Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Αν σας αρέσουν οι φασίστες να τους πάρετε στο σπίτι σας!

Που μάλλον από κη ξεκινάη το κακό. Από το πατρικό τους. Πατέρας παλαιών αρχών, ακούη το τεκνό του να διαφωνή οπότε αυτό που του διδάσκη σαν απάντηση είναι το ξύλο. Διάλογος μηδέν. Αντίθετη άποψη επίσης μηδέν. Το παιδί μεγαλώνη με φασιστική νοοτροπία ή όχι;

Δεν γνωρίζω κατά πόσο έπεσε στην αντίληψιν σας, αλλά πλέον δεν έχουμε Σύνταγμα. Κε δεν εννοώ πως χάθηκε το βιβλιαράκι που ορκιζόμαστε, εννοώ πώς το βιβλιαράκι αυτό το έχη αυτή τη στιγμή στο καμπινέ της η Χρυσή Αυγή δια να σκουπίζεται. Πάπαλα οι νόμοι, πάπαλα οι ατομικές ελευθερίες, πάπαλα οι αντίθετες με αυτήν απόψεις, πάπαλα κε εμείς. Νόμος από δώ κε στο εξής είναι το δίκιο του χρυσαυγήτη. Μάλιστα, συμφώνως Παναγιώταρου στον Ευαγγελάτο, το μόνο δια το οποίο μας επιτρέπεται να διαφωνήσουμε είναι δια την πίτσα (το δήλωσε,δεν κάνω πλάκα). Τι μένη λοιπόν; Πίτσα κε ξύλο! 

Όποιος έχη διαβάση την "Φάρμα Των Ζώων" καταλαβαίνη καλύτερα την εικόνα
Όσο κε αν μια θεατρική παράσταση αθωώθηκε της από την δικαιοσύνην δια το περιεχόμενον (που κατά την βλάσφημη γνώμη μου δεν έπρεπε εξαρχής να την απασχολήση), όσο κε αν το ίδιο το σύνταγμα (που παρεμπιπτόντως σε αυτό ορκίστηκαν πριν στρογγυλοκαθήσουν εις τα έδρανα οι χρυσαυγήτες) επιτρέπη την ελευθερία έκφρασης, αν ο τραμπούκος με πολιτικό άσυλο θεωρήση οτι είναιι «βλάσφημη» (χωρίς φυσικά να έχη την παραμικρήν ιδέαν δια το ποιο είναι το θέμα της), θα θυμηθή επιλεκτικά έναν ανενεργό νόμο (παρόμοιο με εκείνον που αφορά τα φανάρια στα κατσίκια) δια να αποφανθή ως νέος διχτάκτορας πως η συγκεριμένην παράστασις (ή παρόμοιες–τώρα άντε μπες στο μυαλό τους δια να καταλάβης τι εννοούν αυτά τα ανθρωποειδή που δεν έχουν δει ποτέ τους θέατρο) απαγορεύεται να ανέβη. "Τέτοιου είδους παραστάσεις, τέλος"! (Πάλι Παναγώταρος). Όσοι διαμαρτυρηθούν προπηλακίζονται με απειλές, σεξιστικούς ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς κε ξυλοκοπήματα, όλα αυτά βεβαία κάτω από την αδιαφορία των αστυνομικών. 

Αν μιλάω αυτή τη φορά σκληρά κε επικίνδυνα, φανταστείτε πόσο επικίνδυνη έχη γίνη η ζωή μας (κε θα γίνεται όλο κε περισσότερο όσο δεν μιλάμε η δεν κάνουμε κάτι) με αυτή τη συμμορία νονών που χάρην της Δημοκρατίας έχη καπηλευτή τον θεσμό της βουλευτικής ασυλίας, δια την καθαρά προσωπική της ατζέντα: Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια. Τι κάνουν δια την Πατρίς, το είδαμε χτες. Πογκρόμ σε μετανάστες, πάγκους μικροπωλητών, φαΐ μόνο δια Έλληνες, κλπ. Σήμερα ή Θρησκεία: «Βλάσφημες» θεατρικές παραστάσεις κε συλλήψεις παστιτσίων. Κάνοντας λοιπόν κε εγώ μια πρόβλεψις, αύριο έρχεται η Οικογένεια. Πώς θα ξαναδομηθή η ιδέα μιας παραδοσιακής Ελληνικής οικογένειας η οποία κατά τα μυαλά τους έχη χαθή; Αφού θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν το νόμο περί μοιχείας (φυσικά μόνο υπέρ του ανδρός), θα απειλούν την γυναίκα που έχη ξεμυτίσει από το σπίτι, θα δέρνουν τον γιο που έχη γίνη ναρκομανής,θα χτυπάνε την λεσβία κόρη που δεν παντρεύεται να κάνη παιδιά κε θα βανδαλίζουν τα ιατρεία που κάνουν εκτρώσεις, Μην τα γελάτε, έρχονται. Τόσο απλά. 

 Είναι εδώ. Οπότε δώστε τους χώρο να ενεργήσουν. Βάλτε τους στα σπίτι σας. Δώστε τους το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι, τον καμπινέ κε την κουζίνα σας. Άστε τους το ελεύθερο να κάνουνε αυτοί κουμάντο στο πως να ψυχαγωγηθείτε, πώς να φάτε, πώς να χέσετε, πώς να κοιμηθείτε το βράδυ κε με ποιον θα κοιμηθείτε. Στο κάτω κάτω τους ψηφίσατε δια να καθαρίσουν τον τόπο, έτσι δεν είναι; Αφήστε λοιπόν να το κάνουν όσο καλύτερα γνωρίζουν εκείνοι. Δεν πειράζη που είναι νεοναζί. Οι άλλοι στην βουλή καλύτεροι είναι; Δεν πειράζη που δεν σέβονται την Δημοκρατία. Εξάλλου Δημοκρατία αυτό που έχουμε; Δεν πειράζη που απειλούν, τρομοκρατούν κε μαχαιρώνουν. Γιατί; Πριν ήμασταν ασφαλείς; Έτσι να σκέφτεστε δια να τους δικαιολογείτε. Κε όταν κάποια στιγμην σας έρθη να τους κατηγορήστε δια κάτι περισσότερο, θυμηθείτε ότι δεν είναι παρά ο Σατανικός Εβραιομασωνικός Δάκτυλος του Κουμουνισμού που θέλη το κακό της Ελλάδας αυτός που σας τσιγκλάει κε όχι η απλή συνείδησή σας. Θα νιώσετε καλύτερα με τα πράγματα τακτοποιημένα έτσι μέσα στο κεφάλι σας. Θα σας το πη εξάλλου κε η ίδια η Χρυσή Αυγή όταν έρθη η ώρα.

6 σχόλια:

  1. Όσο ανεχόμαστε στην καθημερινότητα μας τους αγράμματους οπαδούς των φασισταριών να τους επικαλούνται δια πασα νόσον και μ....α, κι εμείς να μένουμε απαθέστατοι τόσο αυτό το έκτρωμα θα γιγαντώνεται.

    Πρέπει να απαντήσουμε σε όλους αυτούς τους οπαδούς των φασισταριών , με λόγια και με έργα αν χρειαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητοί Άνεργοι Δημοσιογράφοι:

      "Μαλακία"! Πείτε το,δεν περάζη! Μετά τον Παναγιώταρο όλοι οι χαρακτηρισμοί επιτρέπονται! (Εκτός απ'του θεού, του Χριστούλη, της Παναγίτσας κε του Μωαμεθανούλη).

      Τικάνωμεν είναι ένα μεγάλο ζήτημαν. Καταρχην να ενημερώσομεν τον κόσμον περί φασισμού. Επίσης μπορούμε να ακουθήσομεν παράδειγμαν σαν αυτό της Αόρατης Μελάνης επιμένοντας στα δικαιώματα μας.

      Προσωπικά, περιμένω από αυτήν την Κυβέρνησην (μπουαχαχα, τώρα) να εστιάση πάνω στο πρόβλημαν του φασισμού (πφ-χαχαχα-συγνώμην)κε να φτιάξη ομάδες,συλλόγους κε θεσμούς κατά της φασιστικής βίας τιμωρώντας τους υπευθύνους ασχέτως αν έχουν πολιτικήν ασυλίαν (ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!)
      Εντάξει, αφήσθε με να ονειρέυομαι πως ακόμα υπάρχη μια κυβέρνησις που δουλεύη δια τους πολίτες κε την τήρηση της Δημοκρατίας!

      Έναντι του φασισμού, χρειαζόμασθε περισσότερη μόρφωση, παιδεία,ενημέρωση. Ποιος μίλησε δια τα σχολεία τούς κατεξοχήν προθάλαμους απολυταρχικών καθεστώτων; Όχι. Χρειάζεται από μόνοι μας.
      Να μάθουμε τον εχθρό μας. Ενα από τα "κολπάκια" των φασιστών είναι επι παραδείγματι αντί να απολογηθούν εκείνοι δια κάποιαν πράξην τους, να πετάνε αλλου το μπαλάκι παρασέρνοντας σε να απολογηθείς εσύ:
      "Για τους Μουσουλμάνους που σπασαν την Αθήνα γιατί δεν αντιδράσατε;"
      "Για την ταινία Ελένη του Κακογιάννη που κάνατε επεισόδια γιατί δεν μιλάτε;"
      Κλπ.
      Προσέξτε πώς πετάη ο Παναγιώταρος το μπαλάκι στον Τατσόπουλο όταν ο δεύτερος τον ρωτάη δια τους ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς κε τις ύρεις του, αλλάζοντας θέμα κε βάζοντας τον ξαφνικά απολογούμενο.
      Δεν είναι τυχαίο, είναι γκεμπελική μέθοδος. Σε αυτό το σήμείον λοιπόν, ο άλλος δεν πρέπη να πεύτη στην παγίδα κε να επιμείνη.

      Ευχαρισθώ δια τον χρόνον σας κε δια την αναδημοσίευσις του ποστ μου,
      Dr.Φλάντζας






      Διαγραφή
  2. Κλιμάκιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής αποτελούμενο από τους Χρήστο Παππά, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Ευστάθιο Μπούκουρα συμπαραστάθηκε στον Μητροπολίτη Πειραιώς, ο οποίος κατέθεσε μήνυση κατά των συντελεστών του θεατρικού έργου "Corpus Christi" για κακόβουλη βλασφημία.
    Το πράγμα ήρθε και έδεσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Αθεόφοβε:

      Πάλι; Αυτή η ιστορία τρέχη από την πρηγούμενη ανοιξη θαρρώ! Εγινε δικαστήριο κε οι συντελεσταί είχαν αθωωθή!

      Εσείς περιμένατε κάποια άλλην αντίδρασην από τον Πηραιώς Κε Πάσα Λίμάνι;
      Dr.Φλάντζας

      Διαγραφή
  3. Ο ομοιος στον ομοιο κι η κοπρια στα λαχανα!Παπαδαριο και ναζιστες χερι-χερι! ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή κυρία Βάσω:

    Απο χούντας οι φασίστες είχαν άριστην σχέση με το παπαδαριό φίλτατη.
    http://www.arcadiavoice.gr/wp-content/gallery/xounta1967/21_apr.jpg

    Τέτοιος έρως, τύφλα να έχουν τα αλβανικά πουστράκια,
    Dr.Φλάντζας





    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;