Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Κεφάλαιον 4: SEX & Πατριωτισμός

Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ


Εθνικήν υπερηφάνιαν ή προσβολήν εθνικού συμβόλου;


Κε εδώ κυρίες κε κύριοι μπαίνομεν είς την ουσίαν των σεξουαλικών λέξεων Ταμπού ο,τι σε αφορά τον συνδιασμόν κε σύγκρισιν γεννητικών οργάνων με ήρωας, πρόσωπα κε καταστάσεις που αφορούν την Πατρίδα. Διοτί μπορούμε ως πατριώται να αναφερόμασθε πε περίσσιαν υπερηφάνιαν δια το πόσο βαρύ είναι το ανδρικόν μόριον του τσολιά ή που συμβουλεύθηκε ο Καραϊσκάκης δια το αν θα παραδωθή η όχι, ουδείς όμως θα τολμήσει να αναφερθή, χωρίς να θεωρηθή προσβλητικός όταν μιλήση δια το γεννητικό όργανο της Μπουμπουλίνας ή αν η συγκεκριμένην κυρίαν δεν συμβουλεύτηκε το δικό της μόριο πριν πυρπολήση τας τούρκικας φρεγάτας. Ένας πούτσος ενδέχετω να είναι υπερήφανος δια τα κατορθώματα κε τις αποφάσεις του, ενώ το μουνί θα πρέπη πάντα να βρίσκετω απολογούμενον.


Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΑΜΑΕΙ ΚΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ




Διατί τάχα η παραπάνω σεξιστική διαφοροποίηση αξιών; Μήπως έχη να κάνη με την παρανόησιν των λέξεων "γαμάω"-"γαμιέμαι"; Το ότι μιαν γυναίκα εβρίσκετω συνήθως "υπό" του ανδρός επι της σεξουαλικής πράξης δεν σημαίνει καθόλου πώς κε η ίδιαν η πράξην της είναι "υπο"-τιμητικήν. Θα έλεγα πως μάλλον είναι θέμα συγκεκριμένης σεξουαλικής στάσεως κε όχι κοινωνικής ή βιολογικής ιεραρχίας. Αφήσθε που δια μια πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου η αίσθησιν της διεισδύσεως είς αυτούς φέρνει μεγάλην απόλαύσιν κε ηδωνήν. Χαριτολογώντας λένε: "Όταν σε τρώη το αυτί σου κε το ξύνης σου, ποίος ευχαριστιέται περισσότερο; Το δάχτυλο ή το αυτί;" Η αλήθειαν είναι πώς περί της απολαύσεως της πράξης ο καθής παίρνη ίσον μερίδιον. Όπως ακριβώς με το ανδρικόν μόριον έτσι κε η γυνή είναι περίφανη η λειτουργείαν του δικού της. Μή ξεχνάτε πώς είμασθε το μόνο είδος στον πλανήτη που κοιτιέται στα μάτια όταν κάνη SEX κε το μόνον που μπορή να μοιραστή την εμπειρία που έζησε, χάρη στην δυνατότητα του Λόγου κε Ενός Τσιγάρου Μετά. Άρα εφόσον κε οι δύο αυτές λέξεις φέρνουν το ίδιο αποτέλεσμα καλύτερα να βρεθούν κάποιες άλλες που να έχουν πράγματι αντιφατικό χαρακτήρα κε να μην προσβαλλόμεθα άνευ λόγου.


ΓΚΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ




Βεβαία, που μυαλόν να καταλάβετε όλα αυτά εσείς που αποκαλείτε τους άλλους "Θολοκουλτουρίαρηδες", χωρίς να μπορείτε να γνωρίζετε καν αρχικά τι σημαίνει η λέξη "Κουλτούρα".

...Όοοοχι, θα τ' ακούσετε! Επιτέλους να τ' ακούσετε!


Εσείς αρκείστε σε οποιαδήποτεν δήλωσιν που να φέρνη είς αμφισβήτισην τον στρέϊτ σεξουαλικόν προορισμόν κάποιον από τους Μεγάλους σας ώστε να αρχίστε να ορύεσθε ως χοίροι επι σφαγής. Ειρωνικόν όταν μάλισθα πολλές φορές οι ίδιοι αναφέρεσθε πώς θα σας ενδιέφερε μια σεξουαλική πράξη με κάποιον του ιδίου φύλλου. Το οτί "θα τους γαμήσετε" πχ τους Τούρκους (κε όχι τις Τουρκάλες) δεν μπορή να το εκλάβει κανής σαν μία δήλωση επιθυμίας ως προς το ανδρικό φύλο ή μήπως ακυρώνεται επειδή εσείς θα είσθε ο ενεργητικός εις την πράξην (άρα κατά τα μυαλά σας είσθε οι στρέϊτ) ή επειδή οι πχ Τούρκοι δεν είναι άνθρωποι (πάλι κατά τα μυαλά σας); Αν ισχύει το δεύτερον απλώς να θεωρείτε τους εαυτούς σας ή κτηνοβάτες ή ότι την βρίσκετε με τα φυτά ή ότι σας αρέσουν τα αντικείμενα, καθότι αν κάποιος δεν είναι άνθρωπος σε αυτό τον πλανήτη δεν έχη παρά να πάρει τις τρεις άλλες επιλογές.

Αν θεωρείτε το πρώτο (δηλαδή πώς επειδή είσθε ενεργητικοί είσθε αυτομάτως κε στρεϊτ) τι σας εμποδίζη από το να δεχθείτε πώς όπως κε ο Μέγας Αλέξανδρος, έτσι κε ο Κολοκοτρώνης ή ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να πιάση γκόμενο, θα μπορούσαν να ήτω στρεϊτ ενεργητικοί με αυτόν εφόσον δεν διασώζετω καμία ιστορικήν αναφοράν αν τον τρώγαν ή τον δίναν. Κε στο κάτω κάτω, όχι οτι παίζη καμίαν σημασίαν στην πραγματικότηταν τι κάναν με το πουλί τους, αλλά σας έθεσαν μοριοφύλακες τους ώστε να σας νοιάζη τόσο; Έκαναν κάποια σημαντικά πράγματα δια το έθνος; Ναί! Έπαιξε απολύτως κανένα ρόλο στο να επιτελεστούν αυτά με το αν ήτω ή όχι γκέτσηδες; Οχι! Άρα κατεβάσθε τους πυρσούς που μου υψώσατε απειλητικά κε προσπαθήστε να δείτε το θέμα σφαιρικώς κε επι του αποτελέσματος. Ευχαριστώ!

Εις το επόμενον κεφάλαιον: SEX & ΧΙΟΥΜΟΡ.

5 σχόλια:

  1. Είπαν σήμερα στο διαδίκτυο:

    Πηγαίνοντας στο McDonalds για μια σαλάτα είναι σαν να πηγαίνεις σε μια πόρνη για μια αγκαλιά.


    Άσχετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κύριε Άσχετε:

    Ακούγεται επίσης πώς το να πηγαίνης διακοπές με την γυναίκα σου είναι σαν να πηγαίνεις στην Άρτα με το πεπόνι σου.

    όλα είναι σχετικά,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι βαριά, είναι βαριά ...η πούτσα του Γερμανοτσολιά.

    Τα νέα μέτρα τα άκουσες Doctor;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φριχτέ κε απαίσιε (αλλά συμπαθητικέ Ούρμπαχ):

    Μπήκαν καινούρια μέτραν; Εκπλήσσομαι πραγματικώς! Πώς κι έτσι; Μα δεν μας αφήνουν να αγιάσομεν δια να ασχολήθούμε με σοβαρότερα των ζητημάτων (όπως το SEX)!

    Τι είπανε πάλι;
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;