Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Λόγια μεγάλων Ελλήνων Πολιτικών

Την ίδια στιγμήν που η αστυνομίαν πράττη σωστά δια μια ακόμη φορά το πολιτειακό της καθήκον, ο πολιτικός της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος ρητορεύη, μαγεύοντας το πολιτισμένο πλήθος με την ευγλωττία κε το αρχαιοελληνικό ήθος που αποπνέη ο λόγος του: 


«Πουστράκι, τελειώνετε κατάλαβες; Τελειώνουν τα πουστράκια. Άντε κωλομπήχτες, μαλάκες ηθοποιοί του κώλου, ε μαλάκες ηθοποιοί του κώλου. Κοίτα πουτανάκι έρχεται η ώρα σου. Τράβα ρε τράβα, έρχεται η ώρα σου. Έρχεται ρε, και η αστυνομία σας φυλάει τα κωλαράκια, αφού σας τα γαμάνε που σας τα γαμάνε οι Πακιστανοί ρε. Αδερφές ξεσκισμένες. Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες, ε γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες»

Ευχαριστούμεν τον SPY από το Jungle Report δια την αποφώνησις του πολιτισμένου βίνδεο.

5 σχόλια:

  1. Επιτέλους, να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, γιόμισε ο κόσμος πούστηδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κύριε Τρέμενς:

    Δια αυτό ο κόσμος δεν πήγαινε μπροστά τόσο καιρόν κε είχαμε γεμίση από δαύτους.Τους έλειπε ένας Παναγιώταρος με χριστιανοαρχαιοελληνικά ιδεώδη. Τώρα που ήρθε τέρμα οι πούστηδι (κυρίως οι εξερχόμενοι εκ Αλβανίας)

    Αλλά ας αφήσομεν κε λίγο την πλάκαν.

    Είναι εκνευριστικό να αποδεικνύεται κανής Κασάνδρα, αλλά όπως είχα δηλώση κε σε σχόλια προηγούμενου ποστ, πως το επόμενο θύμα του φασισμού της ΧΑ αφού τελειώση με τους μετανάσται θα είναι οι ομοφυλόφιλοι.

    Δια αυτό ακριβώς τους ψήφισε κε ο κόσμος,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως φαινεται ομως πως ειναι απευθεας απογονος του Περικλη και του Δημοσθενη!ρητορικη υψηλου ηθους κι ευπρεπειας! ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι μονο απογονος του Περικλη, αλλα τηρει ευλαβικα και τα ελληνορθοδοξα χριστιανικα ιδεωδη περι αγαπης, ειρηνης, σεβασμου στον αλλον ως εαυτο κλπ κλπ.

      Διαγραφή
  4. Αγαπητοί μου αναγνώσται:

    Αρκετά γελάσαμε με το πλούσιο λεξιλόγιο του Κτήνους. Αναμένατε δια ανάρτισιν βαρβάτη πυκνογραμένην κε περιέργως σοβαρήν δια τα δεδομένα του ιστολογίου μας.

    Δια να καθαρίσουν τα πράγματα οχι ο τόπος,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;