Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ας μιλήσουμε για το SEX (Εισαγωγή)


Καταρχήν δεν σας κάνη εντύπωση; Μιαν τόσο μικρήν κε απλή λέξην που μοιάζη σαν να γεννήθηκε από το στόμα ενός μωρού που καλά καλά δεν έχη μάθη να θηλάζη , να μπορή να δημιουργήση πολέμους, να ρίξη ή να ανεβάση κυβερνήσεις, να φτιάξη λογοτεχνήματα κε άλλες μορφές τέχνης κε γενικά όπου εμπλακή να τα κάνη μπάχαλον; Δοκιμάσθε να βάλετε στην θέσην της κάποια άλλη λέξη κε θα διαπισθώσετε πώς δεν θα έχετε τα ίδια αποτελέσματαν. (Εκτός από την λέξην Θρησκείαν που δια αυτό κε είναι η αντίζηλη πλευράν της λέξεως SEX). Επίσης να δείτε πόσα "χτυπήματα" θα κάνομεν στο διαδύκτιον μόνον κε μόνον επειδή αναφέραμε την λέξη SEX.


ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ SEX ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ:


Χρειαζόμεθα:
  • Δύο ή κε παραπάνω εν κοινή συναινέσει ίδιου είδους ενήλικα όντα. Αυτά μπορή να είναι άνθρωποι, σκύλοι, γάτες, εξωγήινοι, μπάμιες, κλπ. Επίσης όχι αναγκαστικώς διαφορετικού ή του ιδίου φύλλου. Τρύπες θα υπάρχουν εν περίσσια δια κάθε γούστον (δες σφουγγάρια). Εμείς εδώ στο πείραμα θα προτιμήσουμε το κλασσικό. Ανδρα-Γυναίκα.
  • Ένα έπιπλον. Αν κε το κρεβάτι είναι το ποιο σύνηθες οπότε αυτό θα χρησιμοποιήσομεν εργαστηριακώς, δοκιμάσθε καρέκλας, ντιβάνια καναπέδας (δείτε κε τι προτείνει να ο Λιακόπουλος στας εκπομπάς του), τραπέζια, παράθυρα, τρένα, αυτοκίνητα, αεροπλάνα κε βαπόρια (κε διατι οχι; ΚΕ με τους φίλους τους παλιούς εφόσον είναι πρόχειροι).
  • Ατμόσφαιραν. Χαμηλόν φωτισμόν, κερί αρωματιζούμενον να σβήση την δυσάρεσθην οσμήν της καλτσός, κατάλληλην μουσικήν υπόκρουσιν (θα αναφερθούμε εις άλλον κεφάλαιον τι να προτιμήσετε κε τι να αποφύγετε, αν κε απο τώρα σας λέγω πως αν σκοπεύετε να επιλέξετε στο ράδιο, "Dirty" ή "ΣΠΟΡ FM" , καλύτερα να ξεχάσετε την όμορφη βραδιά).Επίσης, δια συνθήκας SEX αποφέυγουμε τα γήπεδα κε τις συνεδριάσεις της Βουλής ειδικά όταν παίρνη το λόγο ο Άδωνις.
  • Λεφτά. ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. Θα καταλάβατε πώς αυτό όπως κε το παραπάνω σε έναν μεγάλον βαθμόν, αφορά το SEX των ανθρώπων. Τα ζώα ως πιο νοήμονα έχουνε λύση από αρχαιοτάτων χρόνων τέτοια προβλήματα μυρίζοντας απλώς τους πισινούς τους. Όμως οι άνθρωποι δια να επιτύχουν SEX χρειάζονται ρευστό. Όποιος υποστηρίξη το αντίθετον προφανώς ή δεν το έχη κάνη ακόμα, ή το μπερδεύη με τον ΕΡΩΤΑ κε συγνώμην αν θα γίνω κυνικός αλλά όπως λέη ένα παλαιό ανεκδοτολογικό ρητό "ο έρωτας είναι κάτι που ανακάλυψαν οι Αριστεροί δια να πηδούνε τσάμπα". Δια να ολοκληρώσω σκεφτείτε πώς τα περισσότερα από όσα ξοδεύη ένας άνθρωπος έχουν έμμεση ή άμεση σχέση δια τον τελικόν σκοπόν του να κάνη SEX.

Βάζοντας τα παραπάνω εις τας σωστάς αναλογίας πετυχαίνομεν την κατάλληλην χημείαν κε όλοι είναι ευχαριστημένοι (συνήθως εξαιρούνται οι γείτονες που είναι αναγκασμένοι να τους ακούσουν).

Αυτά εκ της ώρας. Εις το πρώτον κεφάλαιον που ακολουθή θα μιλήσωμεν δια το SEX& ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ

4 σχόλια:

  1. Υπουργός Δημοσίων Χέσεων εγκρίνει.
    Προχωρήστε εις σεξ σάγκα να μεινετε εις την ιστορίαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To sex θέλει ποικιλία
    http://2.bp.blogspot.com/-fHxwVfupI1I/TcLbjyoCJFI/AAAAAAAACcM/TqHiGMXODjs/s1600/gapFucksLabor.jpg
    :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή Υπ. Δημοσίων Χέσεων:

    Συνεχίζομεν καθότι έχομεν μιαν απολυτην κε αβάδιστην υποχρέωσιν απάναντι εις ην άνθρωπότηταν.

    Οχι δια μένα αλλά δια την φουκαριάραν την μάναν μου,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ κύριε Πολύκαρπε:

    Προφανώς ομιλείτε περί πολυσεξουλικων εργασιών. Αυτό που οι Ούγκροι ονομάζουν multysexual working.

    Χμμμμ....
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;