Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Το βιβλίο των Ιστολογικών Όντων, Κεφ.14


Η Ou Ming είναι η Σφίγγα των Ιστολογίων. Αυτό μαρτυράται κε απο την μορφήν της, η οποίαν έχη την μορφήν σκύλου με φτεράν πεταλούδος, ενώ παρόλο που άνεφ στόματος παραμένη σιωπηλήν , καθισμένην ανακούρκουδως εις μεγαλοπρεπείς σελίδας αγριο-ημερολογίων γράφη καθημερινώς με την μύτην κονδυλοφόρον της, ανοιγμέναν αινίγματαν, προφιτερόλ προφητείας κε χρήσιμους χρησμούς δια εκείνους που θα θελήσουν να περάσουν από το κατόφλι της.

Οι χρησμοί της που αποτελούν βάλσαμον δια το βασανισμένο μυελό των επισκεπτών της αποκτούν κε από μόνοι τους ποιητικήν αξίαν καθότι το ιστολογικό όν τις εκφράζη
ουχί μόνον μέ τας ίδιας τας λέξις αλλά κε με την μορφήν, τα σχήματαν, η τα χρώματαν που παίρνουν πάνω εις την σελίδαν. Όπως μάλιστα σημειώνη εις μίαν επιστολήν του ο Ιούνιος Ιούλιος ο Αυγουσιανός, σε κάποιες πολιτείες οι χρισμοί της χρησιμοποιούνται ως νομισματική αξίαν. Μάλιστα στο θεατρικό σινεμασκόπ έργο του Ρόκυ Γουάιλντ «De Doulies Me Profoundes» (Σκηνή 5η, Πράξη 3η, Τυρόπιτα 2€) αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«…Μα, όλοι γνωρίζουν την Ou Ming, κύριε Επιδιορθωτή Υπολογιστών. Κε όλοι την αγαπάνε κε την σέβονται. Εκείνοι που δεν την σέβονται, να τους καεί η motherboard…»

4 σχόλια:

  1. Απ'όλα αυτά γιατρέ μου μόνο το προφιτερόλ κατάλαβα.
    Γιαμ γιαμ να είχα τώρα ένα
    :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουδέποτεν ,θα εγάμησον, τοιουτον ών.
    Καλλίτερον να βάλομεν τον πούτσον μας, εις μιαν σφιγγοφωλιάν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γκαρσόν,γκαρσόν..!
    Ένα σουκιγιάκιγια δυό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή Επιστροφή στο Μπλόγ σου ευχόμαστε!!
    ( 1243 υπογραφές)

    Οι Φίλοι Του Φλάτζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;