Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Το σπήλαιο με τις σομπολόρνηθες.

Προχωρώντας όλο κε περισσότερον εις βάθος φτάνομεν εις το ένα σπήλαιον το οποίον κε κατοικούν κάτι περίεργα όντα, τα οποία κε θα ονομάσω σομπολόρνηθες.

Οι σομπολόρνιθες οχι μόνον φοσφορίζουσι εις στο σκότος του σπηλαίου, αλλά έχουν την τάσην να κακαρίζουσι αργά καθαρά κε συλλαβισθά. Μυστήρον καλύπτη ακόμα τις αναπαραγωγικαι συνήθιαι αυτών των πτηνών, οπώς επίσης κε την διατροφήν τους. Να προσθέσω επίσης πώς ο κος Λεό χάρηκε ιδιαιτέρως με την γνωριμία μαζί τους κε έτρεξε να παπαγαλήση μαζί τους.


Εις την παραπάνον φωτογραφίαν διακρίνομεν τον κο Λεό εις μία ιδιαιτέρως ενσταντανέ (ωπως λένε κε οι Λετονοί) πόζα με μία από τις σομπολόρνηθες, την οποίαν κε θα πάρω μάζίν μου να μου φωτίζη εις την επόμενην απεργίαν της ΔΕΗΣ ωστε να ημπορώ κε εγώ να διαβάζω τις ομελετες μου. Το μόνον που θα χρειασθή είναι ένα όνομαν, δια το οποίον δεν εχω καταλήξη ακόμην.

8 σχόλια:

  1. 1. Η Σομπολόρνηθα vulgaris είναι άγρια ή ήμερη;

    2. Τι σχέση έχει με τις βαλτοχιονόκοτες τις Βουλής και την διάσημη grouse;

    3. Κάνει κρύο στο σπήλαιο;

    4. Σας αρέσει το καινούριο μου βλογάκι; (ο ψυχομηχανικός είμαι πάλι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όρνιθα ο Σόμπολος, όχι σε παρακαλώ Φλάντζα, μην προσβάλεις τον γύπα της δημοσιογραφίας ο οποίος εκτός από δημοσιογράφος είναι και εξωγήινος πράκτορας μας. Ο χαρακτηριστικός τόνος της φωνής του οφείλεται στην κακή ρύθμιση που του κάναμε στο volume των φωνητικών του χορδών. Προσοχή έχει πολύ επικίνδυνο ράμφος, καλύτερα να απομακρύνεις τον Λεό από αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σεβαστέ μου δόκτωρα γνωρίζετε μήπως ποιά είναι η σχέση ανάμεσα στις φωσφορίζουσες σομπολόρνιθες και το είδος των πουλερικών που ονομάζεται χηνοφώτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ κύριε Ψυχομηχανικε:

    1.Μέτρια, χωρίς γάλα.

    2.Τον άριθμόν 32676659/746

    3.Κάνει παπάδες.

    4.Ισως, ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φριχτέ κε απαίσιε Ουρμπαχ:

    Ομελέτες επι ομελετών με σομπολοά αποδεικνείουν ευθαρσώς κε περιτράνως πώς ο κατάσκοπος κυανοσκουφίτσας σας, κατάγετω απο τας σομπολόρνιθας.

    Επιστημονικώς αποδελυγμένον,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Μυστικέ Περιπατητή:

    Ναι.

    Αλλά έχω ορκιστή να μην το πώ,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί ρε παιδιά δεν γράφετε ένα ωραίο αρθράκι για την παράνομη κυβέρνηση και την χούντα που έχουμε και το πως κυνηγάνε τα blogs στο slashdot. Το slashdot θα το περιποιηθεί ιδιαιτέρως το Google. Θυμηθείτε με slashdot σημαίνει διεθνές κράξιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ κύριε Ανώνυμε:

    Διατί ΕΙΜΕΘΑ η Κυβέρνησις!

    Κόρακας κοράκου μάτι κε τα λοιπά,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;