Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Κεφάλαιον 3: SEX & Πολιτική

Ουχί! Εις αυτό το κεφάλαιον δεν θα μιλήσωμεν δια το SEX των πολιτικών. Εξάλλου ποιος πραγματικά μπορη να πιστέψη πώς αυτοί οι άνθρωποι έχουσι σεξουαλικήν ζωήν με κάποιαν ή κάποιον σύντροφον; Το σεξουαλικό τους λίμπιντο κε ταπεραμένδο αρκείτω αποκλειστικά κε μόνον δια μας μαμήσουν ως πολίτες.


"Για να περάση ο επόμενος, παρακαλώ"


Το κεφάλαιο αυτό έχει σκοπό να ερευνήση τι γίνεται όταν σε μία σχέση κατά τα φαινόμενα φυσιολογικήν αρχίζουσι να παρεισφρύουν ανάμεσα στο ζεύγος διαφορετικάς πολιτικές κατευθύνσεις. Εις κάποιας των περιπτώσεων κάτι τέτοιο μπορεί να θεωρηθή κε καυλοτικόν, αν η θέση μου, μου επιτρέπη να εκρασθώ έτσι. Πάνω στην ερωτική πράξιν σου δίνεται η δυνατότηταν να βγάλης όλα σου τα απωθημένα που εις διαφορετικές δεν θα σου επιτρεπόταν να κάνης σε έναν πολιτικόν σου αντίπαλο, αλλά στο εν συναιναίσι SEX όλα επιτρέπονται. Ακόμα κε οι αγκινάρες. Υπάρχουν όμως κε κάποια πράγματα (κυρίως εις το προκατακτικόν στάδιον) τα οποία καλόν θα ήταν να γνωρίζετε ωστε να επιτύχετε σωστά αποτελέσματα.


ΑΝ ΕΙΣΑΣΘΕ ΠΑΣΟΚ:
Οι άνδρες, μην αποφασίσετε να αφήσετε πασοκικό μούσι. Το πασοκικό μούσι κομμωτηρίου το οποίο έκανε μόδα ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς το '80 κε προσπαθή να το επαναφέρη σήμερα ο Παπουτσής είναι μπανάλ κε ξεπερασμένο. Γενικώς αποφεύγουμε ότι μπορή να θυμίση παλιό Πασόκ του '80 όπως polo κε lacoste. Ενδύκνειτω μόνο λευκά πουκάμισα με σηκωμένα μανίκια συνοδεύομενα από κόκκινη αντιεξουσιαστική γραβάτα. Αν είσθε γυναίκα, το αχτένιστο μαλλί -δεν βρήκα χρόνο για κομωτήριο γιατί πρέπη να φέρω την Αλλαγή είναι όσο ποτέ της μόδας. Τα ταγιέρ σε έντονα χρώματα είναι καλό αξεσουάρ δια να εντυπωσιάσετε κυρίως αν συνοδεύεται κε από χαϊμαλιά.
Δια την μουσικήν υπόκρουσιν ως ατμόσφαιραν κατά την ώρα της σεξουαλικής πράξης, προτιμήστε τις γλυκανάλατες φωνές του Νταλάρα ή Βοσκόπουλου να σας οδηγήσουν κε όλα θα πάνε καλά.
ΑΝ ΕΙΣΑΣΘΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:

Φορέσθε ότι πιο κλασσικό ή συντηρητικό έχετε. Αν είσθε άντρας προτιμήστε ένα ακριβό σκούρο μπλε κουστούμι (αν φαίνεσθε σαν γυρίσατε μόλις από κηδείαν κάποιου σημαντικού για την χώρα προσώπου, είσθε εντάξει). Οι γυναίκες προτιμήστε μια μαύρη τουαλέτα που να αφήνει όμως λίγο γάμπα κε πλάτη. Αυτό κε μόνον αρκή δια να ερεθίσετε τους πενητάρηδες που είναι κε ο τελικός σας στόχος.
Μουσική υπόκρουση: Σταμάτης Σπανουδάκης, Vangelis, Yannis κε γενικά όποιος έκανε καριέρα στο εξωτερικό με το μικρό του όνομα.
ΑΝ ΕΙΣΑΣΘΕ ΛΑ.Ο.Σ:
Δέν χρειάζεται να ψάχνεσθε. Φορέσθε ο,τι κε οι Νεοδημοκράτες, αλλά στο πιο φτηνιάρικο. Στους άντρες τα ρούχα να είναι όντως αυτά που φοράτε σε κηδείες ή σας χάρισε ο μπάρμπας σας από το χωριό δυο νούμερα μικρότερα, το μαλλι κοντό κε πασαλημένο με λάδοκολλα ωστέ να γυαλίζη, ενώ μια κόκκινη ριγέ γραβάτα χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν είναι η καταλληλότερη. Για τις γυναίκες εκτός από το μαλλί που θα έχει κουρευτή από την ανηψιά της ξαδέρφης σας προτείνω στο θέμα του ντυσίματος να αυτοσχεδιάσετε με ότι σας φαίνεται "ωραίο", "έξαλλο" ή "της μόδας".
Δια μουσικήν ατμόσφαιραν ξεκινάμε με Νότη, περνάμε σε Άντζελα κε καταλήγομε με Βίσση ή Καρβέλα.
ΑΝ ΕΙΣΑΣΘΕ ΚΚΕ:

Οι άνδρες προσπαθήσθε να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας με καρό αμάνικο πουλοβεράκι κε λινό ανοιχτόχρωμο παντελόνι. Αφήστε μουσάκι αλλά-Λένιν, ή τσουρούτικο μουστακάκι με την ελπίς να αναπτυχθή σε Στάλιν. Κάτι το οποίο επίσης φοριέται είναι Ριζοσπάστης στην κωλότσεπη. (Προσοχή: Στην τοποθέτηση της εφημερίς επι της κωλοτσεπώσεως να είναι έτσι τσακισμένην ωστε να φαίνεται το ΡΙΖΟ μαζί με το σφυροδρέπανον).
Οι γυναίκες να αποφύγουν τα ταγάρια κε τις μακριές φούστες που δεν είναι της μόδας κε να αρχίσουν να ντύνονται με μαλλί κότσο, αντρικό πουκάμισο με σηκωμένο μανίκι, φαρδύ παντελόνι που να μην επιτρέπη τον σχηματισμό των γλουτών τους . Φυσικά να είναι άβαφτες.
Δια μουσικήν υπόκρουσιν επιλέγωμεν φυσικά Θεοδωράκη, Λοίζο κε Ξαρχάκο κε δεν ξεχνάμε ποτέ μα ποτέ να αποκαλούμε το ταίρι μας "σύντροφο" κατά την διάρκεια όλης της ερωτικής πράξης εκτός της αποκορυφώσεως της εξπερματώσεως αμήν, που φωνάζουμε το "ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!", περνώντας έτσι κε πολιτικό μήνυμα του Κόμματος.
ΑΝ ΕΙΣΑΣΘΕ ΣΥΡΙΖΑ:
Ποτέ οι άντρες χωρίς γιλέκο, ξεπλυμένο απο την μάνα του μπλουζάκι PINK FLOYD, LED ZEPPELIN κλπ, το παλαιστινιακό φουλάρι, το γυρισμένο στις άκρες τζίν, τα All Star σας κε φυσικά την κιθάρα πάνω στην οποία μάθατε να κουτσοπαίζετε το Wish You Were Here. Το μαλλί σας να είναι κοτσίδα ή πιασμένη ράστα ενώ να μισοφαίνονται στο σαγόνι σας μερικά τριχίδια για μούσι κε μην αποκλείσετε από τον εαυτό σας κάποιο μικρό σκουλαρίκι. Οι συριζαίες να φοράνε κάποιο στενό μπλουζάκι που να τονίζη το στήθος με μακριά φούστα κε μπρασελεδάκια αγορασμένα από κάποιο νησί στο οποίο πήγατε δια κάμπινκ κε γυμνισμό. Φοράτε τουλάχισθον ένα σκουλαρίκι στη μύτη ή στο φρύδι ενώ η τσάντα είναι απαραίτητο αξεσουάρ κάθε συριζαίας που σέβεται την συνειστώσα της.
Δια την μουσικήν σας υπόκρουσιν απλώς συντονισθείτε είς Μελωδία Εφέμ ενώ εις το πολύ τσακίρ κέφι προτημήσθε Πυξ Λάξ.
ΑΝ ΕΙΣΑΣΘΕ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ:

Σε αυτήν την περίπτωσιν το SEX είναι κάτι που δεν σας αφορά, καθότι δεν το κάνετε. Όσο δια το αναπαραγωγικό αποτέλεσμαν που ενδεικνύετω να επιφέρη η πράξην καλύτερα δια όλους να μην γνωρίζετε δια να μην πολλαπλασιασθείτε κατά λάθος. Εξάλλου δια σας, τα μωρά τα φέρνη ο Μιχαλολιάκος.
ΑΝ ΕΙΣΑΣΘΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ:
Ότι κε να σας πούνε δια τους αναρχικούς οτι δεν ενδιαφέρονται δια την εξωτερικήν τους εμφάνιση παραμένοντας ως γνωστόν "οι αναρχοάπλυτοι", σας λένε ψέμματα. Διοτί ο αναρχικός είναι αλλιώς. Ο αναρχικός δίνει πολύ μεγάλην σημασίαν εις την εμφάνισιν του καθότι δίνη μεγάλη σημασία στο SEX. Πρέπη να είναι έτσι ντυμένος ώστε να σας πείσει πώς αδιαφορή δια το Σύστημα κε πάνω απ΄όλα προέχη η Αναρχία, αλλά παράλληλα να μην το παρακάνη καθότι ωραία η επανάστασιν, τα οδοφράγματαν εις τους δρόμους κε τα φθαρμενα τζίν, αλλά όχι εις το βαθμόν να είμασθε ανεπιθύμητοι κε αποκρουστικοί στο ταίρι μας. Μην ξεχνάτε πως τα γονίδια που μας ωθούν στην σεξουαλική πράξην προϋπήρχαν του Μπακούνιν. Ο αναφερθέν παππούλης μαζί με δύο τρία γελαστά τσιγάρα είναι καλός δια τα προκαταρκτικά. Μια ρίμα που θα συμπληρωθεί με ομοικαταληξίαν "μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι" είναι μια καλή ιδέα ώστε να σπάση ο αρχικός πάγος, ενώ δια την μουσικήν ατμόσφαιραν που έπεται, ενδείκνυτω Bob Marley, Sex Pistols, Clash, Μπάτης κε Άσιμος.

Εις το επόμενον κεφάλαιον θα ομιλήσωμεν δια το SEX & ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ

9 σχόλια:

  1. Ζωγραφίσατε πάλι, πάνσοφε δάσκαλε !

    Η μόνη ένσταση που έχω είναι ότι οι λέξεις "νταλάρας" και "sex" δεν χωράνε στην ίδια ανάρτηση, ούτε για αστεϊσμό...
    Αν κρίνω απ'τον τίτλο, η επόμενη ανάρτησή σας θα είναι κενή, σωστά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολα τα κόμματα κι η αναρχία στρέητ. οι υπόλοιποι να γαμηθομε με τους ατενίστας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ κύριε Κρασεκλάσθη:

    Η επόμενην αναρτησίν μας αν κε θα μπορούσε πραγματικάν να είναι κενού νοήματος,θα έχη κάποια στοιχείαν που πρέπη να επησημανθούν. Όσον αφορά τώρα το αρχικό σας σχόλιον:

    Πάντου υπάρχη ένας Νταλάρας,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ κύριε Σοσαντστόριε:

    Νομίζω πώς αδίκως κατηγορούμεθα. Πουθενά δεν αναφερθήκαμε στας σεξουαλικάς κατευθύνσεις των οπαδών των κομμάτων, ούτε κε τους εξαναγκάσαμεν να είναι στρέτ.

    Αν ομιλείτε δια το σημείον των γυναικών Νέας Δημοκρατίας που έχουσι στόχον πενηντάρηδες, η έκφρασην τούτη μπορή να ερμηνευθή κε ως πενηντάρηδες ανθρώποι.
    Αν ομιλείτε περί πολλαπλασιασμού των Χρυσών Αυγών, ούτε κε αυτό έχη να κάνη με ερωτικάς προτιμήσεις αλλά με ένα καθαρά βιολογικόν φαινόμενον που ξεπερνά κάθε σεξουαλικην επιλογήν. Οι γκέι μπορούν να τεκνοποιήσουν. Πολλοί το κάνουν.

    Βλέπετε πώς ενα κείμενον μπορή να πάρη πολλάς ερμηνίας ακόμα κε να γραφθή για να υπάρξουν μέσα οι Ατενίστας,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ αγαπητέ κύριε φλάντζα. Με τα συμβουλαί σας κατάλαβα πλέον σε ποιον κομματικό χώρον ανήκω και τι θα πρέπει να πράξω εις τις επόμενας εκλογάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητό Ελαστικόν Τρακάρισμαν:

    Να σκεφτώ...

    Ο Παπαθεμελής δεν γνωρίζη απο SEX.
    H Ντόρα νομίζει οτι είναι φιλελεύθερον πολιτικόν σύστημαν εκ του Εξωτερικού.
    Οι Πράσινοι το κάνουν μόνο με μαρούλια.
    Η Ανταρσύα κάνη την ανταρσία της ακομα κε εκεί.

    Βοηθήσθε με λίγο,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. είναι πολύ απλό. Συνδύασα τις προτιμήσεις μου στο sex βάση της ανάλυση σας ...για να εξάγω σε ποιον χώρο ανήκω.

    Τα συμπεράσματα μου είναι ότι είμαι ένα άμορφο μείγμα συριζαίου (πτου πτου πτου) και αναρχικού.

    Και επειδή όσο και να πτύομαι ουδείς μπορώ να ξεφύγει την μοίρα του. Νιώθω τουλάχιστον ευγνώμων που ξέρω που πατώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητό Ελαστικόν Τρακάρισμαν:

    Διατί δεν κάνετε το εξής (αν δεν μπορώ να σας πείσω να μην ρίξετε ακυρον). Στας επόμενας εκλογάς βάλτε ένα ψηφοδέλτιον του ΣΥΡΙΖΑ με κυκλωμένον το Α ωσάν αλφάδι.

    Αλλά με όλη την αύξησην της ακριδοδεξιάς κε των φανατισμένων κομματοκύνων που έχουνε μείνη οι μόνοι που ψηφίζουσι δεν πισθέυω πως είναι καιρός δια άκυρα λευκά κε αποχάς.

    Δεν είναι εκ της παρούσης το πετάω πάραυτα,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μου αρεσε ιδιεταιρος το του λάος καισυριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;