Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

20 χρόνια μετά #3 - Η Σύστασις της Βουλής

Κε ενώ δεν έχω διορθώση ακόμη την τηλεορασίν μου η οποία συνεχίζη εξαιτίας μίας παπαγαλίσιας κουτσουλιάς να δείχνη που θα βρίσκετω η Καραγκιοζλάδα 20 χρόνια μετά, κάνω έναν πολιτικόν απολογισμόν της όλης καταστάσεως.
Καταρχήν το κυβερνών κόμμα θα είναι δια μίαν ακόμαν φοράν η Νέα Δημοκρατία, που πλεόν φυσικά δεν θά ονομάζετω όπως την γνωρίζομεν, αλλά...

...με Πρόεδρο κε Πρωθυπουργό όλης της Καραγκιοζλάδος, τον έναν, τον μοναδικόν κε ανεπανάληπτον...

...Κυριάκο Μητσοτάκη, το γουρλό θαύμα της βουλής!


Κε ενώ επιτέλους η Καραγκιοζλάδα κατάφερε να αποκτήση ύστερα από ώριμη σκέψη κε σύνεση τον πρωθυπουργό που της αξίζη, η αντιπολίτευση δυναμικά προχωράη εις την συνχώνευση δυο μεγάλων κομμάτων με το...

...Δηλαδή "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΙΝΗΜΑ", με πρόεδρο του κινήματος έναν άνθρωπο με ευθύ λόγο που αγωνήσθηκε κε πάλεψε δια τις ιδέες του υψώνοντας το ανάστημαν της φωνής του απέναντι στο κατεστημένον.


Λεωνίδας Γεωργιάδης: Επιτέλους η μεγάλη αναγνώρισην από τον κόσμο τον εφέρνη αρχηγό του ΠΑΣΛΟΚ πίσω από τα έδρανα της βουλής!

Απο την άλλην, το τιμημένον ΚΚΕ αν συντηριτικόν εις τας θέσις του έχη κε αυτό τις μικρές αλλαγές του. Σήμα κε όνομαν θα υποστούν κάποιες μικροανεπαίσθητές άλλαγες:
"ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ"

Μιας κε πρόεδρος του ιστορικού κινήματος ανέλαβε η Λιάνα Κανέλλη δια την οποίαν όλοι γνωρίζομεν την αφοσίωσισιν είς τα Θεία μαζί με τον Κομμουνισμόν...

...δίδοντας εις το κόμμα μιαν χαριτωμένην πινελιάν φονταμεταλισμού που ήτω κε αυτό που χρειαζόταν!

Κε προχωρώντας είς ένα άλλο αριστερόν κόμμαν που το έχη η μοίραν του να μην κατασταλάξη ποτέ εις ένα μόνιμον ποσοστόν βλέπομεν κε σε αυτόν ακόμα μιαν απόπειραν αλλαγής ονόματος κε σήματος:

"ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ ΝΙΑΟΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑΣ".
Εις αυτό αρκή να αναφερομεν πώς κος Τσίπρας κε Αλαβάνος έχουν θέσει εαυτόν τους εκτός κινήματος ενω την προεδρία έχη πλέον αναλάβη...

...ο ξεχασμένος τηλεοπτικός σόουμαν Λάκης Λαζόπουλος αγνώριστος πίσω από το μούσι του αλλά Καρλ Μάρξ!


Σαμαράς κε Ντόρα; Μήπως αυτά τα δύο μεγάλα ονόματα απεχώρησαν τελικώς από την πολιτικήν σκηνήν της Καραγκιοζλάδος;

Κε βέβαια όχι! Καθότι δύο τέτοια μυαλά δεν ήτω δυνατόν να μην συνεργαστούν τελικά φτιάχνοντας από κοινού ένα κόμμαν που ονομάζετω "ΔΗ.ΑΝΟΙ.Α"...Δηλαδήν "Δημοκρατική Ανοιξιάτικη Ανανέωση", με σήμα τον εγκέφαλον άλλα κε τα βελάκια που αρέσανε πολύ στον Αντωνάκη κε δεν ήθελε να τα αποχωρισθή!(Δια άλλην μίαν φοράν σας ζητούμε συγνώμην δια τας σοκαριστικάς εικόνας που αναγκάζεσθε να παρακολουθείτε, αλλά μην ξεχνάτε πώς πρόκειται δια εικόνας ενός μακρινού μέλλοντος δια τ οποίο προφανώς κε ευθυνόμασθε όλοι μας.)


2 σχόλια:

 1. Δόκτορα πονάει η δι-ανοι-α μου με τόση πληροφορία δια το μέλλον του τόπου! Σταματήστε να επισκεπτεστε μέδιουμ και μελλοντολόγους διότι θα καταστραφείτε εσείς και θα μας κάψετε και εμάς τους φτωχούς σας ασθενείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητή Υπουργου Δημοσίων Χέσεων:

  Λυπούμεθα που πονάη η διάνοιαν σας, αλλά εμείς συνεχίζομεν τας πληροφορίας, εξαλλου μόνο αυτά ποιάνη ση συσκευήν μου.

  Δια τον πονοκεφαλόν σας δοκιμάσθε μιαν Flantzpirin ,
  Dr.Φλάντζας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;