Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Κεφάλαιον 1: SEX & Πορνογραφία

"Πορνογραφία σημαίνει συνουσία,
συνωμοσία στο φως των αστεριών"
Τάδε Εφη, Άρης Δαβαράκης

Το παραπάνω ως εισαγωγή, ένας μικρός ύμνος προς την Πορνογραφίαν από τον ομώνυμον δίσκον του Μάνου Χατζιδάκι. Δυστυχώς μόνο ως ποιητική αδεία μπορούμε να το χαρακτηρήσωμεν καθότι εκ της πραγματκής πορνογραφίας καμία συνουσίαν δεν πραγματοποιήτω (μόνον μιαν σκηνοθετημένην ψευδαίσθησις) κε σίγουρα όχι εις το φως των αστεριών (αλλά των προβολέων του εκάστε σκηνοθέτα). Κε παρόλο που έχη (το ελάχιστο, εστω) σενάριον, ηθοποιούς σκηνοθέτη, παραγωγό, οπερατέρ κε καμεραμάν συνεχίζη να αποτελή ένα παρεξηγημένον είδος δια τους τεχνοκριτικούς ή τους λάτρεις του σινεμά, του βίνδεο κε της ψηφιακής εικόνας. Παρόλλο που είναι το μόνο είδος τέχνης που δείχνη τελείως απροκάλυπτα, πεζά κε ρεαλιστικά χωρίς κανένα υπονοούμενο δύο (ή κε περισσότερους ανθρώπους) να κάνουν κάτι πολύ συνηθισμένο: SEX! Καλλιτεχνικά μάλιστα το είδος προϋπήρχε πολύ ποιο πριν από τον Λαρς φον Τρίερ κε του Δόγματος 95. Εδώ, ελπίζω οι σινεφίλ οπαδοί του να μην μου κακιώσουν που θα δείξω πώς θα ήταν αν ο Τρίερ γυρνούσε ταινίας πορνό!

Καταρχάς, διατί η λέξις "Πορνό", ενώ έχομεν αντίστοιχα την εύχρηστην λέξις "τσόντα" που τόσο ευρέως έχη διαδωθή από γενιά σε γενιά στους περήφανους αυνάνες του Έθνους; Δεν πάει πότε κανείς εις το περίπτερον να ζητήση "τα Πορνό", ούτε μοιράζεται με τους μπάκουρες φίλους του φράσεις όπως "μαλάκα μου, κατέβασα ένα γαμάτο Πορνό". Ούτε καν "ερωτικές" δεν τις χαρακτηρίζουμε που προσπαθούν να το επιβάλουν τα βίντεο κλούμπς. Ερωτικές ταινίες είναι το "Αγρυπνος στο Σιάτλ" ή το "Όταν Χάρι γνώρισε την Σάλι", όχι το "Από μπρός παρθένα και απο πίσω μπαίνουν τρένα"! Ας μπή επιτέλους μίαν τάξην να μην εισχωρούν κε οι γαγιάδες καταλάθος στο τομέα με τας τσόντας παθαίνοντας εγκεφαλικά!


Δεν είναι λοιπόν παράλογη τόση καταφρόνισις, κατακραυγήν κε αποντροπιασμός δια την προβολήν ενός τόσο φυσικού κε συνηθισμένου μέρους της ζωής των ανθρώπων; "Τα παιδιά μας!" θα μου πείτε. Διοτί δεν είναι ο πουριτανισμός μας το ζήτημαν αλλά τα παιδιά μας που θα δούνε κάποιους σαν την μαμά κε το μπαμπά τους τι κάνουν στην κρεβατοκάμαραν όταν του έχουν την πόρτα κλειδωμένη. Καθότι τα παιδιά είναι χαζά κατά την γνώμην μας κε δεν υποψιάζονται. Τουλάχισθον χάρη στην Πορνογραφίαν αποκτούν μιαν εγκυκλοπαιδική, γνώσην.
"Μα, δόκτωρ, ταινίες σαν αυτές περνάνε άρρωστα και διεστραμμένα μηνύματα στα παιδιά!", θα συνεχίσετε. Διεστραμμένα μηνύματα; Ελάτε τώρα! Πιστεύετε πώς αυτός είναι ο λόγος; Τον πουριτανισμόν μας προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε κε οχι την έγνοια μας για τις μικρές αθώες ψυχές. Διατί διαφορετικώς ταινίας σαν του Τζακ Νόρις, του Στίβεν Σιγκάλ, του Ράμπο κε του τερμινέιτορ γερουσιαστά Σβατζενέγκε που σε κάθε καρατιά κε πυροβολισμό δείχνουν οτί δεν τρέχη τίποτα να αποδεκατίζουν τον πλησίον τους, θα τρέχαμε να τα προστατεύσουμε από τα μηνύματα τους κε όχι από ταινίας με ανθρώπους που απλώς επηδιόσανται. Κε σκευθείτε πώς η λεξις Πουριτανισμός έχη πιθανότατα την ρίζα της στην λέξη "αγνότητα",αλλά πλέον φτάσαμε να θεωρούμε "αγνά" μόνο κάποια γιαούρτια τα κε ουχί το φυσιολογικότατο SEX (ακόμα κε όταν αυτό αφορα την απλή του αναπαράσταση). Είναι απλούστατα επειδή ερεθίζη...

-(...Ναι; Τι; ...Ποιός;...ΠΟΙΟΣ;)-

Με ενημερώνουν κυρίες κε κύριοι ότι βρίσκεται απ' εξω η κυρία Λουκά που μου φωνάζη συνθήματα!..Ε, αφήστε την να φωνάζη! Εμείς συνεχίζωμεν...

Είναι απλούστατα επειδή ερεθίζη, έλεγα. Κε ότι ερεθίζη αποσπά από τας δουλειάς, τας ιδεολογίας , τας θρησκείας κε τον καθημερινόν τρόπον ζωής (πλην του SEX). Το να ασχολούμεθα περισσότερο με αυτό που έχουμε ανάμεσα στα σκέλια μας αποτελή πρόβλημα εις μιαν κοινωνίαν που θεωρή πιο σημαντικό να είναι πχ σωστή η φορολογικήν μας δήλωσιν από το τι τρέχη με το μουνί ή τον πούτσο μας. (Δεν έβρισα, κυρία Λουκά μου! Αν εσείς θεωρείτε ύβρις αυτό που έχουμε ανάμεσα στα σκέλια μας τότε προσβάλλετε τον Δημουργό σας! Αφού σοκάρεσθε τόσο από δυό απλές λέξεις καταχωρημένες σε κάθε λεξικό, then get the fuck out of my dialexis!) Αμάν πια!...Με σύγχυσε η κυρία!.. Θα ξεχάσω κε αυτό που ήθελα να σας πώ, δηλαδή. Πως ο ερεθισμός ή το τί θεωρούμε χυδαίον δεν είναι πάντα το ίδιο δια όλους τους ανθρώπους. Με το να λογοκρίνωμεν ή να αποφεύγωμεν μόνο εκείνα που έχουν να κάνουν με το SEX ξεχνάμε να δούμε ποιά επι της ουσίας είναι τα ερεθιστικά κε τα χυδαία πράγματα. Ενα παράδειγμα ακολουθή:

Παρατηρείσθε τις παραπάνω εικόνες κε πείτε μου ποια από όλες είναι αυτή που σας ερέθισε πραγματικά ή την βρήκατε χυδαίαν. (Κε μην βιαστείτε να απαντήσετε επειδή ευρίσκετω στο κέντρον!)

Στο επόμενον κεφάλαιον θα μιλήσομεν δια το SEX & ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Μίαν ομελέτη γύρω από τας Οργανωμένας των θρησκείας.

2 σχόλια:

  1. Επιτέλους μια τίμια, εμπεριστατωμένη και επιστημονικότατη διάλεξη επί του ζητήματος..

    Ανοίξτε, επιτέλους, τα μάτια των πουριτανών και τα πόδια των γυναικών τους!!!

    Ευγε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κύριε Μουτζαχεντίνιε:

    ΄΄Επετω πολλάς αποκαλυπτικάς στοιχείαν διαν την σύνχρονην σεξουαλικότηταν.

    Είθε η ευχήν σας να βγή αληθινήν,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;