Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

...Κε ο Κιούσης έχασε το στοίχημα!

Ο παρών τίτλος αναφέρεται εις ένα προεκλογικόν "εσωτερικόν" στοίχημα που είχαν βάλη ο Αντώνης Κανάκης με τον Χρήστο Κιούση  του ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ. Ο Κανάκης υποστήριζε πως οι άνθρωποι έχουν επιτέλους συνειδητοποιήση οτί τους κοροϊδευουν  κε δεν θα ψηφίσουν τα δύο μεγάλα κόμματα ώσθε να πάρουν  αυτοδυναμίαν. Ο Κιούσης (τι αφελής!) υποστήριζε το αντίθετο. Δηλαδή πώς ο κόσμος  δεν μαθαίνη ποτέ από τα λάθη του κε θα τους ξαναψηφίση. Ετσι λοιπόν έχασε (ευτυχώς) το στοίχημα!   Τώρα ολίγον ανασκόπισιν της "εφιαλτικής βραδιάς" (όπως λέγανε τα MEGAλοκάναλα) των Εκλογών 2012.
   
ΛΥΚΟΣ!...ΛΥΚΟΣ!
  Δια την είσοδον των λύκων στο Μαντρί Των Ελλήνων  αναφέρθηκα είς το προηγούμενον πόστ. Κε αν βρεθήκαμε ΕΓΕΡΘΗΤΟΙ από τους καναπέδας μας αυτό δεν έγινε από σεβασμόν, αλλά από το αηδία. Μιας που μιλήσαμε δια ΕΓΕΡΘΗΤΟΥΣ κε ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ   ας δούμε πώς το σατίρισαν οι δεύτεροι:



Όπως στας παρελάσεις είμασθαν όλοι μάρτυρες στα δάκρυα του Αγωνιστή Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, έτσι κε τώρα περιμένω να δακρύση ακόμα περισσότερο βλέποντας τον εαυτόν του να ορκίζη τους λάτρεις εκείνων που κυνήγησαν κάποτε την Οικογένεια του κε τους Έλληνες. Διατί αυτό θα είναι το σωστό να κάνη!

THIS IS THE END...
...σιγοτραγουδούσα το γνωστό τραγούδι των Doors, παρατηρώντας τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ να πέφτουν κατακόρυφα κε βλέποντας τον Βενιζέλο να μιλάη μετά την κηδεία του κόμματος του. Κε καθόλου τυχαίο το The End των Doors μιας κε είναι ένα τραγούδι που μιλάη δια το Οιδιπόδειο. "Father I want Kill You" λέη σε ενα σημείον κε αυτό ακριβώς έκανε απο φροϊδικής πλευράς ο Γιωργάκης στο κόμμα που έφτιαξε ο μπαμπάς του. Κάλεσε το ΔΝΤ  να εξοντώση αρχικά το λαό (κε κυριώς εκείνους ανεβάσαν το κόμμα του μπαμπά του στα ύψη), προκάλεσε έπειτα την οργή του κόσμου φέρνοντας έναν τραπεζίτη δια (γκούχου-γκούχου) Πρωθυπουργόν κε -μπούμ- μέσω αυτών κε του Βενιζέλου γκρέμισε την αυτοκρατορία του μπαμπά του!



ΕΧΑΘΗ ΜΙΚΡΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
Ονομάζεται Καρατζαφέρης, είναι εθνικοφασιστικού χρώματος κε του αρέση να πουλάη φύκια δια μεταξωτάς γραβάτας. Τελευταία φορά εθεάθη να υπογράφη μνημόνια μαζί με άλλους αντιμνημονιακούς κε πάσχη από έλλειψη μνήμης. Αμα σας χτυπήση το τζάμι να μπή ξανά μέσα , ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΦΥΣΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΤΕ όσο χαριτωμένα λυπημένος κι αν δείχνη !


 TSIPRAS CHRIST SUPERSTAR!

Κε να που δω, τον υποδέχετω ο κόσμος μετά Βαΐων κε Κλώνων, σαν να είναι πρωθυπουργός της χώρας, σαν να είναι ο Σάκης Ρουβάς ή ο Justin Bieber! Πέραν της πλάκας, καταλαβαίνω το ενθουσιασμόν τους. Σαν να ήταν χρόνια αναγκασμένοι να ζούν παντρεμένοι με κάποια που δεν τους έδινε  διαζύγιον  κε όταν τελικά το πήραν, πήγαν σε ένα μπαρ, γνωρίσαν μια καινούρια γκόμενα, την ερωτευτήκαν κε τώρα θέλουν να ζήσουν μαζί της . Προσωπικά δεν ξέρω αν θα επιβιώση δια πολύ μια τέτοιαν σχέσις καθότι εξαρτάται από την εμπιστοσύνην ή την ειλικρίνειαν που θα δείξη ο ένας στον άλλον κε τι υποσχέσεις θα τηρηθούν. Ας χαρούμε όμως προς ώρας, μιας κε τόσο μεγάλας εκπλήξεις στο κομματικό σκηνικό είναι σαν το χιόνι. Είναι πολύ σπάνιες αλλά λιώνουν πάρα πολύ γρήγορα.

ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΟΥΤΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ
Αφού η κα Παπαρήγα κάνη όλη αυτή τη φασαρία δια να αδιαφορή να κυβερνήση, αδιαφορώ κε εγώ να γράψω κάτι παραπάνω από αυτό:

  "GET A JOB, LADY!!!"


Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΕ ΚΛΑΙΕΙ 


...διατί δεν τον παίζουνε τα άλλα κόμματα! Σας φαίνεται αυτός δια νικητής των τωρινών εκλογών;  Κε όμως ναι! ΕΙΝΑΙ! Εχη πάρη το μεγαλύτερο ποσοστόν από όλα τα άλλα κόμματα, μόνο που αδυνατή να γίνη πρωθυπουργός επειδή όσο κε να τα μετράη, δεν του φτάνουν τα κουκιά! Δεν υπάρχη μεγαλύτερο μετεκλογικό FAIL! Αλλά, αλήθεια ποιός θέλη να συνεργασθή με έναν ακόμα κωλοτούμπα που στις προσπάθειες του να γίνη πρωθυπουργός, τον φέραν από την αποτυχημένη Πολιτική Ανοιξη, στην καμμένη από τις φωτιές κε τα σκάνδαλα Νέα Δημοκρατία κε απο κή  στην (γκούχου-γκούχου) κυβέρνηση Παπαδήμου; Ποιός θέλη να συνεργαθή με ένα κόμμα που με τους μπουμπούκους κε  τους τσεκουράτους που δέχτηκε χωρίς σκέψη ξανάφερε στο κόμμα την Ακροδεξιά;  Δεν είναι πως δεν σε αγαπάμε που δεν σε παίζουμε Αντωνάκη, αλλά να...πως να στο πούμε; Βρωμάνε τα πόδια σου!   

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ!
Ραντεβού (το πιθανότερον) είς εναν μήνα!


2 σχόλια:

  1. Σεβαστέ μου Τερματοφύλακα,

    μου φτιάξατε το κέφι.
    Είστε βέβαια και σατανικός -ναι, έτσι το γράφω συνειδητά!- διότι με το κολάζιόν σας καταφέρατε να κάμετε χαριτόβρυτον το το βλήτον τον Καρατζαφύρερ, πράγμα εν πολλοίς αδύνατον!

    Ο μικρός Σαμαράς δεν με συνεκίνησε ουδόλως. Πράγματι συμπεριφέρεται σαν την Χάϊντι που αρνείται να μεγαλώσει. Ας πάει στην Πύλο να γίνει δήμαρχος, πράγμα που ενδόμυχα επιθυμεί.

    Το καλύτερον όλων το εγράψατε τόσο ωραία που δεν έχω να προσθέσω άλλο τι:

    "Σαν να ήταν χρόνια αναγκασμένοι να ζούν παντρεμένοι με κάποια που δεν τους έδινε διαζύγιον κε όταν τελικά το πήραν, πήγαν σε ένα μπαρ, γνωρίσαν μια καινούρια γκόμενα, την ερωτευτήκαν κε τώρα θέλουν να ζήσουν μαζί της"

    Δεν ξεύρω κανέναν που να έκαμε επιτυχημένον γάμον με τέτοιας γνωριμίας.
    Αυτά τα πράγματα τα έχει ήδη διδάξει ο μέγας Φλωρινιώτης στο Κορίτσι του μπαρ.

    Ένα ουΐσκι με λίγο πάγο και κοκα-κόλα
    ό,τι θέλετε κύριε, έχουμε απ'όλα.

    Ιφιμέδεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή Υπ.Εκπολιτιστικών Διαδραστικών Δρωμένων Κε Δράσεων:

    Προσωπικως βλέπω τον Tsipra Christ Superstar ως ένα λευκό χαρτί ή ένα terra incognita εις το οποίο δεν ξέρουμε τι θα γραφτή. Εκή υπάρχη μίαν ανασφάλειαν. Με τις προηγούμενας τραμπάλας των ΠΑΣΟΚΝΔ να ανεβοκατεβαίνουν, ξέραμε. Κανής δεν έλπιζε κε κανής δεν φοβόταν το Άγνωστον. Τουλάχισθον γνωρίζαμε εκ των προτέρων ποιους θα βρίσουμε.

    Τώρα το έργο του σατιρικού καλλιτέχνη φαίνεται πιο δύσκολο από ποτέ,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;