα καλέσεις σε βοήθεια; Φυσικά τον Κασιδάρη απο τους Ghostbusters

Κε φυσικά, επειδή ο κόκκινος κίνδυνος δεν έρχεται από πουθενά αλλού αλλά παρά από το μακρινό διάστημα το οποίο εξουσιάζη ο κακός κινεζόμορφος Ming του πλανήτη Mongo, o Ηλίας Κασιδιάρης φοράη την ξανθιά άρια περούκα του και γίνεται Flash Gordon!

Ούτε μπορή εύκολα να τον αναγνωρίση κανής με αυτό το μακιγιάζ, ούτε ίσως μπορή να βρή κανής τον λόγον δια τον οποίο ο Ηλίας Κασιδιάρης μεταμφιέζετω σε μέλος του συγκροτήματος των KISS, αλλά ως μιαν πολυσχιδής προσωπικότης που είναι δεν κάνη να ρωτάμε κε πάρα πολλά. (Ίσως να του  αρέση το SS πάνω ςις τον λογότυπον) . Πάντως κουτσομπολιά μέσα από το χώρο της Χ.Α. ισχυρίζονται πως δεν είναι λίγες οι φορές που τσακώθηκε με τον Καιάδα επειδή "δανείζεται" τις μπογιές του χωρίς να τον ρωτήση.

Εδώ εις έναν κόντρα ρόλον μιάς κε εις το τέλος, αντίθετα με τον αυθενικό Indiana Jones, εκείνος συνεργάζετω με τους Ναζί προκειμένου να αποκτήση ιστορικά κειμήλια όπως το κράνος του Κολοκοτρώνη, την σερβιέτα της Μπουμπουλίνας ή την Αχίλλειον Πτέρναν. Εδώ το μαστίγιο δεν του χρειάζετω τόσο ώσθε να αφοπλίζη τους άλλους, να διώχνη τα φίδια ή να πηδάη από γκρεμό σε γκρεμό, αλλά δια να κάνη αυτό που ξέρη κε κάνη καλύτερα. Να δέρνη γυναίκες. 

5 σχόλια:

  1. Αν εψαχνες και στα κατω συρταρια της ντουλαπας του, θα εβρισκες και την στολη του Ζορο που του χαρησε ο υπερνομαρχης* μας για να κυνηγησει την αδικια και την διαφθορα...
    (εκτος απο τα μαυρα γαντια που δεν του χρειαζονται, μιας και δεν τα φοραει επιτηδες για να φαινονται τα καθαρα του χερια)
    και την στολη του Χατζηαβατη, που την φοραει συχνα τωρα τελευταια, στις εκδηλωσεις του κοματος του αλλα και στις ''ομιλιες'' του στην βουλη.
    Το τιγρε στρινγκ που εχει στο συρταρι με τα εσωρουχα, δεν ειναι καποιο απο τα σεξουαλικα του φετιχ οπως λανθασμενα θα συμπερανετε, ειναι η ενδοξη στολη της φυλης του οταν ζουσε με τους νεατερνταλ πριν να κανει αυτο το ταξιδι στον χωροχρονο και ερθει στην χωρα μας στον 21ο αιωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *μην ακουσω ανοητες ερωτησεις οπως ''ποιος ειναι ο υπερνομαρχης''...
    ενας ειναι ο Παναγιωτης ο Ψωμιαδης.
    ολοι οι υπολοιποι ειναι κοινοι θνητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Γρυλάκο:

      Ουχί, δεν θα σας ρωτήσω ποιος είναι ο Υπερνομάρχης καθότι αποτελή γνώση νηπιαγωγείου.

      Αυτός με την μαύρη κάπα κε την μάσκα με προβληματίζη όμως.
      Dr.Φλάντζας

      Διαγραφή
  3. Ζωγράφισες δόκτωρ, η μια αμφίεση είναι πιο αστεία από την άλλη! Με αποκορύφωμα την τελευταία όπου μοιάζει περισσότερο με πορτορικανό νταβατζή δεκαετίας '70 σε κακόφημο δρόμο της Νέας Υόρκης παρά με Ιντιάνα Τζόουνς.

    Αν και δεν ξέρω μήπως είναι ακόμα πιο αστείος ως μέλος των ΚΙSS μ' αυτή την έκφραση στη μουτσούνα του σα να ζορίζεται να εκφράσει την εκ βαθέων ταραχή του παχέος εντέρου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Αντιφέιλ:

      Ομιλήστε κε εσείς διατί εμένα με λένε γραφικό κε δεν με πιστεύουνε. Που να καθήση το κραγιόν πάνω σε ένα στόμα που έχη 370 κατευθύνσεις το δεπτερόλεπτον;

      Είδαμε κε πάθαμε εκη κάτω στο μακιγιάζ,
      Dr.Φλάντζας

      Διαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;