Οι Αθεοι του Σύριζα ξαναχτυπούν!

Ανοίγουν το Τριώδιο κε καίνε το διόδιο!

Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Είσοδος στην θεόκουφη Γή.

Αντίθετα με τας έρευνας που κάνουν σπουδαγμένοι γεωλόγοι κε επιστήμονας τόσα χρόνια, εμείς έχομεν διαβάση τα σοβαρά αναγνώσματα του κου Παντελή Γιαννουλάκη "Είσοδος στην Κούφια Γή" κε έχομεν παρακολουθήση με ζήλον τας σοβαράς εκπομπάς του κου Χαρδαβέλα "Πύλες Του Ανεξήγητου" για να καταλήξομεν εις την αποδεδειγμενην αλήθειαν πώς η Γή (που τη πατούμε κε όλοι μέσα θέ να μπούμε)δεν είναι απλώς κούφια, είναι εντελώς θεόκουφη. Το ίδιο επίσης το αποδεικνύει κε το παρακάτω σχεδιάγραμαν που έπεσε εις την χείραν μου.


Οπως μπορούμε να διαπισθώσομεν, από τον Ιερόν Ναόν Ηθικής κε Αξιοπιστίας που βρίσκετω εν Καραγκιοζλάδαν, ξεκινάη μιαν μυστικήν δαιδαλώδην σύραγγαν πρός τα κάτω, που οδηγή εις το κέντρον όλου του πλανήτη (που οι αρχάιοι πρόγονοι μας το ονομάζανε SAKIS), απο το οποίο πηγάζη όλος ο πολιτισμός της Καραγκιοζλάδος.

Το ταξίδι δια τα Γουροβίζια Μυστήρια αρχίζη!

4 σχόλια:

  1. Αντιθέτως, -ευρίσκομαι εις την δυσάρεστον θέσιν να διαφωνίξω μεθ'υμών αγαπητότατε κ. πρωθυπουργέ- διακρίνω σαφώς και μετά μεγίστης σαφήνειας λέμε ότι το άνωθεν μέγαρον υδρεύεται εκ σωλήνος τινός εκπορευομένου εκ του εντέρου τινός νεανίσκου εξαπλωμένου είς τινα τόπον ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. Εάν ομού μετά του ύδατος εισέρχονται εις το μέγαρον και τιναί άλλαι ουσίαι ρέουσαι εν τω εντέρω, δεν είμαι εις θέσιν να γνωρίζω μετά βεβαιότητος.
    Η Γη βεβαίως και είναι κουφή, θεόκουφη λέμε, εφόσον δεν την ενοχλεί το γουργουρητό των σωλήνων. Και κούφια είναι, αναποδείκτως όμως, η παρούσα εικών δεν με πείθει.
    :) χαιρετισμούς εις κυρίαν πρωθυπουργού και μη την αφήνετε να βλέπει τι γίνεται εις Κένυαν.-->>
    http://www.tvxs.gr/v11277

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γη είναι τελικά μεγάλη κουφάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή Υπ. Λάντζας Κε Καθαριότητας:

    Ο χάρτης αποδεικνείη ακραδάντως πως ο ιερός ναός Ηθικής κε Αξιοπιστίας λειτουργή κε ως ομφάλιος λώρος της παραφροσύνης που ονομάζετω Sakis.

    Χρειάζετω ομελέτην κε αυτοσυκένροσις,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φριχτέ κε απαίσιε Ούρμπαχ:

    Δεν είναι η γή που είναι μεγάλιν κουφάλαν. Αλλά ο κόσμος που είναι μικρός.

    Λέτε να χρειάζετω σφράγισμαν;
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που πονάτε, παρακαλώ;