Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Σαν να μην πέρασε μια μέρα...



Διαβάζοντας αυτή την είδηση, θέλω να κάτσουμε σοβαρά κε να αναρωτηθούμε: 
Ποιος νίκησε; Η Ορθοδοξία ή ο Φασισμός; 

12 σχόλια:

  1. Σχεδόν ρητορικό το ερώτημα. Για μένα δεν τίθεται καν θέμα.

    Αν όντως ματαιωθούν οι παραστάσεις, θα έχουν πετύχει μια αρκετά σημαντική νίκη τα νεοναζιστάκια. Και το είχαν ανάγκη να φανούνε "χριστιανοί" και να ξεπλύνουν τις παγανιστικές παπαριές του παρελθόντος τους.

    Κρίμα, θα το κάνουν σημαία τώρα ότι σταμάτησαν το "Corpus Christi".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ/ή: Αντιφέιλ:

    Αυτό θα κάνουνε κε να είσθε σίγουρος/η. Τώρα δια το ξέπλυμα δεν είμαι τόσο σίγουρος δια τα αποτελέσματα. Όσο θα υπάρχουν κε θα ανεβαίνουν άρθρα σαν αυτό τα αυγουλάκια θα τσιτσιρίζουν στο τηγάνι τους επινοώντας κάθε φορά καινούρια σενάρια συνωμοσίας "τα οποία θέλουν το κακό τους". Αρκη πλέον κε τα τηλεοπτικά μέσα να το πάρουνε στα σοβαρά κε να τους χτυπάνε εκή που χρειάζεται.

    Ίσως να χάσουν την λάμψη τους με τον καιρό. Μιλώντας με έναν συνάδερφο κε φίλο μου δια το ζήτημα, νομίζω πως είπε κάτι πολύ σωστό. Η Χρυσή Αυγή, όπως κε κάθε φασιστικό "κόμμα" (προφανείς οι λόγοι που μπαίνουν αποσιωπητικά) ανέβηκε στην χώρα μας λόγω της κρίσης. Μόλις ο κόσμος διαπιστώση πως όσο κε να φωνάζουν, να δέρνουν κε να απειλούν, τελικά λεφτά δεν έρχονται στο σπίτι, κάποια στιγμή θα απογοητευτή κε θα πάψη να τους υποστηρίζη.

    Είναι απλά απολίτικα χουλιγκάνια,
    Dr.Φλάντζας




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμια φορά δεν χρειάζεται να γράψεις ούτε μισή λέξη... Με μια φωτογραφία λές ολόκληρη την ιστορία!

    ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητοί, Ανεργοι Δημοσιογράφοι:

      Ευχαρισθώ πολύ κε όντως η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν κωμωδία ή φάρσα. Δεν ήθελα να πω παραπάνω. Η ιδέα μου ήρθε καθώς έδινα το λινκ της πρωτότυπης φωτογραφίας είς μιαν αναγνώστριαν μου, κε άρχισα να την δουλεύω. Την ίδιαν στιγμήν διάβασα κε την είδηση που με έκανε να αισθανθώ πάρα πολύ άσχημα ως πολίτης. Έτσι αποφάσισα να γράψω τρία λογάκια παραπάνω.

      Αν θέλετε δια καθαρά δεοντολογικούς λόγους σημειώσθε ή δώστε λίνκ από που πήρατε την πηγή της είδησης,
      Dr.Φλάντζας

      Διαγραφή
  4. Δόκτωρ, εύχομαι η πολιτική σταδιοδρομία της Χρυσή Αυγής να αποδειχτεί τέτοια που περιέγραψε ο φίλος και συνάδελφός σου.

    Αυτό που με ανησυχεί, όμως, είναι ότι άρθρα σαν αυτό (το εξαιρετικό) που συνέδεσες, του Jungle-Report, τα διαβάζουν λίγες χιλιάδες άτομα, ενώ τους χρυσαύγουλους τους παρακολουθούν διαρκώς μερικά εκατομμύρια τηλεαθεατές. Φοβάμαι μήπως τελικά με τη συνεχή προβολή των ταλιμπανιστικών τους δράσεων δημιουργείται η εντύπωση πως παράγεται έργο, πως "κάτι κάνουν", ή ακόμα χειρότερα πως είναι οι μόνοι που "κάτι κάνουν".

    Κι επειδή πουλάνε, τους έχουν μέχρι στιγμής στα πούπουλα οι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι. Το ξέρω, βέβαια, πως είναι αμείλικτη η τηλεόραση και πως όταν το χρυσαύγουλο αποδειχτεί κλούβιο, δηλαδή όταν το βαρεθεί ο κόσμος, τότε ο καναλάρχης θα το πετάξει εκεί που παράπεσε κι ο Καρατζαφύρερ. ΑΝ το βαρεθεί ο κόσμος.

    Δεν ξέρω, κάποιες μέρες είμαι αισιόδοξος, όπως όταν στις πορείες της περασμένης Τρίτης οι χρυσαυγουλίτες είχαν λουφάξει. Τώρα με το "Corpus Christi", αν πράγματι ματαιωθεί, θα το εκλάβω ως ήττα.

    Το σίγουρο είναι ένα: δεν θα ξεμπερδεψουμε εύκολα με τα χρυσαύγουλα κι ας τα έχουμε αφημένα στο τηγάνι να τσιτσιρίζουν με τις ώρες. Θα κολλήσουν στο τηγάνι, θα παιδευτούμε να το καθαρίσουμε, κι η μπόχα τους θα μας μείνει για χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ/ή: Αντιφέιλ:

      Μόλις ο τηλεόπληκτος κόσμος διαπιστώση πως το "έργο" που παράγουν είναι δια τον πέοντα κε πως ο τόπος δεν καθαρίζη ούτε σπάζοντας μερικούς πάγκους, ούτε κλείνοντας μερικές "βλάσφημες" παραστάσεις θα δης που θα καταλήξουν. Μόλις καταλάβουν οτί δεν χρειάζεται να είναι κανής μαύρος, άθεος Αλβανός,κουμουνιστής ή ομοφυλλόφυλος δια να βρεθή στο στόχαστρόν τους, ο πύργος της "καθαρής Ελλάδας" τους θα καταρρέυση σαν τραπουλόχαρτα.

      Εδώ θα είμαστε,
      Dr.Φλάντζας

      Διαγραφή
  5. Το ζητημα ειναι ποτε θα το καταλαβουν;γιατι το δηλητηριο τους διαχεεται και μολυνει σιγσ σιγα την κοινωνια! ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή, κυρία Βάσω:

    Δεν έχετε άδικο. Άλλα φαντάζομαι(ελπίζω) πώς όποτε η κοινωνία το καταλάβη θα δημιουργήση κε τα κατάλληλα αντισώματα να το αποβάλη. Συμφωνώ πως το πρόβλημα είναι το ΠΟΤΕ θα γίνη αυτό. Ελπίζω γρήγορα κε πρίν θρηνήσουμε περισσότερα θύματα.
    Προς το παρόν ας προσπαθήση ο καθένας από το δικό του μετερίζι να τους πολεμίση όπως μπορή.

    Δεν χάθηκαν όλα,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορει το ερτ να δείξει τα φιλάκια; Σαμπως να'ναι πολυ gay

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Ανώνυμε:

      Ομιλούμε φυσικά δια το ίδιο το Ερτ που αναμετέδιδε τον ρατσιστικόν λόγον του Μητροπολήτα Θεσσαλονίκης Ανθιμου περί "μαυρισμένου" τόπου, χωρίς καθόλου να χρειασθή να επέμβη το Εσουρό δια προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

      Οι ομοφυλόφιλοι δια το ερτ είναι κάτι σαν τα τρίγωνα αυγά. Απλά δεν υπάρχουν,
      Dr.Φλάντζας

      Διαγραφή
  8. Η εκδοχή που ανεφέρθη, πως θα τους βαρεθεί ο κόσμος και θα παρηκμάσουν, πολύ φοβάμαι πως είναι μια ευχή αυτοεκπληρούμενης προφητείας.
    Όσο παρήκμασαν οι γερμανοτσολιάδες 70 χρόνια τώρα.
    Είναι το μακρύ χέρι του συστήματος, είναι λάθος να τους υποτιμήσουμε, ή να τους θεωρήσουμε απλά γραφικούς.
    Το ίδιο λάθος είχαν κάνει κι οι γερμανοί κάπου στο 28 και τα αποτελέσματα είναι γνωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Ανώνυμε:

      Ποιος τους θεωρή γραφικούς; Μόνο κάποια Πασχαλιάτικα Γαιτανάκια που γουστάρουν "τσαμπουκάδες" (μη χέσω).

      Είναι πολύ γραφικό να απειλούν το παιδί σου,
      Dr.Φλάντζας

      Διαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;